Tarjoukset

ACO Spotless Blemish Treating Moisturise 50 ml

8,90€
10,50€
Lisätiedot
Kosteuttaa ihoa. Taistelee epäpuhtauksia ja kiiltoa vastaan. Rasvaton geeli sisältää salisyylihappoa, joka ennaltaehkäisee ja hoitaa finnejä ja mustapäitä. Geeli sisältää glyserolia sekä propyleeniglykolia, jotka sitovat kosteutta ihoon tukkimatta ihohuokosia. Käytetään aamuin/illoin ongelma-alueella, kunnes ongelma on poistunut.

ACO Spotless Daily Face Wash 200 ml

10,30€
12,10€
Lisätiedot
Syväpuhdistusvaahto rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Raaka-aineet ja vaikutus: Salisyylihappo syväpuhdistaa ihohuokoset ja ehkäisee mustapäiden syntyä.

ACO Spotless Daily Purifying Toner 200 ml

9,80€
11,50€
Lisätiedot
ACO SPOTLESS Daily Purifying Toner on hoitava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Kasvovesi syväpuhdistaa huokoset ja ennaltaehkäisee finnejä ja epäpuhtauksia. Sisältää salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa tukkeutuneet huokoset.

ACO Spotless Spot Treatment 10 ml

7,30€
8,60€
Lisätiedot
ACO SPOTLESS Overnight Spot Treatment kuivattaa finnit ja poistaa epäpuhtaudet. Laitetaan epäpuhtauksien päälle illalla, annetaan vaikuttaa yön yli. Hajustamaton.

Aptus Attapectin 30 Tabl

11,80€
13,10€
Lisätiedot
Kivennäisrehuvalmiste koirien ja kissojen tilapäisiin ruoansulatushäiriöihin.

Aptus Nutrisal jauhe 180 g

10,90€
12,20€
Lisätiedot
Veteen liukeneva täydennysrehu koirien ja kissojen nestetasapainon säilyttämiseen. Nutrisal jauhetta käytetään koiran ja kissan nestehukan ja elektrolyyttien puutteen korvaamiseen esimerkiksi suolisto-ongelmien yhteydessä. Kun koiralla tai kissalla on löysä vatsa, elimistöstä poistuu suuria määriä nestettä, jolloin lemmikki on vaarassa kuivua. Eläin tarvitsee tällöin veden lisäksi elektrolyyttejä, joita Nutrisalissa on sopivassa määrin. Lemmikille on hyvä antaa lisäksi suolistokäymisen tuotteita sitovia Aptus Attapectin tabletteja. Myös kovan rasituksen jälkeen tai helteisellä säällä lemmikille voi antaa Nutrisal elektrolyyttijuomaa. Laktoositon.

Aptus Tehobakt jauhe 140 g

10,30€
11,50€
Lisätiedot
Tehobakt sisältää Enterococcus faecium -maitohappobakteereja, jotka lisääntyvät suolistossa ja tasapainottavat suoliston normaaliflooraa. Hyvälaatuisten bakteerien lukumäärä nousee, ja on avuksi esimerkiksi ruokinnan muutoksiin tai antibioottihoitoon liittyvissä vatsavaivoissa. Pektiini suojaa suoliston limakalvoa. Merilevässä on runsaasti välttämättömiä hivenaineita.

Hedrin Protect & Go suihke 200 ml

14,85€
16,50€
Lisätiedot
Hoitava hiusspray estää täiden tarttumisen täittömään päähän. Hedrin Protect & Go® -spraylla on kliinisesti todistettu suoja Nopea suurentunutta päätäiden riskiä vastaan.

iWhite Valkaiseva suuvesi

9,18€
10,20€
Lisätiedot
iWhite valkaisevalla suuvedellä nopeasti valkoisemmat hampaat kolmiteho koostumuksen ansiosta. Fluoritaso 0,05 % NaF. Alkoholiton. 500 ml pullo. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Minisun Kalsium + D 20 mikrog. Sitruunainen purtava 100 tabl

11,80€
13,90€
Lisätiedot
Huolehdi luustosi kunnosta! Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Minisun Kalsium + D? -tuotteet maistuvat hyviltä, ja niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D?-vitamiinia suomalaisten tarpeisiin. Miedon sitruksen makuinen Kalsium, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 20 mikrogrammaa D?-vitamiinia. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Se ei sisällä liivatetta eikä säilöntäaineita. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Luusto Kalsium D+K2 80 tablettia

14,00€
16,50€
Lisätiedot
Minisun Luusto on ainutlaatuinen uutuus luuston hyvinvointiin. Se sisältää monipuolisen ja vahvan yhdistelmän luustolle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita.

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tablettia

16,40€
18,30€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Minisun Monivitamiini Vahvan avulla varmistat kaikkien tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saannin.

Naso Fresh Seesamiöljy ratiopharm -nenäsuihke 10 ml

7,90€
9,30€
Lisätiedot
Hoitava nenäsumute koko perheelle. Voitelee nenän kuivat limakalvot. 100 % seesamiöljy. Hajusteeton ja mauton. Koko perheelle. Säilöntäaineeton.

Naso Seesamiöljy ratiopharm -nenäsumute 10 ml

7,90€
9,30€
Lisätiedot
Nenän kuiville limakalvoille – 100% seesamiöljy.

HyttysÄssä+ pumppusuihke 50 ml

9,09€
10,10€
Lisätiedot
HYTTYSÄSSÄ+ on markkinoiden tehokkaimpia hyönteisskarkotteita. Tuotteen vaikuttava aine on erittäin tehokas 50% DEET, joka on käytetyin hyönteiskarkotteiden tehoaine. HYTTYSÄSSÄ+ suojaa hyttysiltä myös trooppisilla zikavirus- ja malaria-alueilla. HYTTYSÄSSÄ+ soveltuu vain yli 17-vuotiaille. Tehoaine: N,N-dietyyli-m-toluamidi (deet) 485 g/l (50%). Pakkaa HyttysÄssä+ mukaan matkalle niin eksoottisiin kohteisiin kuin Lapin vaelluksellekin!

Oxyal Triple Action silmätippa 10 ml

14,10€
17,60€
Lisätiedot
Oxyal Triple Action on voiteleva silmätippa, joka vahvistaa kyynelkalvon kaikkia kolmea kerrosta ja parantaa niiden pehmentävää vaikutusta kuivien silmien pintaan. Oxyal Triple Action on suunniteltu jäämään silmän pinnalle ja voitelemaan silmää tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Se on ihanteellinen tuote kaikille, jotka kärsivät kuivien silmien aiheuttamista oireista, kuten väsyneistä, rasittuneista tai vuotavista silmistä, kirvelystä tai roskan tunteesta silmissä. Silmätippa on helppo tiputtaa silmään ”airless”-pumpulla, jonka ansiosta tuote säilyy 3 kuukautta ilman säilytysaineita.

GUM ActiVital hammastahna 75 ml

5,31€
5,90€
Lisätiedot
GUM ActiVital hammastahna edistää ikenien ja hampaiden terveyttä. Tunnetut antioksidantit, koentsyymi Q10 ja granaattiomena, antavat pitkäaikaisen suojan, kun taas inkivääri ja kamomilla vahvistavat hampaita ja ikeniä. Tuotteilla on pitkäkestoinen teho plakkia ja kariesta vastaan.

ACO Face Renewing Face Oil 30 ml

16,40€
19,30€
Lisätiedot
ACO Renewing Face Oil sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä; valkohilpansiemenöljyä, Canola-öljyä ja kookosöljyä (esteri), jotka ravitsevat tehokkaasti ja antavat iholle luonnollista hehkua. E-vitamiini ja Q10 antavat suojaa vapaita radikaaleja vastaan ja estävät ihon ikääntymisen merkkejä. Öljy imeytyy nopeasti, jättää ihon pehmeäksi, ja tuo kosteutta iholle. Ei rasvoita ihoa tai jätä sitä kiiltäväksi.

Fiilus Arkeen Neutraali 30 kaps.

10,40€
11,60€
Lisätiedot
Fiilus Arkeen Neutraali sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan.

Apteq Melatoniini Comp 1,9 mg 100 tabl

13,90€
17,50€
Lisätiedot
Melatoniini Comp - Virkistäviin uniin. Apteq Melatoniini Comp on ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste, jolla on nopea ja pitkäkestoinen vaikutus.Melatoniinin luonnollista eritystä voivat häiritä esim. stressi, ikääntyminen, vaihdevuodet, masennus, vähähiilihydraattinen ruokavalio, vähäinen liikunta, aikaerorasitus ja alkoholin runsas käyttö. Häiriöt melatoniinin tuotannossa johtavat usein nukahtamisvaikeuksiin ja unen laadun heikkenemiseen. Levottomuus ja heräily aamuyön tunteina ovat yleisimpiä unen laadun häiriöitä.

Fiilus Arkeen mansikanmakuinen 30 kaps.

10,40€
11,60€
Lisätiedot
Fiilus Arkeen sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote, nimensä mukaisesti arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä.

Multivita Omegalive Strong 100 kaps

16,20€
18,00€
Lisätiedot
Elimistömme tarvitsee päivittäin ravinnosta saatavia omega-rasvahappoja. Kalasta saatavat omega-3 rasvahapot EPA (eikosa-pentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) ovat tärkeitä mm. aivojen, näkökyvyn ja sydämen toiminnalle. Tyydyttyneiden rasvahappojen korvaaminen tyydyttämättömillä rasvoilla ruokavaliossa edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Jos et syö kalaa säännöllisesti, voit täydentää ruokavaliotasi omega-3 kapselien avulla. Multivita Omegalive-kalaöljykapselit sisältävät elimistölle tärkeitä, kalaperäisiä omega-3-rasvahappoja. Kahdesta Omegalive-kapselista saat tärkeitä omega-3-rasvahappoja jopa 800 mg. Multivita Omegalive kapselit on muotoiltu helposti nieltävään muotoon.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 lime-sitruuna 90 purutabl

10,60€
12,50€
Lisätiedot
Urheilijoille ja kuntoilijoille harjoittelun tueksi hyvin imeytyvä magnesiumsitraattivalmiste. Luonnollista sitruunamehujauhetta ja lime-aromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, ja sen voi ottaa mukaan vaikka lenkille. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 purutablettia

10,60€
12,50€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumistraatti+B6 Purutabletti on hyvänmakuinen ja helposti suussa hajoava. Hyvän maun takaa luonnollinen greippiaromi. Hammasystävällinen purutabletti on rakenteeltaan miellyttävä eikä jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 nieltävä tablettia

10,60€
12,50€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumsitraatti 150 mg on hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi. 

Apteq Crampex 120 tabl.

9,90€
11,60€
Lisätiedot
Apteq Crampex sopii kaikille krampeista, suonenvedoista ja levottomista yöunista kärsiville. Crampexin ainutlaatuinen koostumus vaikuttaa sekä lihaksiin, että hermostoon: Magnesiumsitraatti edistää lihaksien ja hermoston normaalia toimintaa. B-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.

DeviSol 20 mikrog. 200 tabl.

13,60€
15,10€
Lisätiedot
Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

DeviSol Strong 50 mikrog. 200 tabl.

19,35€
21,50€
Lisätiedot
Raikkaasti sitrukselta maistuva DeviSol Strong sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 50 mikrogramman vahvuus sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon sekä harvempaa annostusta suosiville. Hammasystävällinen tabletti on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla ja sisältää vain luonnollista sitrusaromia. Helposti suussa hajoavan tabletin voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti liueta suussa. Laktoositon (maidoton), gluteenito, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

FIILUS Arkeen C+Zn -purutabletit 30 tabl

10,40€
11,60€
Lisätiedot
Hedelmäisen makuinen purutabletti sopii koko perheelle. 1 tabletti sisältää miljardi Lactobacillus r. GG- ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria. Tabletissa on myös 20 mg C-vitamiinia ja 5 mg sinkkiä, jotka tukevat vastustuskykyä. Yksi tabletti päivässä riittää. Valmiste ei sisällä eläinperäisiä aineita.

FIILUS Arkeen -purutabletit mustikanmakuinen 30 tabl

10,40€
11,60€
Lisätiedot
Fiilus Arkeen sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote, nimensä mukaisesti arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä.

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg greippi 80 tabl

10,60€
12,50€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on apteekin vahvin* magnesiumsitraattipurutabletti sekä urheilijan ja kuntoilijan luottotuote! Yksi raikkaan greipin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Suomessa valmistettu.