Tarjoukset

ACO Face Rich Moisture Anti Age Face Cream dry/extra dry mature skin 50 ml

12,60€
14,00€
Lisätiedot
Palauttaa ihon luonnollisen hehkun, vahvistaa ja hoitaa kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa. Sopii päivä- ja yökäyttöön.

ACO Face Moisturising Day Cream normaali/sekaiho 50 ml

11,30€
13,00€
Lisätiedot
Kosteuttaa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti koko päivän. Imeytyy nopeasti. Tekee ihosta raikkaan ja terveen näköisen.

ACO Face Moisturising Night Cream 50 ml

11,30€
13,50€
Lisätiedot
Syväkosteuttaa ihoa yön aikana. Tekee ihosta pehmeän ja terveen näköisen.

ACO Spotless Blemish Treating Moisturise 50 ml

8,40€
10,50€
Lisätiedot
Kosteuttaa ihoa. Taistelee epäpuhtauksia ja kiiltoa vastaan. Rasvaton geeli sisältää salisyylihappoa, joka ennaltaehkäisee ja hoitaa finnejä ja mustapäitä. Geeli sisältää glyserolia sekä propyleeniglykolia, jotka sitovat kosteutta ihoon tukkimatta ihohuokosia. Käytetään aamuin/illoin ongelma-alueella, kunnes ongelma on poistunut.

ACO Spotless Daily Face Wash 200 ml

9,70€
12,10€
Lisätiedot
Syväpuhdistusvaahto rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Raaka-aineet ja vaikutus: Salisyylihappo syväpuhdistaa ihohuokoset ja ehkäisee mustapäiden syntyä.

ACO Spotless Daily Purifying Toner 200 ml

9,20€
11,50€
Lisätiedot
ACO SPOTLESS Daily Purifying Toner on hoitava kasvovesi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Kasvovesi syväpuhdistaa huokoset ja ennaltaehkäisee finnejä ja epäpuhtauksia. Sisältää salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa ja puhdistaa tukkeutuneet huokoset.

ACO Spotless Spot Treatment 10 ml

6,90€
8,60€
Lisätiedot
ACO SPOTLESS Overnight Spot Treatment kuivattaa finnit ja poistaa epäpuhtaudet. Laitetaan epäpuhtauksien päälle illalla, annetaan vaikuttaa yön yli. Hajustamaton.

Apteekin Liukueste Devisys Koko M 1 pari

29,63€
32,92€
Lisätiedot
Liukuesteet talven liukkaille. Tarranauhakiinnitys, helpot kiinnittää ja irrottaa.

Apteekin Liukueste Devisys Koko S 1 pari

29,63€
32,92€
Lisätiedot
Liukuesteet talven liukkaille. Tarranauhakiinnitys, helpot kiinnittää ja irrottaa.

Minisun Kalsium 500mg + D3 10mcg marjainen 100 purutabl.

10,45€
12,30€
Lisätiedot
Huolehdi luustosi kunnosta! Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Minisun Kalsium + D3 -tuotteet maistuvat hyviltä, ja niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D3-vitamiinia suomalaisten tarpeisiin. Lempeän marjaisen makuinen Kalsium, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Valmiste on laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton ja maidoton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Kalsium + D 20 mikrog. Sitruunainen purtava 100 tabl

11,80€
13,90€
Lisätiedot
Huolehdi luustosi kunnosta! Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Minisun Kalsium + D? -tuotteet maistuvat hyviltä, ja niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D?-vitamiinia suomalaisten tarpeisiin. Miedon sitruksen makuinen Kalsium, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 20 mikrogrammaa D?-vitamiinia. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Se ei sisällä liivatetta eikä säilöntäaineita. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Luusto Kalsium D+K2 80 tablettia

14,00€
16,50€
Lisätiedot
Minisun Luusto on ainutlaatuinen uutuus luuston hyvinvointiin. Se sisältää monipuolisen ja vahvan yhdistelmän luustolle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita.

Multivita Omegalive 120 kaps.

14,00€
16,50€
Lisätiedot
Laadukas kalaöljykapseli, joka on pienen kokonsa ja soikean muotonsa vuoksi helppo niellä. Erinomainen valinta silloin, jos ei haluta tai voida käyttää vahvoja kalaöljyvalmisteita. Tuote sopii esimerkiksi henkilöille, joilla on seurannassa oleva verenohennuslääkitys. Multivita Omegaliven sisältämät tärkeät omega-3-rasvahappot DHA ja EPA tukevat sydämen normaalia toimintaa ja lisäksi DHA edistää aivojen sekä näkökyvyn normaalina pysymistä. Edullinen vaikutus näkökyvylle ja aivoille saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta, ja sydämelle nautittaessa 250 mg DHA:ta ja EPA:a.

Multivita Omegalive Raskaus 100 kaps

14,20€
16,70€
Lisätiedot
Multivita Omegalive Raskaus on odottavan ja imettävän äidin ikioma kalaöljyvalmiste. Se vahvistaa sikön kehityksessä tarvittavien omega-3-rasvahappojen riittävyyttä etenkin silloin, kun äidin ruokavalioon ei kuulu 1-2 kala-annosta viikossa. 

Ocuvite Complete silmille 60 kaps

15,00€
20,00€
Lisätiedot
Ravintolisä, joka sisältää näkökyvylle tärkeitä ravintoaineita.

Omega 7 tyrniöljykapseli 60 kpl

22,00€
24,50€
Lisätiedot
Omega7®-kaksoistyrniöljy uudistaa ja vahvistaa limakalvoja. Ihon ja solukalvojen rakennusaineiden saanti ravinnosta on tärkeää limakalvojen hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn ylläpitämiseksi.

Piz Buin Ultra Light Dry Touch Face Fluid SK30

14,22€
15,80€
Lisätiedot
Yhdistää tehokkaan UVA/UVB-suojan ultrakevyeen koostumukseen, joka kuivuu välittömästi. Kosteuttava emulsio levittyy helposti iholle, jättäen huomaamattoman "dry touch" tunteen. Tahmaamaton ja öljytön koostumus imeytyy välittömästi ilman valkoisia jälkiä. Sisältää E-vitamiinia, joka ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Hikoilun ja vedenkestävä.

Rela Tabs -purutabletit Mansikka 30 tabl.

11,70€
13,20€
Lisätiedot
Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Rela Tabs + D3 Orange 10 mikrog 30 tabl.

11,70€
13,20€
Lisätiedot
Rela Tabs + D3 on helppo tapa turvata koko perheen päivittäinen maitohappobakteerien sekä D3-vitamiinin saanti. 

Salutem hammastahna 0%

6,20€
7,30€
Lisätiedot
Fluoritonta hammastahnaa suositellaan myös kaiken ikäisille, mikäli asuinpaikkakunnan juomavesi sisältää riittävästi fluoria. SALUTEM FLUORITON erikoishammastahna sisältää fluoria lukuunottamatta kaiken muun tarpeellisen, kuten Salutemin fluorillisessa tahnassa.

Salutem hammastahna 0,15%

6,20€
7,30€
Lisätiedot
Salutem erikoishammastahnan voi jättää ohjeiden mukaan huuhtomatta ja sitä voi niellä sen hellävaraisen koostumuksensa ansiosta. Sopien siten mm. pikkulapsille ja vuodepotilaille, kaikille, jotka eivät osaa tai pääse huuhtomaan suutansa.

Salutem lasten hammastahna

6,20€
7,30€
Lisätiedot
Vaahtoamattoman Lasten Salutem hammastahnan käyttö mahdollistaa riittävän pitkän ja huolellisen harjauksen. Tavanomaisten hammastahnojen sisältämä pesuaine aiheuttaa hampaita pestessä runsaan suuntäyteisen vaahdon, joka usein johtaa harjauksen liian aikaiseen lopettamiseen, koska vaahto on pakko sylkeä pois.

Sebamed Liquid Face & Body Wash -pesuneste, täyttöpullo 1000 ml

15,90€
18,80€
Lisätiedot
Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle. Sisältää lukuisia kosteudensitojia, vitamiineja sekä aktiivisesti kosteuttavan Pentavitin-yhdisteen. Sopii myös intiimialueiden pesuun.

Thealoz Duo silmätipat

13,70€
15,30€
Lisätiedot
THEALOZ DUO® on ainutlaatuinen, kaksivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Se on hypotoninen, fosfaatiton ja täysin säilytysaineeton valmiste.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm 1,9mg 100 kpl

15,50€
18,20€
Lisätiedot
Suomessa valmistettu Melatoniini extra vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pieni pyöreä tabletti on helppo niellä. Vaikuttava aine melatoniini. Ei sisällä laktoosia, gluteenia eikä hiivaa.

Apteq B12-vitamiini 180 imeskelytabl.

22,90€
29,50€
Lisätiedot
Tehokas Apteq B12-metyylikobalamiini + foolihappo. Metyylikobalamiini on hyvin imeytyvä bioaktiivinen B12-vitamiinimuoto. Apteq B12-vitamiiinin sisältämä metyylikobalamiini imeytyy hyvin myös silloin kun sisäisen tekijän eritys on heikentynyt. Metyylikobalamiini sopiikin erityisen hyvin B12-vitamiinipuutoksen riskiryhmille, joiden sisäisen tekijän eritys on heikentynyt tai toiminta muulla tavalla estynyt. Kyseessä voivat olla mm. ikääntyneet tai metformiinilääkityksen käyttäjät. Apteq B12-vitamiini sisältää myös foolihappoa. Foolihappo tehostavat elimistössä toistensa toimintaa.

Magnesium Ihosuihke nivelet 100ml

14,55€
17,10€
Lisätiedot
Tehokas nivelille - lihaksille - jänteille. Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät talvikkiöljy, glukosamiini ja mentoli. 10 suihkausta sisältää 50mg magnesiumia. Tehoaa nopeasti!

Multivita Ascorbin Long 500 mg 200 tabl

14,90€
17,50€
Lisätiedot
Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa ja immuunipuolustusta. C-vitamiini edistää mm. kalsiumin, B-vitamiinin, foolihapon ja raudan imeytymistä sekä toimii elimistössä solujen hapettumisstressiä ehkäisevänä antioksidanttina.

Multivita Omegalive Juniori 45 Geelitabletti

11,30€
13,30€
Lisätiedot
Multivita Omegalive Juniori maistuu perheen pienimmille. Hedelmäisessä, apptelsiinin ja sitruunan makuisessa pureskeltavassa tabletissa ei ole kalamaista jälkimakua. Pehmeä, geelimäinen tabletti on myös helppo pilkkoa osiin. Tablettien valmistukseen on käytetty vain luonnollisia väri- ja aromiaineita. Hammasystävällinen tabletti on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Sebamed Olive Face & Body Wash -pesuneste, täyttöpullo 1000 ml

15,90€
18,80€
Lisätiedot
Erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste puhdistaa hellävaraisesti. Oliiviöljyä sisältävä tuote pehmittää ja ravitsee ihoa. Olive Face & Body Wash on täysin saippuaton, eikä  horjuta ihon omaa, luonnollista suojakerrosta. Kuivaihoisellekin sopiva pesuneste on hellävarainen ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi.

Multivita Omegalive Strong 100 kaps

15,30€
18,00€
Lisätiedot
Elimistömme tarvitsee päivittäin ravinnosta saatavia omega-rasvahappoja. Kalasta saatavat omega-3 rasvahapot EPA (eikosa-pentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) ovat tärkeitä mm. aivojen, näkökyvyn ja sydämen toiminnalle. Tyydyttyneiden rasvahappojen korvaaminen tyydyttämättömillä rasvoilla ruokavaliossa edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Jos et syö kalaa säännöllisesti, voit täydentää ruokavaliotasi omega-3 kapselien avulla. Multivita Omegalive-kalaöljykapselit sisältävät elimistölle tärkeitä, kalaperäisiä omega-3-rasvahappoja. Kahdesta Omegalive-kapselista saat tärkeitä omega-3-rasvahappoja jopa 800 mg. Multivita Omegalive kapselit on muotoiltu helposti nieltävään muotoon.

Biorion Strong 60 kapselia

24,65€
29,00€
Lisätiedot
Vahva uutuus on koostumukseltaan yhtä monipuolinen kuin jo tuttu, suomalainen Biorion-ravintolisä. Mukana ovat tärkeät hiusten ja kynsien hyvinvointiin vaikuttavat ainesosat: biotiini, sinkki, seleeni... Erityishuomiota on kiinnitetty biotiinin määrään. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat: 5000 µg biotiinia (B7-vitamiinia), joka edistää hiusten pysymistä normaaleina; 28 µg seleeniä, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina; 5 mg sinkkiä, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina; kuparia, joka edistää hiusten normaalia pigmentoitumista; rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja mm. pantoteeni- ja foolihappoa; L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa.

IDUN Minerals misellivesi 150 ml

18,45€
20,50€
Lisätiedot
Hellävarainen, puhdistava ja kosteuttava misellivesi. Poistaa viimeisetkin meikin jäämät ja epäpuhtaudet kasvoilta ja silmiltä. Kosteuttaa ja suojelee ihoa mm. omenahapon ja glyseriinin voimin. Hajusteeton. Sopii vegaaneille.

IDUN Minerals vedenkestävä ripsiväri Vatn 10 ml

18,00€
20,00€
Lisätiedot
Vatn on edistyksellinen, vedenkestävä mineraaliripsiväri. Sen tarkastipuhdistettu mineraalikoostumus ja täyteläiset pigmentit ympäröivät ripset ja tekevät niistä vettäkestävät 38 asteeseen asti. Täydellinen tuote rannalle, urheiluun, jokapäiväiseen käyttöön. Pestään pois lämpimällä vedellä. Kaikki Idun ripsivärit ovat oftalmologisesti testattuja ja sopivat myös herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille.

Biorion stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle 150 ml

17,40€
20,50€
Lisätiedot
Hiuspohjan ja hiusjuurien kuntoon voit vaikuttaa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Hiuspohjan hyvinvointiin kehitetty, pintaverenkiertoa stimuloiva Biorion-hoitoneste auttaa hidastamaan ja ehkäisemään hiustenlähtöä sekä edistää uusien hiusten kasvua.

Minisun Monivitamiini Multi Mansikka 90 purutabl.

8,90€
9,90€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Multi Mansikka on meille suomalaisille suunniteltu mansikan makuinen monivitamiinivalmiste. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multi Mansikka sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini 90 purutabl.

8,90€
9,90€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini on meille suomalaisille suunniteltu appelsiinin makuinen monivitamiinivalmiste. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

AllerVEX silmäsuihke 10 ml

17,20€
21,50€
Lisätiedot
Allervex silmäsuihke on tarkoitettu silmän allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi. Se vähentää tutkitusti allergisia silmäoireita ja päivittäistä allergialääkkeiden käyttöä.

Allervex tabletit 30 tabl

9,35€
11,70€
Lisätiedot
Allervex tabletit on hyödyllinen, kun on kyse kversetiinin, perillan tai D3-vitamiinin puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta.