Tarjoukset

Rela Tabs UUSI Mansikka 30 tabl

9,50€
11,50€
Lisätiedot
Monipuolinen ja vahva maitohappobakteeri. Hyvänmakuinen purutabletti, joka maistuu mansikalta.

Arthro Nivelvoide 120g

16,90€
19,00€
Lisätiedot
Uusi ainutlaatuinen kylmävoide. Lievittämään tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Nivelvaivoista kärsiville, oireileville ja kivuliaille nivelille. Lisäaineina nivelten hyvinvoinnille tärkeät ravinteet: glukosamiinisulfaatti, MSM ja kondroitiinisulfaatti.

Bepanthen Anti-Exem Creme 50 g

14,20€
15,80€
Lisätiedot
Bepanthen Anti-Exem Creme on kortisoniton voide, joka on tarkoitettu ihottuman ja ärtyneen ihon päivittäiseen hoitoon lievittämään kutinaa ja elvyttämään ihoa.

Apteq Vita Fluzinc mustaherukanmakuinen 72 tabl.

16,90€
19,10€
Lisätiedot
Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Apteq vita Fluzinc on uusi 3 päivän tehokuuri flunssaan. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

MagneCit Magnesiumsitraatti+ B6-vitamiini 200 tabl

15,05€
17,70€
Lisätiedot
MagneCit on ravintolisä, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia.

MagneCit magnesiumsitraatti+ B6-vitamiini 60 tabl.

7,75€
9,10€
Lisätiedot
MagneCit on ravintolisä, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia.

Minisun D-vitamiini Metsämansikka 20 mikrog. 200 tabl.

12,90€
14,80€
Lisätiedot
Minisun Metsämansikka sisältää aurinkoista D3-vitamiinia ja maistuu kesäiseltä mansikalta. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille. Minisun Metsämansikka on helppo tapa turvata koko perheen päivittäinen D-vitamiinin saanti.

Minisun D-vitamiini Junior Apina/banaani 10mikrog. 100 tabl.

8,00€
9,70€
Lisätiedot
Minisun D-vitamiini Junior Apina ja Nalle sisältävät aurinkoista D3-vitamiinia. Ne maistuvat maukkaalle banaanille ja makealle mansikalle. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille* Monet asiantuntijat suosittelevat lapsille virallisia suosituksia suurempia D-vitamiiniannoksia.

Minisun D-vitamiini Junior Nalle/mansikka 10 mikrog. 100 tabl.

8,00€
9,70€
Lisätiedot
Minisun D-vitamiini Junior Apina ja Nalle sisältävät aurinkoista D3-vitamiinia. Ne maistuvat maukkaalle banaanille ja makealle mansikalle. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille* Monet asiantuntijat suosittelevat lapsille virallisia suosituksia suurempia D-vitamiiniannoksia.

Minisun Kalsium + D 20 mikrog. Sitruunainen purtava 100 tabl

13,05€
14,50€
Lisätiedot
Huolehdi luustosi kunnosta! Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Minisun Kalsium + D? -tuotteet maistuvat hyviltä, ja niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D?-vitamiinia suomalaisten tarpeisiin. Miedon sitruksen makuinen Kalsium, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 20 mikrogrammaa D?-vitamiinia. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Se ei sisällä liivatetta eikä säilöntäaineita. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Luusto Kalsium D+K2 80 tablettia

15,39€
17,10€
Lisätiedot
Minisun Luusto on ainutlaatuinen uutuus luuston hyvinvointiin. Se sisältää monipuolisen ja vahvan yhdistelmän luustolle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita.

Paranix Shampoo 200 ml + metallinen täikampa

20,80€
24,50€
Lisätiedot
Päätäin hävittäminen perheestä voi olla stressaavaa ja hyvin työlästä. Paranix on Euroopan johtava täivalmiste, ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen että päätäi ongelmaan saadaan helppo ja yksinkertainen ratkaisu, sillä hyvin monet kärsivät päätäistä.   

SB12 Mint Duo suuvesi 500 ml

16,83€
18,70€
Lisätiedot
Ainutlaatuinen, patentoitu koostumus tuo ensiluokkaisen raikkaan hengityksen. Voimakas vaikutus kestää 12 tuntia – aamusta iltaan.

SB12 Mint/Menthol suuvesi 500 ml

16,83€
18,70€
Lisätiedot
Ainutlaatuinen, patentoitu koostumus tuo ensiluokkaisen raikkaan hengityksen. Voimakas vaikutus kestää 12 tuntia - aamusta iltaan.

Souvenaid Kahvi 4 x 125 ml

13,90€
14,40€
Lisätiedot
Souvenaid-juoma on kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Se on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Thealoz Duo silmätipat

15,10€
16,80€
Lisätiedot
THEALOZ DUO® on ainutlaatuinen, kaksivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Se on hypotoninen, fosfaatiton ja täysin säilytysaineeton valmiste.

Yotuel All-In-One SnowMint-hammastahna 75 ml

17,01€
18,90€
Lisätiedot
All-In-One -hammastahojen hampaiden valkaisu perustuu karbamidiperoksidiin. Ne eivät vain poista esim. kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia vaan myös valkaisevat hammasluun sävyä muutamalla asteella säännöllisesti käytettynä. Silmin havaittavia tuloksia on mahdollista saada jo kahden viikon säännöllisellä käytöllä. SnowMint (valkoinen pakkaus) on maultaan raikkaampi minttu sekä koostumukseltaan tahnamainen.

Yotuel All-In-One Wintergreen -hammastahna 75 ml

17,01€
18,90€
Lisätiedot
All-In-One-hammastahojen valkaisuteho perustuu karbamidiperoksidiin. Ne eivät vain poista esim. kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia, vaan säännöllisesti käytettynä myös valkaisevat hammasluun sävyä muutamalla asteella.

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava tabletti 100 kpl

18,90€
21,00€
Lisätiedot
Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina hammasystävällinen ksylitoli ja mannitoli. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei aromi- eikä väriaineita. Valmistettu Suomessa.

Minisun D-vitamiini 20 mikrog. 200 tabl.

12,90€
14,80€
Lisätiedot
Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

ACO Face Renewing Face Oil 30 ml

20,70€
23,00€
Lisätiedot
ACO Renewing Face Oil sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä; valkohilpansiemenöljyä, Canola-öljyä ja kookosöljyä (esteri), jotka ravitsevat tehokkaasti ja antavat iholle luonnollista hehkua. E-vitamiini ja Q10 antavat suojaa vapaita radikaaleja vastaan ja estävät ihon ikääntymisen merkkejä. Öljy imeytyy nopeasti, jättää ihon pehmeäksi, ja tuo kosteutta iholle. Ei rasvoita ihoa tai jätä sitä kiiltäväksi.

Aqualan Plus -perusvoide 200 g

8,00€
9,80€
Lisätiedot
Aqualan Plus on pitkäkestoisesti  kosteuttava  geelimäinen perusvoide, joka jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen. 

Multivita Ascorbin Long 500 mg 200 tabl

14,90€
17,50€
Lisätiedot
Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa ja immuunipuolustusta. C-vitamiini edistää mm. kalsiumin, B-vitamiinin, foolihapon ja raudan imeytymistä sekä toimii elimistössä solujen hapettumisstressiä ehkäisevänä antioksidanttina.

BevitaEye tipat 20 x 0,5 ml

10,45€
12,30€
Lisätiedot
BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatti on kehon voitelevissa nesteissä esiintyvä aine. Viskositeettinsa ansiosta sillä on optimaalisesti silmää voitelevat ominaisuudet, silmää kosteuttava ja kyynelfilmiä stabiloiva vaikutus. 

Multivita Omegalive Juniori 45 Geelitabletti

11,97€
13,30€
Lisätiedot
Multivita Omegalive Juniori maistuu perheen pienimmille. Hedelmäisessä, apptelsiinin ja sitruunan makuisessa pureskeltavassa tabletissa ei ole kalamaista jälkimakua. Pehmeä, geelimäinen tabletti on myös helppo pilkkoa osiin. Tablettien valmistukseen on käytetty vain luonnollisia väri- ja aromiaineita. Hammasystävällinen tabletti on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Flux Strawberry 0,25 mg fluoritabletti 100 kpl

6,21€
6,90€
Lisätiedot
Mansikanmakuinen imeskelytabletti sisältää 0,25 mg fluoria. Auttaa ylläpitämään hampaiden mineralisaatiota, eli vähentää hampaiden reikiintymistä estämällä hammaskiilteen mineraalien liukenemista. Sokeriton.

Multivita Omegalive Strong 100 kaps

15,95€
18,80€
Lisätiedot
Elimistömme tarvitsee päivittäin ravinnosta saatavia omega-rasvahappoja. Kalasta saatavat omega-3 rasvahapot EPA (eikosa-pentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) ovat tärkeitä mm. aivojen, näkökyvyn ja sydämen toiminnalle. Tyydyttyneiden rasvahappojen korvaaminen tyydyttämättömillä rasvoilla ruokavaliossa edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Jos et syö kalaa säännöllisesti, voit täydentää ruokavaliotasi omega-3 kapselien avulla. Multivita Omegalive-kalaöljykapselit sisältävät elimistölle tärkeitä, kalaperäisiä omega-3-rasvahappoja. Kahdesta Omegalive-kapselista saat tärkeitä omega-3-rasvahappoja jopa 800 mg. Multivita Omegalive kapselit on muotoiltu helposti nieltävään muotoon.

Apteq Fluzinc salmiakinmakuinen 72 tabl.

16,90€
19,10€
Lisätiedot
Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Apteq Fluzinc on uusi 3 päivän tehokuuri flunssaan. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

Aqualan L perusvoide 200 g

8,00€
9,80€
Lisätiedot
Aqualan L on kosteuttava, monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Sopii myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii myös hyvin herkästi reagoiville.

ACO Face Pure Glow Renewing Daily Cleanser 150 ml

13,86€
15,40€
Lisätiedot
Renewing Daily Cleanser on entsymaattinen kasvojenpuhdistusvaahto, joka poistaa tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet ihoa kuivattamatta. Kuorii kevyesti kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi ja heleäksi luonnollisella hehkulla.

Multivita Plus 200 tabl.

16,75€
19,70€
Lisätiedot
Multivita Plus on erityisesti aikuisille suunniteltu monivitamiini, johon on lisätty mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia. Tavalliseen Multivitaan verrattuna mukana on myös enemmän D3-vitamiinia (10µg), suonenvetoihin helpotusta antavaa magnesiumia sekä soluille välttämätöntä foolihappoa.

Minisun D-vitamiini Pehmokonna Junior 60 kpl

8,73€
9,70€
Lisätiedot
Pehmeä ja pureskeltava D-vitamiini lapsille. Uusi Minisun Pehmokonna Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Tuote on lapsille mieluinen ja se tuo uuden annostelumahdollisuuden perinteisille D-vitamiinivalmisteille. D-vitamiini on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Annostus: 1 kpl päivässä. Suositellaan yli 3-vuotiaille.

Minisun Luusto Pehmofantti Junior 120 kpl

17,19€
19,10€
Lisätiedot
Pehmeä ja pureskeltava Kalsium + D-vitamiini lapsille. Uusi Minisun Luusto Pehmofantti Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten kalsium- ja D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Tuote on lapsille mieluinen ja siinä on täysin uusi annostelumuoto kalsiumlisälle. Minisun Luusto Pehmofantti Junior sopii varsinkin lapsille ja nuorille, jotka eivät käytä maitotuotteita. Kalsium ja D-vitamiini ovat tarpeellisia luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä. Suositellaan yli 3-vuotiaille.

Melatoniini Orion 1,9 mg nieltävä tabletti 100 kpl.

18,90€
21,00€
Lisätiedot
Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, nieltävä tabletti. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei aromi- eikä väriaineita. Valmistettu Suomessa.

Melatoniini Orion pitkävaikutteinen 1,9 mg 90 tabl.

18,90€
21,00€
Lisätiedot
Melatoniini Orion. Suomessa valmistettu melatoniinivalmiste. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pitkävaikutteinen nieltävä tabletti.

Thealoz® Duo Gel 30 x 0,4 g

14,20€
15,80€
Lisätiedot
Thealoz Duo Gelillä on pidempi vaikutusaika, kuin Thealoz Duolla ja on siksi erityisen sopiva suojaamaan silmäsi yön aikana ja tuomaan miellyttävämmän aamun.

Aqualan Duo perusvoide 200 g

8,00€
9,80€
Lisätiedot
Suojaava ja kevyt tehokosteuttaja, jossa 20 % glyserolia. Pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Sopii koko keholle.

ACO Spotless Acne Treatment Cream 30 g

14,70€
17,30€
Lisätiedot
ACO Spotless Acne hoitovoidetta käytetään lievän tai keskivaikean aknen hoitoon. Voide taistelee aknebakteereita vastaan palauttamalla ihon luonnollisen pH-tasapainon ja mikrobiflooran. Voide muodostaa ihon pinnalle kerroksen, joka suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä, kuten pölyltä, lialta, saasteilta ja bakteereilta, jotka voivat edesauttaa finnien syntymistä. ACO Spotless Acne hoitovoide kosteuttaa ihoa, ja sitä voi turvallisesti käyttää muiden aknelääkkeiden kanssa. ACO Spotless Acne hoitovoide on lääkinnällinen laite, lue pakkausseloste huolellisesti.

Bevita Eye Pro tipat pullo 10 ml

12,90€
15,20€
Lisätiedot
Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Bevita Eye Pro silmätipat pipetit 20 x 0,5 ml

11,20€
13,20€
Lisätiedot
Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa.

BEROCCA ENERGY ORANGE 60

21,00€
23,00€
Lisätiedot
Poretabletti, joka sisältää 11 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta. Berocca Energy auttaa vapauttamaan energiaa ruoastasi, ja auttaa sinua pysymään hyvässä vireessä ja jaksamaan arjen haasteissa. Berocca Energy -valmisteen käyttö on hyvin helppoa. Laita yksi tabletti lasilliseen vettä ja anna sen liueta. Ota enintään yksi päivässä. Olipa sinulla edessäsi kiireinen päivä tai kokeisiin opiskelua, Berocca Energy antaa annoksen positiivista virtaa, joka autaa sinua pysymään hyvässä vireessä joka päivä.

Rela Caps UUSI 30 kaps

9,50€
11,50€
Lisätiedot
Monipuolinen ja vahva maitohappobakteeri. Kasviperäinen helposti nieltävä kapseli, jonka voi halutessaan myös avata.

Rela Tabs UUSI Appelsiini + D3 30 tabl

9,50€
11,50€
Lisätiedot
Monipuolinen ja vahva maitohappobakteeri. Hyvänmakuinen purutabletti, joka maistuu appelsiinilta.

GUM SOFT PICKS ADVANCED SMALL 60 KPL

11,40€
13,40€
Lisätiedot
GUM SOFT-PICKS ADVANCED hammasväliharja on alkuperäistä hammasväliharjaa tukevampi ja muotoillumpi, joten se kestää käytössä pidempään ja auttaa sinua puhdistamaan vaikeapääsyisetkin hammasvälit. Pehmeät ja mukavantuntuiset kumiharjakset puhdistavat hammasvälit tehokkaasti ja poistavat plakkia sekä ruoantähteitä.

Minisun Pehmodino Super Defence 60 kpl

9,63€
10,70€
Lisätiedot
Minisun Pehmodino Super Defence on pureskeltava ravintolisä D3- ja C-vitamiinin sekä sinkin saannin turvaamiseen erityisesti lapsilla. Minisun Pehmodino Super Defence on hyvänmakuinen pehmeä ja pureskeltava lasten vitamiini- ja hivenainevalmiste vastustuskyvylle. Minisun Pehmodino sisältää D3- ja C-vitamiinia, sinkkiä ja hunajaa. D-vitamiini on tarpeellinen lasten luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Pehmodino on dinosauruksen muotoinen mustikan ja vadelman makuinen pehmeä ja pureskeltava. Tuote sisältää vain luontaisia värejä ja aromeja. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton ja soijaton.

MINISUN OMEGA JUNIOR TUTTI FRUTTI 45 PALAA

11,79€
13,10€
Lisätiedot
Minisun Omega-3 + D3-vitamiini Junior sisältää kasvulle ja kehitykselle tärkeitä omega-3-rasvahappoja ja D-vitamiinia. Yksi geelipala sisältää lapsille suositellun annoksen 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä 600 mg korkealaatuista kalaöljyä. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Minisun Omega Junior sisältää 60 mg EPA:aa ja 300 mg DHA:ta yhdessä geelipalassa. Minisun Omega Junior on tutti frutin makuinen ja pehmeä geelipala. Tuote sopii lapsille kahdesta ikävuodesta alkaen, kun lapsi osaa pureskella tuotteen. Minisun Omega Junior on valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä. Tuote ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja se on maidoton, laktoositon, soijaton ja hiivaton.

ACO BODY DEO EXTRA EFFECTIVE P 50 ML

8,28€
9,20€
Lisätiedot
Erittäin tehokas ja iholle hellävarainen antiperspirantti.

ACO For Men Face Cream Moist NP 60 ml

12,15€
13,50€
Lisätiedot
Kevyt kosteusvoide miehen iholle.

ACO SPC DEO EXTRA SENSITIVE P. 50 ML

8,28€
9,20€
Lisätiedot
Hellävarainen, voidemainen deodorantti herkälle ja ärtyneelle iholle.

BEVITAEYE SILMÄPYYHE 20 KPL

7,95€
9,40€
Lisätiedot
Bevita Eye silmäpyyhkeet ovat pehmeitä kuitukangasliinoja, joiden ainesosat kosteuttavat ja puhdistavat herkkää silmäluomea ja ripsiä. Silmäpyyhkeet on tarkoitettu sekä aikuisten, että lasten herkän silmänympärysihon ja luomien päivittäiseen syväpuhdistukseen. Bevita Eye silmäpyyhkeet sopivat erityisen hyvin käytettäväksi silmäluomien reunojen tulehdustilojen yhteydessä. Bevita Eye silmäpyyhkeet ovat rasvattomia ja luovat miellyttävän, raikkaan ja terveen puhtauden tunteen. Pyyhkeet eivät ärsytä silmäaluetta, joten silmiä ei tarvitse huuhdella vedellä käytön jälkeen.

ACO FOR MEN ACTIVE DEO STICK 75 ML

11,79€
13,10€
Lisätiedot
Hellävarainen deodoranttipuikko miehille.

BEVITA EYE SILMÄSUIHKE 17 ml

16,05€
18,90€
Lisätiedot
Suomessa kehitetty ja valmistettu Bevita Eye Silmäsuihke, keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon: kosteuttaa, suojaa, voitelee, tasapainottaa. Hoitaa ja ennaltaehkäisee kuivien silmien oireita. Soveltuu piilolinssien käyttäjille. Annostellaan suljetulle silmälle.

BEVITAEYE GEELI 0,2% 10 G

7,50€
8,80€
Lisätiedot
Bevita Eye silmägeeli sisältää 0,2 % karbomeeria. Geeli voitelee silmää muodostamalla suojaavan kalvon sarveis- ja sidekalvon pinnalle, mikä saa silmän pinnan tuntumaan miellyttävämmältä ja kosteammalta.

BevitaEye A-silmävoide 5 g

11,05€
13,00€
Lisätiedot
A-vitamiinia sisältävä silmävoide lievittämään kuivasilmäisyyden oireita.

BEVITA EYE KOSTEUTTAVA PIILOLINSSIEN HOITONESTE 100 ml

4,75€
5,60€
Lisätiedot
Bevita Eye Kosteuttava Piilolinssien Hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen.Saatavilla 100ml ja 360ml pakkauksissa. Sisältää säilytyskotelon.

BEVITA EYE KOSTEUTTAVA PIILOLINSSIEN HOITONESTE 360 ml

10,60€
12,50€
Lisätiedot
Bevita Eye Kosteuttava Piilolinssien Hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen.Saatavilla 100ml ja 360ml pakkauksissa. Sisältää säilytyskotelon.

GUM SOFT PICKS ADVANCED MEDIUM 60 KPL

11,40€
13,40€
Lisätiedot
GUM Soft-Picks Advanced harjatikkujen joustavat harjakset puhdistavat hammasvälit tehokkaasti ja turvallisesti plakista sekä ruuantähteistä. Pehmeä kartiomainen harjaosa edistää ikenien terveyttä ja on miellyttävän tuntuinen käyttää.Soft-Picks harjatikut ovat hellävaraisia ikenille ja hampaille.Tuotteet eivät sisällä lateksia, puuta, metallia tai tiuraamikumia.GUM Soft-Picks Advanced ergonominen, kaareva muotoilu helpottaa takahampaiden välien puhdistusta ja sen pitkästä varresta saa tukevan otteen.Sopii hyvin pienemmille hammasväleille ja voidaan käyttää myös oikomiskojeiden, hammassiltojen ja hammasimplanttien kanssa.

Vitaali D tipat 30 ml

7,47€
8,30€
Lisätiedot
Ravintolisä VITAALI® D tipat, Nestemäinen D3-vitamiinivalmiste

MINISUN D-VITAMIINI 75 MIKROG 200 TABL

19,35€
21,50€
Lisätiedot
Minisun D-vitamiinit ovat helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Hyvänmakuiset purutabletit sisältävät tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. Ksylitolilla makeutetut tabletit voi imeskellä, pureskella, niellä tai murskata. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton.

MINISUN D-VITAMIINI 75 MIKROG 100 TABL

11,79€
13,10€
Lisätiedot
Suomessa kehitetyt Minisun D-vitamiinitabletit ovat helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun 75 mikrog sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvoinnille. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 75 mikrog purutabletti on hyvän makuinen ja sopii nuorille, aikuisille ja ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Ksylitolilla makeutetut tabletit voi imeskellä, pureskella, niellä tai murskata. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton.

BEVITAEYE TIPAT 0,4% PULLO 10 ML

11,90€
14,00€
Lisätiedot
Bevita Eye on 0,4% natriumhyaluronaattia sisältävä säilöntäaineeton silmätippaliuos. Bevita Eye silmätipat kosteuttavat silmiä.

Rela Tabs UUSI Mansikka 30 tabl

9,50€
11,50€
Lisätiedot
Rela on apteekin suosituin maitohappobakteeri! Uudistuneet Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä – Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Hyvänmakuinen Rela Tabs Mansikka maistuu raikkaalle mansikalle, ei sisällä sukraloosia ja sopii koko perheelle. Uudistuneet Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki. Tamro Bright MAT 2 / 2021 Rela-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

ACO Spotless Cover Stick NP 3,5 g

8,15€
9,60€
Lisätiedot
ACO Spotless Cover Stick peittää ja kuivattaa finnit. Ihon värinen peitepuikko piilottaa finnit ja nopeuttaa niiden kuivumista. Käytetään suoraan epäpuhtauksien päälle. Hajusteeton.

ACO Spotless Daily Face Cream NP 60 ml

9,80€
11,50€
Lisätiedot
ACO SPOTLESS Daily Face Cream palauttaa rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kosteustasapainon.Geeli rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Se sisältää mattapinnan jättäviä ainesosia, jotka sitovat itseensä liikaa talia jättäen ihon mattapintaiseksi ja raikkaaksi. Rasvaton geeli ei tuki ihohuokosia. Käytetään aamuin illoin puhdistuksen jälkeen koko kasvoille. Suositellaan herkälle rasvaiselle iholle.

ACO Spotless Daily Face Wash P 200 ml

10,60€
12,50€
Lisätiedot
Syväpuhdistava puhdistusgeeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.Sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihohuokoset syvältä estäen finnejä ja mustapäitä. Glyseroli estää ihon kuivumista puhdistuksen aikana. Käytä aamuin illoin. Hajustettu.Tuotteen edut: Puhdistaa ihohuokoset syvältä Kuorii kuollutta ihosolukkoa Bakteerien kasvua estävä Tärkeät raaka-aineet: Ihohuokosten tukkeutumista estävä ja korjaava, bakteerien kasvua vähentävä salisyylihappo Bakteerien kasvua vähentävä piroktoniolamiini Ihon kuivumista estävä glyseroli

ACO Spotless Spot Treatment Overnight NP 10 ml

8,15€
9,60€
Lisätiedot
Täsmähoito kuivattaa finnit ja poistaa epäpuhtauksia yön aikana. Levitä epäpuhtauksien päälle illalla, anna vaikuttaa yön yli. Hajusteeton.Tuotteen edut: Vähentää finnejä ja epäpuhtauksia sekä rauhoittaa ihoa. Tärkeät raaka-aineet: Kuivattava ja bakteerien kasvua estävä sinkkioksidi. Keratolyyttinen ja bakteerien kasvua estävä salisyylihappo. Rauhoittava allantoiini.

ACO Spotless Daily Face Toner NP 200 ml

10,30€
12,10€
Lisätiedot
Hoitava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.Syväpuhdistaa huokoset ja ennaltaehkäisee finnejä ja epäpuhtauksia. Sisältää salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa tukkeutuneet huokoset.Estää bakteerien kasvua ja se poistaa iholta liikaa talia. Ihosta tulee puhdas ja raikas. Käytä tuotetta kastamalla sitä vanulappuun ja pyyhkimällä ihon ongelma-alueet aamuin ja illoin.Hajusteeton.

ACO Spotless Two-in-one Gel NP 50 ml

9,45€
11,10€
Lisätiedot
Rasvaton geeli sisältää salisyylihappoa, joka ennaltaehkäisee ja hoitaa finnejä ja mustapäitä. Geeli sisältää glyserolia sekä propyleeniglykolia, jotka sitovat kosteutta ihoon tukkimatta ihohuokosia. Käytetään aamuin/illoin ongelma-alueella, kunnes ongelma on poistunut. Hajusteeton.

Minisun D-vit 10 mikrog Päärynä Nalle Junior 100 tabl

8,00€
9,70€
Lisätiedot
Uutuus! Päärynänmakuinen D-vitamiinivalmiste. Nallen muotoinen purutabletti.

Bethover B12 Strong Vadelma-sitruuna 120 tabl

21,90€
25,00€
Lisätiedot
Maku vadelma-sitruuna. Vahva B12-vitamiini + foolihappo.

MULTIVITA BEKO LONG 200 DEPOTTABL

19,55€
23,00€
Lisätiedot
Pitkävaikutteinen B-vitamiinivalmiste. Pienikokoinen ja helposti nieltävä pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa tasaisesti B-vitamiineja elimistön tarpeisiin. Sisältää kahdeksaa elimistölle välttämättömätöntä B-vitamiinia. B6- ja B12-vitamiini sekä foolihappo edistävät hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini, B1,-B2,B3 ja B5-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

MULTIVITA RASKAUS JA IMETYS TABL 120 kpl

13,00€
15,30€
Lisätiedot
Laadukas ja monipuolinen monivitamiini erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Täydentää odotus- ja imetysajan ruokavalioita ja varmistaa elimistölle tärkeiden, päivittäisten vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin. Sisältää muun muassa suomalaisen ravitsemussuosituksen mukaiset pitoisuudet D3-vitamiinia, jodia ja foolihappoa. Ei sisällä A-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

MULTIVITA JUNIORI DINO MANSIKKA MONIVITAMIINI 100 PURUTABL

8,46€
9,40€
Lisätiedot
Uusi Multivita Juniori Dino Mansikka on pureskeltava, hurjan hyvän makuinen dinosauruksen muotoinen monivitaminitamiinitabletti. Multivita Juniori Dino Mansikka vahvistaa vastustuskykyä ja tukee normaalia kasvua ja kehitystä. Hyvän maun salaisuus on luontainen mansikka-aromi ja tabletin väriaine on peräisin punajuuresta. Monipuolinen koostumus - yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla. D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

MULTIVITA JUNIORI DINO MANSIKKA MONIVITAMIINI 200 PURUTABL

15,39€
17,10€
Lisätiedot
Uusi Multivita Juniori Dino Mansikka on pureskeltava, hurjan hyvän makuinen dinosauruksen muotoinen monivitaminitamiinitabletti. Multivita Juniori Dino Mansikka vahvistaa vastustuskykyä ja tukee normaalia kasvua ja kehitystä. Hyvän maun salaisuus on luontainen mansikka-aromi ja tabletin väriaine on peräisin punajuuresta. Monipuolinen koostumus - yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla. D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

GUM SOFT PICKS ADVANCED LARGE 60 KPL

11,40€
13,40€
Lisätiedot
GUM Soft-Picks Advanced harjatikkujen joustavat harjakset puhdistavat hammasvälit tehokkaasti ja turvallisesti plakista sekä ruuantähteistä.Pehmeä kartiomainen harjaosa edistää ikenien terveyttä ja on miellyttävän tuntuinen käyttää. Soft-Picks harjatikut ovat hellävaraisia ikenille ja hampaille.Tuotteet eivät sisällä lateksia, puuta, metallia tai tiuraamikumia.GUM Soft-Picks Advanced ergonominen, kaareva muotoilu helpottaa takahampaiden välien puhdistusta ja sen pitkästä varresta saa tukevan otteen. Sopii hyvin pienemmille hammasväleille ja voidaan käyttää myös oikomiskojeiden, hammassiltojen ja hammasimplanttien kanssa.

MULTIVITA JUNIORI DINO MIX MONIVITAMIINI 200 PURUTABL

15,39€
17,10€
Lisätiedot
Uusi Multivita Juniori Dino MIX on pureskeltava, hurjan hyvän makuinen dinosauruksen muotoinen monivitaminitamiinitabletti. Multivita Juniori Dino MIX vahvistaa vastustuskykyä ja tukee normaalia kasvua ja kehitystä. Samassa pakkauksessa on kolmen suosikkimaun makumix mansikan, toffeen ja päärynän makuisia- ja värisiä dinotabletteja. Niistä perheen pienimmät voivat joka päivä valita mieleisensä maun! Monipuolinen koostumus - yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

MULTIVITA JUNIORI DINO MIX MONIVITAMIINI 100 PURUTABL

8,46€
9,40€
Lisätiedot
Uusi Multivita Juniori Dino MIX on pureskeltava, hurjan hyvän makuinen dinosauruksen muotoinen monivitaminitamiinitabletti. Multivita Juniori Dino MIX vahvistaa vastustuskykyä ja tukee normaalia kasvua ja kehitystä. Samassa pakkauksessa on kolmen suosikkimaun makumix mansikan, toffeen ja päärynän makuisia- ja värisiä dinotabletteja. Niistä perheen pienimmät voivat joka päivä valita mieleisensä maun! Monipuolinen koostumus - yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

Avene Cicalfate+ cream 100 ml

15,90€
18,10€
Lisätiedot
Rauhoittaa, suojaa ja auttaa korjaamaan koko perheen ärtynyttä ihoa. Se muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon, joka suojaa ihoa ärtynyttä ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoitovoiteen koostumus sisältää yhdistelmän Avène Terveyslähdevettä sekä korjaavia ja puhdistavia [C?-Restore]™ -ainesosia : kuparisulfaatti ja sinkkisulfaattia.