Tarjoukset

ACO Spotless Blemish Treating Moisturise 50 ml

8,40€
10,50€
Lisätiedot
Kosteuttaa ihoa. Taistelee epäpuhtauksia ja kiiltoa vastaan. Rasvaton geeli sisältää salisyylihappoa, joka ennaltaehkäisee ja hoitaa finnejä ja mustapäitä. Geeli sisältää glyserolia sekä propyleeniglykolia, jotka sitovat kosteutta ihoon tukkimatta ihohuokosia. Käytetään aamuin/illoin ongelma-alueella, kunnes ongelma on poistunut.

ACO Spotless Cover Stick 3,5 g

6,55€
8,20€
Lisätiedot
ACO SPOTLESS Cover Stick peittää ja kuivattaa finnit. Ihon värinen peitepuikko piilottaa finnit ja nopeuttaa niiden kuivumista. Käytetään suoraan epäpuhtauksien päälle. Hajustamaton.

ACO Spotless Daily Face Wash 200 ml

9,30€
11,60€
Lisätiedot
Syväpuhdistusvaahto rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Raaka-aineet ja vaikutus: Salisyylihappo syväpuhdistaa ihohuokoset ja ehkäisee mustapäiden syntyä.

ACO Spotless Daily Moisturiser 60 ml

8,40€
10,50€
Lisätiedot
ACO SPOTLESS Daily Moisturiser palauttaa rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kosteustasapainon. Geelivoide rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Se sisältää mattapinnan jättäviä mikropartikkeleja, jotka imevät liikaa talia itseensä jättäen ihon mattapintaiseksi ja raikkaaksi.

ACO Spotless Daily Purifying Toner 200 ml

8,40€
10,50€
Lisätiedot
ACO SPOTLESS Daily Purifying Toner on hoitava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Kasvovesi syväpuhdistaa huokoset ja ennaltaehkäisee finnejä ja epäpuhtauksia. Sisältää salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa tukkeutuneet huokoset.

ACO Spotless Spot Treatment 10 ml

6,56€
8,20€
Lisätiedot
ACO SPOTLESS Overnight Spot Treatment kuivattaa finnit ja poistaa epäpuhtaudet. Laitetaan epäpuhtauksien päälle illalla, annetaan vaikuttaa yön yli. Hajustamaton.

Aqualan L perusvoide 100 g

4,90€
5,70€
Lisätiedot
Aqualan L on kosteuttava, monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Sopii myös voidepesuihin sekä esimerkiksi meikinpoistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii myös hyvin herkästi reagoiville.

Kylmägeeli ratiopharm 150 ml

7,00€
8,30€
Lisätiedot
Kylmä lievitys lihas- ja nivelkipuihin. Kylmägeeli lihas- ja nivelkipujen lievitykseen, turvotuksen hoitoon, venähdyksien, nyrjähdyksien ja rasitusvammojen hoitoon sekä lihasjännityksen laukaisuun. Hoidettavalle ihoalueelle 3-6 kertaa päivässä.

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tablettia

18,30€
20,50€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Minisun Monivitamiini Vahvan avulla varmistat kaikkien tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saannin.

Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja 200 purutabl.

17,42€
20,50€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja on suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia ja sinkkiä. Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja on pienikokoinen ja lempeän marjanmakuinen purutabletti. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Naso Fresh Seesamiöljy ratiopharm -nenäsuihke 10 ml

7,40€
8,70€
Lisätiedot
Hoitava nenäsumute koko perheelle. Voitelee nenän kuivat limakalvot. 100 % seesamiöljy. Hajusteeton ja mauton. Koko perheelle. Säilöntäaineeton.

Naso Seesamiöljy ratiopharm -nenäsumute 10 ml

7,40€
8,70€
Lisätiedot
Nenän kuiville limakalvoille – 100% seesamiöljy.

Nesteytys ratiopharm poretabletit 10 tabl

10,20€
13,00€
Lisätiedot
Nesteytys ratiopharm tukee kehon neste- ja suolatasapainoa. Sopii etenkin rankan urheilun tai muun runsaan hikoilun, kuten kuumeen tai helteen aiheuttamaan nestevajaukseen, myös ripulin aiheuttamaan nestevajeeseen. Makuna on raikas sitruuna. Poretabletti, pakkausselosteen annostelutaulukon mukainen annostelu, 10 poretablettia. Ravintolisä.

Priorin Extra 60 kaps.

31,60€
39,50€
Lisätiedot
Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen. Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja hiusten kasvua tukea. Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra -kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa (B5-vitamiini), hirssiuutetta, l-kysteiiniä (aminohappo) ja vehnänalkioöljyä. Priorin Extra ravitsee hiusjuuria sisältäpäin.

Sebamed Liquid Face & Body Wash -pesuneste, täyttöpullo 1000 ml

15,90€
19,70€
Lisätiedot
Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle. Sisältää lukuisia kosteudensitojia, vitamiineja sekä aktiivisesti kosteuttavan Pentavitin-yhdisteen. Sopii myös intiimialueiden pesuun.

Sensodyne Repair & Protect 75ml

4,70€
5,70€

Apteq Verenpainemittari verkkolaitteella

79,05€
93,00€
Lisätiedot
Real Fuzzy –teknologian ansiosta mittarin käyttömukavuus on erinomainen ja se antaa erittäin tarkkoja tuloksia. Apteq verenpainemittari on kliinisesti validoitu, eli sen tarkkuus on varmistettu puolueettomissa kliinisissä tutkimuksissa. Verenpaineen mittaus on erittäin helppoa ja onnistuu yhdellä napinpainalluksella. Tarvittaessa saat haettua edellisten 120 mittauksen tulokset verenpainemittarin muistista.

Apteq Melatoniini Comp 1,9 mg 100 tabl

15,90€
19,50€
Lisätiedot
Melatoniini Comp - Virkistäviin uniin. Apteq Melatoniini Comp on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, jolla on nopea ja pitkäkestoinen vaikutus.Melatoniinin luonnollista eritystä voivat häiritä esim. stressi, ikääntyminen, vaihdevuodet, masennus, vähähiilihydraattinen ruokavalio, vähäinen liikunta, aikaerorasitus ja alkoholin runsas käyttö. Häiriöt melatoniinin tuotannossa johtavat usein nukahtamisvaikeuksiin ja unen laadun heikkenemiseen. Levottomuus ja heräily aamuyön tunteina ovat yleisimpiä unen laadun häiriöitä.

Sebamed Olive Face & Body Wash -pesuneste, täyttöpullo 1000 ml

15,90€
19,70€
Lisätiedot
Erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste puhdistaa hellävaraisesti. Oliiviöljyä sisältävä tuote pehmittää ja ravitsee ihoa. Olive Face & Body Wash on täysin saippuaton, eikä  horjuta ihon omaa, luonnollista suojakerrosta. Kuivaihoisellekin sopiva pesuneste on hellävarainen ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 lime-sitruuna 90 purutabl

11,90€
14,00€
Lisätiedot
Urheilijoille ja kuntoilijoille harjoittelun tueksi hyvin imeytyvä magnesiumsitraattivalmiste. Luonnollista sitruunamehujauhetta ja lime-aromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, ja sen voi ottaa mukaan vaikka lenkille. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 purutablettia

11,90€
14,00€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumistraatti+B6 Purutabletti on hyvänmakuinen ja helposti suussa hajoava. Hyvän maun takaa luonnollinen greippiaromi. Hammasystävällinen purutabletti on rakenteeltaan miellyttävä eikä jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 nieltävä tablettia

11,90€
14,00€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumsitraatti 150 mg on hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi. 

Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior 120 tabl.

15,56€
18,30€
Lisätiedot
Uusi Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior on lapsille suunniteltu pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja hivenainevalmiste päivittäiseen käyttöön. Minisun Monivitamiini Pehmonalle Juniorissa on yhteensä 13 vitamiinia ja kivennäisainetta, eikä se sisällä A-vitamiinia. Se sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. D- ja C-vitamiini sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

DeviSol 20 mikrog. 200 tabl.

13,40€
16,90€
Lisätiedot
Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Apteq Crampex poretabletti 14 kpl.

7,60€
8,90€
Lisätiedot
Apteq Crampex on ainutlaatuinen ja vahva yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua¹ B-vitamiinikompleksia (B12-B9-B6-B2-B1). Apteq Crampex sopii kaikille krampeista, suonenvedoista ja levottomista yöunista kärsiville. Nyt saatavilla myös uusi raikkaan appelsiinin ja greipin makuinen poretabletti!

Iiris kosteuttavat silmätipat 10 ml

12,75€
15,00€
Lisätiedot
Iiris kosteuttavat silmätipat kuiville ja ärtyneille silmille. Sopii piilolinssien käyttäjille.

Iiris kosteuttavat silmätipat 20 x 0,5ml

10,96€
12,90€
Lisätiedot
Iiris kosteuttavat silmätipat kuiville ja ärtyneille silmille. Sopii piilolinssien käyttäjille.

Minisun Monivitamiini Multi Mansikka 90 purutabl.

9,44€
11,10€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Multi Mansikka on meille suomalaisille suunniteltu mansikan makuinen monivitamiinivalmiste. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multi Mansikka sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini 90 purutabl.

8,42€
9,90€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini on meille suomalaisille suunniteltu appelsiinin makuinen monivitamiinivalmiste. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Beko Strong B12 + foolihappo + B6 150 purutabl.

24,00€
30,00€
Lisätiedot
Ihanan marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti. Pienikokoinen, helposti suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Yhdessä ne edistävät muistin ja hermoston normaalia toimintaa ja tukevat vastustuskykyä. Suomessa valmistettu.

Beko Strong B12 + foolihappo + B6 150 tabl.

24,00€
30,00€
Lisätiedot
Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-vitamiinitabletti muistin, hermoston ja vastustuskyvyn tueksi. B12-vitamiinin tarve voi korostua muun muassa ikääntyvillä, vegaaneilla sekä suoliston alueen imeytymishäiriöissä. Laktoositon (maidoton), hiivaton, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Valmistettu Suomessa.

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg greippi 80 tabl

11,90€
14,00€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on apteekin vahvin* magnesiumsitraattipurutabletti sekä urheilijan ja kuntoilijan luottotuote! Yksi raikkaan greipin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Suomessa valmistettu.

AllerVEX silmäsuihke 10 ml

20,25€
22,50€
Lisätiedot
Allervex silmäsuihke on tarkoitettu silmän allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi. Se vähentää tutkitusti allergisia silmäoireita ja päivittäistä allergialääkkeiden käyttöä.

Allervex tabletit 30 tabl

11,80€
13,10€
Lisätiedot
Allervex tabletit on hyödyllinen, kun on kyse kversetiinin, perillan tai D3-vitamiinin puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta.

Coolxchange kylmäkompressioside 1,2 m

14,00€
20,00€
Lisätiedot
KKK (Kylmä, Koho, Kompressio) on yleinen ensiapu lihasvenähdyksiin ja nyrjähdyksiin ja se saattaa nopeuttaa toipumisprosessia. CoolXChange® edistää KKK-menetelmää yhdistämällä kylmän ja kompression samaan vaiheeseen. Se on suunniteltu tarjoamaan helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun kivunlievitykseen. Side on uudelleen käytettävissä noin 15 kertaa. 1,2 m pitkä sidos riittää nilkan, ranteen ja polven ympärille.

Coolxchange kylmäkompressioside 3 m

26,25€
37,50€
Lisätiedot
KKK (Kylmä, Koho, Kompressio) on yleinen ensiapu lihasvenähdyksiin ja nyrjähdyksiin ja se saattaa nopeuttaa toipumisprosessia. CoolXChange® edistää KKK-menetelmää yhdistämällä kylmän ja kompression samaan vaiheeseen. Se on suunniteltu tarjoamaan helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun kivunlievitykseen. Side on uudelleen käytettävissä noin 15 kertaa. 3 m pitkä sidos riittää reiden ja keskivartalon ympärille.

Apteq Q5 verenpainemittari rytmihäiriöiden tunnistuksella

96,90€
114,00€
Lisätiedot
Apteq Q5 on uusi edistyksellinen täysin automaattinen olkavarsiverenpainemittari. Laitteessa on ensimmäistä kertaa maailmassa kliinisesti validoitu rytmihäiriöiden tunnistus (PARR) -toiminto.