Tarjoukset

Compeed blister extreme rakkolaastari 5 kpl

7,75€
9,10€
Lisätiedot
COMPEED® Extreme Rakkolaastari antaa 20 % lisävaimennusta hiertymiä vastaan hunajakennomallisten tyynyjen ansiosta. Extreme Rakkolaastarin ansiosta menosi ei pysähdy epämukavissakaan kengissä. 

Compeed känsät ja kovettumat 6 kpl

6,10€
7,20€
Lisätiedot
COMPEED® Kovettumat -laastarin hydrokolloiditeknologia kosteuttaa ja pehmentää kovettunutta ihoa ja lievittää kipua ja hankausta.

Compeed liikavarvaslaastari 10 kpl

4,60€
5,40€
Lisätiedot
COMPEED® Liikavarvaslaastari sisältää aktiivista geeliä, joka lievittää välittömästi kipua ja helpottaa liikavarpaan poistamista. Laastari suojaa ihoa vähentämällä hankausta ja painetta. Pysyy paikoillaan yli 24 tuntia*.

Compeed rakkolaastari jalkapohjat 5kpl

7,75€
9,10€
Lisätiedot
Rakkolaastari lievittää kipua ja suojaa hankaukselta sekä nopeuttaa rakon paranemista.

Compeed rakot varpaille 8 kpl

6,45€
7,80€
Lisätiedot
COMPEED® Rakkolaastari Varpaille auttaa lievittämään rakkojen aiheuttamaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Suunniteltu erityisesti yltämään varpaiden ympärille.

COMPEED sormenpään halkeamat 10 laastaria 3 in 1

6,95€
8,20€
Lisätiedot
Helpottaa kipua ja painetta välittömästi. Kliinisesti testattu. Vedenkestävä ja bakteereja hylkivä. Hypoallergeeninen. COMPEED®-tuotteet hoitavat jalkojen vaivoja, kuten rakkoja, liikavarpaita ja kantapäiden halkeilevaa ihoa. Voit huoletta käyttää korkokenkiä tai lenkkitossuja eikä sinun tarvitse menettää yöuniasi hiertymien vuoksi. 

Compeed vaivaisenluulaastari 5 kpl

6,10€
7,20€
Lisätiedot
COMPEED® Vaivaisenluut -laastari lievittää välittömästi vaivaisenluuhun kohdistuvaa kipua ja painetta ja suojaa hiertymiseltä. Ehkäisee rakkojen ja kovettumien muodostumista.

Minisun D-vitamiini 50 mikrog. 200 tabl.

19,30€
21,50€
Lisätiedot
Minisun-tableteilla varmistat helposti riittävän D-vitamiinin saannin ympäri vuoden. Minisun-tabletit sisältävät hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Hyvänmakuiset Minisun-tabletit voit imeskellä, pureskella, niellä tai murskata.

Minisun Kalsium 500mg + D3 10mcg marjainen 100 purutabl.

11,61€
12,90€
Lisätiedot
Huolehdi luustosi kunnosta! Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Minisun Kalsium + D3 -tuotteet maistuvat hyviltä, ja niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D3-vitamiinia suomalaisten tarpeisiin. Lempeän marjaisen makuinen Kalsium, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Valmiste on laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton ja maidoton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Kalsium + D 20 mikrog. Sitruunainen purtava 100 tabl

13,05€
14,50€
Lisätiedot
Huolehdi luustosi kunnosta! Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Minisun Kalsium + D? -tuotteet maistuvat hyviltä, ja niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D?-vitamiinia suomalaisten tarpeisiin. Miedon sitruksen makuinen Kalsium, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 20 mikrogrammaa D?-vitamiinia. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Se ei sisällä liivatetta eikä säilöntäaineita. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Monivitamiini Multi Plus 200 tabl.

16,47€
18,30€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Multi Plus on meille suomalaisille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää jopa 17 vitamiinia ja hivenainetta. Minisun Monivitamiini Multi Plus sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä luuston terveydelle tärkeää kalsiumia. Minisun Monivitamiini Multi Plus on helposti nieltävä tabletti, joka sopii koko perheelle. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Multivita Juniori Mansikka 100 purutabl

8,91€
9,90€
Lisätiedot
Multivita-monivitamiinituoteperheestä löytyy oma monivitamiini myös perheen junioreille! Hammasystävällinen, hedelmäisen Tutti Frutin makuinen purutabletti sisältää 14 erilaista vitamiinia ja kivennäisainetta juuri perheen pikkuväelle oikeassa suhteessa, mm. 7,5µg tärkeää D3-vitamiinia. Multivita Juniorin koostumus on suunniteltu 2-9 -vuotiaiden suomalaisten ravitsemussuositusten pohjalta. Pienikokoinen, helposti suussa hajoava tabletti on rakenteeltaan miellyttävä ja helppo niellä.

Möller Omega-3 Pikkukalat hedelmänmakuinen 45 kpl.

10,00€
12,70€
Lisätiedot
Möller Omega-3 Pikkukalat ovat hauskoja kalanmuotoisia geelikaloja. Ne ovat pehmeät ja pureskeltavat ja niissä on hyvä hedelmäinen maku. Ne sisältävät terveyden ja kehityksen kannalta tärkeitä ravintoaineita; omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D-vitamiinia.

SB12 Original -suuvesi 250 ml

5,22€
5,80€
Lisätiedot
SB12 maistuu hyvältä minttu-mentolilta. Sisältää 0,05% natriumfluoridia. SB12 on saatavana 1000 ml, 250 ml ja 50 ml pulloissa.

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava tabletti 100 kpl

18,30€
21,50€
Lisätiedot
Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina hammasystävällinen ksylitoli ja mannitoli. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei aromi- eikä väriaineita. Valmistettu Suomessa.

Magnesium Diasporal 400 Extra Direkt 20 x 2,2 g

12,60€
14,00€
Lisätiedot
Magnesium on tärkeä kaikille kehon lihaksille. Sitä saadaan normaaliruokavaliossa parhaiten esim. täysjyväviljasta ja auringonkukansiemenistä.

Apteq Suuvesi minttu 500 ml

8,73€
9,70€
Lisätiedot
Apteq suuvesi on ainutlaatuinen suunhoitotuote, jonka toiminta perustuu tehokkaaseen kaksifaasiteknologiaan. Tuote aktivoidaan ennen käyttöä sekoittamalla keskenään vesipohjainen setyylipyridiniumkloridia (CPC) sisältävä kerros ja luonnon eteerisiä öljyjä sisältävä öljykerros. Syntyvä aktiivinen yhdiste vetää tehokkaasti puoleensa ja poistaa bakteereita ja ruoantähteitä, jotka voivat aiheuttaa pahanhajuista hengitystä, plakkia sekä iensairauksia.

Apteq Vita Fluzinc mustaherukanmakuinen 24 tabl.

9,90€
11,10€
Lisätiedot
Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Apteq vita Fluzinc on uusi 3 päivän tehokuuri flunssaan. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

Fiilus Arkeen Neutraali 30 kaps.

9,10€
10,70€
Lisätiedot
Fiilus Arkeen Neutraali sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan.

Salvequick kuorintasukat 2 kpl

14,05€
15,60€
Lisätiedot
Jalkamme joutuvat koville kenkien käytöstä ja kehon painosta johtuen. Tämä saa ihon usein kovettumaan ja kantapäät halkeilemaan. Kuorintasukat sisältävät geeliä, jossa on Aloe Veraa ja muita luonnollisia aineita, jotka nopeuttavat ihon uudistumista ja tekevät jaloista silkkisen sileät ja pehmeät.

Betolvex Strong B12-vitamiini 1,25 mg 90 tabl

19,90€
24,50€
Lisätiedot
Kun haluat varmistaa maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle, suosittelemme Betolvex Strongia. Siinä on 1,25 milligrammaa B12-vitamiinia. Sen lisäksi siinä on 400 mikrogrammaa jaksamisessa auttavaa foolihappoa sekä B1-, B3-, B6- ja B7-vitamiineja. Pienikokoinen, nieltävä tabletti.

Fiilus Arkeen mansikanmakuinen 30 kaps.

9,10€
10,70€
Lisätiedot
Fiilus Arkeen sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote, nimensä mukaisesti arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä.

Bio-Oil Erikoisihonhoitotuote 200 ml

22,50€
25,00€
Lisätiedot
Bio-Oil on erikoisihonhoitoöljy, joka auttaa vähentämään arpien, raskausarpien ja ihon sävyn epätasaisuuksien näkymistä. Tuote sopii myös ikääntyvälle ja kuivuneelle iholle. Vuonna 2002 maailmanlaajuisesti lanseerattu Bio-Oil on voittanut 126 ihonhoitopalkintoa, ja se on noussut myydyimmäksi arpien ja raskausarpien hoitotuotteeksi 14 maassa.

Apteq Fluzinc salmiakinmakuinen 24 tabl.

9,90€
11,10€
Lisätiedot
Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Apteq Fluzinc on uusi 3 päivän tehokuuri flunssaan. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

Vichy 72h Stress Resist antiperspirantti-roll-on liiallista hikoilua vastaan 50 ml

12,25€
13,60€
Lisätiedot
72H tehokkuus äärimmäistä hikoilua vastaan. Vähentää hikoilusta aiheutuvaa kosteutta. Perspicalm™ auttaa estämään lämmönmuodostumista stressitilanteissa. Miehille ja naisille liikahikoiluun.

Vichy Pureté Thermale kasvovesi normaalille ja sekaiholle 200 ml

14,75€
16,40€
Lisätiedot
Pureté Thermale kasvovesi normaalille ja sekaiholle. Virkistävä ja kosteuttava kasvovesi normaalille ja sekaiholle. Captelae™ -teknologia toimii mikromagneetin tavoin poistaen lian tehokkaasti ihon pinnalta.

Iiris kosteuttavat silmätipat 10 ml

14,15€
15,70€
Lisätiedot
Iiris kosteuttavat silmätipat kuiville ja ärtyneille silmille. Sopii piilolinssien käyttäjille.

Iiris kosteuttavat silmätipat 20 x 0,5ml

12,35€
13,70€
Lisätiedot
Iiris kosteuttavat silmätipat kuiville ja ärtyneille silmille. Sopii piilolinssien käyttäjille.

Melatoniini Orion 1,9 mg nieltävä tabletti 100 kpl.

18,30€
21,50€
Lisätiedot
Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, nieltävä tabletti. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei aromi- eikä väriaineita. Valmistettu Suomessa.

LRP Hyalu B5 Eyes silmänympärysvoide 15 ml

27,90€
31,00€
Lisätiedot
Vähentää juonteita ja ryppyjä. Vahvistaa silmänympärysihoa ja vähentää väsymyksen merkkejä. Tekee silmänympärysihosta täyteläisemmän. Ihosta tulee sileämpi ja tasaisempi. Herkälle iholle.

LRP TOLERIANE sensitive Rich 40 ml

21,60€
24,00€
Lisätiedot
Kosteuttava ja rauhoittava voide kasvoille

Perskindol Active geeli 100 ml

14,50€
17,60€
Lisätiedot
Perskindol Active Gel on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti.

FIILUS Arkeen C+Zn -purutabletit 30 tabl

9,10€
10,70€
Lisätiedot
Hedelmäisen makuinen purutabletti sopii koko perheelle. 1 tabletti sisältää miljardi Lactobacillus r. GG- ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria. Tabletissa on myös 20 mg C-vitamiinia ja 5 mg sinkkiä, jotka tukevat vastustuskykyä. Yksi tabletti päivässä riittää. Valmiste ei sisällä eläinperäisiä aineita.

FIILUS Arkeen -purutabletit mustikanmakuinen 30 tabl

9,10€
10,70€
Lisätiedot
Fiilus Arkeen sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote, nimensä mukaisesti arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä.

Melatoniini Orion pitkävaikutteinen 1,9 mg 90 tabl.

18,30€
21,50€
Lisätiedot
Melatoniini Orion. Suomessa valmistettu melatoniinivalmiste. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pitkävaikutteinen nieltävä tabletti.

Berocca Energy Cassis & Berries -poretabletit 45 kpl

16,90€
18,80€
Lisätiedot
Poretabletti, joka sisältää 11 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta. Berocca Energy auttaa vapauttamaan energiaa ruoastasi, ja auttaa sinua pysymään hyvässä vireessä ja jaksamaan arjen haasteissa. Berocca Energy -valmisteen käyttö on hyvin helppoa. Laita yksi tabletti lasilliseen vettä ja anna sen liueta. Ota enintään yksi päivässä. Olipa sinulla edessäsi kiireinen päivä tai kokeisiin opiskelua, Berocca Energy antaa annoksen positiivista virtaa, joka autaa sinua pysymään hyvässä vireessä joka päivä.

BEROCCA ENERGY ORANGE 45

16,90€
18,80€
Lisätiedot
Poretabletti, joka sisältää 11 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta. Berocca Energy auttaa vapauttamaan energiaa ruoastasi, ja auttaa sinua pysymään hyvässä vireessä ja jaksamaan arjen haasteissa. Berocca Energy -valmisteen käyttö on hyvin helppoa. Laita yksi tabletti lasilliseen vettä ja anna sen liueta. Ota enintään yksi päivässä. Olipa sinulla edessäsi kiireinen päivä tai kokeisiin opiskelua, Berocca Energy antaa annoksen positiivista virtaa, joka autaa sinua pysymään hyvässä vireessä joka päivä.

GUM SOFT PICKS ADVANCED SMALL 60 KPL

11,90€
13,40€
Lisätiedot
GUM SOFT-PICKS ADVANCED hammasväliharja on alkuperäistä hammasväliharjaa tukevampi ja muotoillumpi, joten se kestää käytössä pidempään ja auttaa sinua puhdistamaan vaikeapääsyisetkin hammasvälit. Pehmeät ja mukavantuntuiset kumiharjakset puhdistavat hammasvälit tehokkaasti ja poistavat plakkia sekä ruoantähteitä.

Apteq Fluzinc imeskelytabletti hunaja 24 tabl.

9,90€
11,10€
Lisätiedot
Fluzinc - Flunssan hoitoon. Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Fluzinc on 3 päivän tehokuuri flunssaan hoitoon. Flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

FAVORA RAUHOITTAVA&KOSTEUTTAVA NAAMIO 75 ML

18,45€
20,50€
Lisätiedot
Täyteläinen, ihoa rauhoittava naamio auttaa palauttamaan sekä ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, sillä se tuo iholle välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta 24 tunnin ajan. Naamio hellii kuivaa ja ärtynyttä ihoa jättäen sen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. Kliininen tehotesti Dermscan 03/2020

Minisun Super Defence vadelma-hunaja 60 tabl

11,52€
12,80€
Lisätiedot
Uutuus! Vadelman ja hunajan makuinen purutabletti.

La Roche-Posay Physiological kasvovesi 200 ml

15,30€
17,00€
Lisätiedot
Kasvovesi puhdistuksen viimeistelyyn kaikille ihotyypeille.

Avene Cicalfate+ Repair cream 15 ml

4,95€
6,00€
Lisätiedot
Antibakteerinen ja suojaava hoitovoide, joka rauhoittaa ja korjaa ärtynyttä ja vaurioitunutta ihoa. Sopii koko perheelle joka päiväiseen käyttöön.edistää epidermiksen uudelleenmuodostumista

GUM SOFT PICKS ADVANCED MEDIUM 60 KPL

11,90€
13,40€
Lisätiedot
GUM Soft-Picks Advanced harjatikkujen joustavat harjakset puhdistavat hammasvälit tehokkaasti ja turvallisesti plakista sekä ruuantähteistä. Pehmeä kartiomainen harjaosa edistää ikenien terveyttä ja on miellyttävän tuntuinen käyttää.Soft-Picks harjatikut ovat hellävaraisia ikenille ja hampaille.Tuotteet eivät sisällä lateksia, puuta, metallia tai tiuraamikumia.GUM Soft-Picks Advanced ergonominen, kaareva muotoilu helpottaa takahampaiden välien puhdistusta ja sen pitkästä varresta saa tukevan otteen.Sopii hyvin pienemmille hammasväleille ja voidaan käyttää myös oikomiskojeiden, hammassiltojen ja hammasimplanttien kanssa.

Rela Tabs UUSI Appelsiini + D3 90 tabl

22,50€
26,00€
Lisätiedot
Rela on apteekin suosituin maitohappobakteeri! Uudistuneet Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä – Rela Tabs Appelsiini + D3 sisältää maitohappobakteerien lisäksi D-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Rela Tabs Appelsiini + D3 maistuu pirskahtelevalle appelsiinille, ei sisällä sukraloosia ja sopii koko perheelle. Uudistuneet Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki.Tamro Bright MAT 2 / 2021 Rela-tuotteet sisältävät D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Rela Tabs UUSI Mansikka 90 tabl

22,50€
26,00€
Lisätiedot
Rela on apteekin suosituin maitohappobakteeri! Uudistuneet Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä – Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Hyvänmakuinen Rela Tabs Mansikka maistuu raikkaalle mansikalle, ei sisällä sukraloosia ja sopii koko perheelle. Uudistuneet Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki. Tamro Bright MAT 2 / 2021 Rela-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Rela Caps UUSI 90 kaps

22,50€
26,00€
Lisätiedot
Rela Caps on monipuolinen yhdistelmä korkealaatuisia maitohappobakteereita ja C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Päiväannos (1 kapseli) sisältää 1,5 miljardia Lactobacillus rhamnosus SP1 ja 1,5 miljardia Bifidobacterium lactis BLC -maitohappobakteereita ja 20mg C-vitamiinia (25% päivittäisen saannin vertailuarvosta). Helposti nieltävä Rela Caps sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti. Kapselin voi halutessaan avata.

ACO FACE HYDRATING VITAMIN B BOOSTER 30 ML

16,40€
21,00€
Lisätiedot
Runsaasti aktiiviainetta sisältävä tehokas seerumi, jonka kolmois -hyaluronihappo ja provitamiiini B5 tuovat välitöntä, intensiivistä ja pitkäaikaista kosteutta syvälle ihoon. Parantaa ihon elastisuutta, häivyttää juonteita ja vahvistaa ihon läpäisyestettä. Ihosta tulee kimmoisa, ja se saa terveen kuulauden.

ACO FACE GLOW VITAMIN C BOOSTER 30 ML

16,40€
21,00€
Lisätiedot
Runsaasti aktiiviaineita sisältävä tehokas C-vitamiiniseerumi, joka vähentää ihon sameutta, lisää ihon hehkua, tasoittaa näkyvästi ihon sävyä sekä vähentää pigmenttiläiskiä. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja antaa iholle raikkaan hehkun.

A-VITA HYDRA+ NENÄSUIHKE 20 ml

12,60€
14,00€
Lisätiedot
A-vita® Hydra+ nenäsuihke on lääkinnällinen laite, joka voitelee nenän limakalvoja ja ylläpitää niiden kosteutusta ja joustavuutta sekä edistää limakalvoepiteelin uusiutumista. Se isältää ristikkäissidottua hyaluronihappoa, dekspantenolia, biotiinia sekä A- ja E-vitamiinia.

Multivita Plus Monivitamiini Kampanjapakkaus 250 tabl

19,50€
19,80€
Lisätiedot
Apteekkiasiakkaiden suosikkituote! Laadukas ja monipuolinen monivitamiini-ja kivennäisainevalmiste erityisesti aikuisille. Yhdessä helposti nieltävässä tabletissa on 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta. Monipuolinen koostumus perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.Pharmarket 12/2021

Clinic by Jordan Tongue Cleaner Kielenpuhdistaja 1 kpl

4,41€
4,90€
Lisätiedot
Hammasproteesin pesu mekaanisesti sekä kemiallisesti on erittäin tärkeää. Huolellisella puhdistuksella estetään plakin syntyminen sekä vältytään sienitulehduksilta. Ergonomisessa Jordan proteesiharjassa on kaksi päätä, jotka takaavat tehokkaamman puhdistuksen. Isompi pää sopii suurempien alueiden puhdistukseen. Pienempi pää poistaa tehokkaasti plakkia hankalammista paikoista, esim. hammasväleistä. Tukeva varsi helpottaa tuotteen käyttöä erityisesti niiden henkilöiden käytössä, joilla on heikentynyt motoriikka

Rela Tipat UUSI 8 ml

10,90€
12,10€
Lisätiedot
Vauva tarvitsee ympärilleen hoivaa, hellyyttä, lämpöä ja turvaa, ja tässä tukena on uudistunut Rela Tipat, vauvan oma maitohappobakteeri. Rela Tipat sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Rela Tipat sopivat vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmiste sopii täysiaikaisille vauvoille ja sitä voi turvallisesti käyttää myös vastasyntyneille. Valmiste on oliiviöljypohjainen eikä sisällä palmuöljyä. Uudistuneet Rela Tipat on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki.

Clinic by Jordan Dry Mouth Relief hammastahna 75 ml

4,59€
5,10€
Lisätiedot
Clinic by Jordan Dry Mouth tahna on kuivalle suulle tarkoitettu hammastahna. Dry Mouth on hellävarainen fluorihammastahna kuivalle suulle. Moist Protector -koostumus kosteuttaa, lievittää ja helpottaa suun kuivumista kuuden viikon säännöllisen käytön jälkeen.

CCS Aloe Vera Spray 150 ml

13,32€
14,80€
Lisätiedot
CCS Aloe Vera Spray sisältää 92 prosenttia Aloe Barbadensis -lehtimehua, joka kosteuttaa, viilentää, rauhoittaa sekä lievittää hyönteistenpistojen tai auringon ärsyttämää ihoa.

GUM SOFT PICKS ADVANCED LARGE 60 KPL

11,90€
13,40€
Lisätiedot
GUM Soft-Picks Advanced harjatikkujen joustavat harjakset puhdistavat hammasvälit tehokkaasti ja turvallisesti plakista sekä ruuantähteistä.Pehmeä kartiomainen harjaosa edistää ikenien terveyttä ja on miellyttävän tuntuinen käyttää. Soft-Picks harjatikut ovat hellävaraisia ikenille ja hampaille.Tuotteet eivät sisällä lateksia, puuta, metallia tai tiuraamikumia.GUM Soft-Picks Advanced ergonominen, kaareva muotoilu helpottaa takahampaiden välien puhdistusta ja sen pitkästä varresta saa tukevan otteen. Sopii hyvin pienemmille hammasväleille ja voidaan käyttää myös oikomiskojeiden, hammassiltojen ja hammasimplanttien kanssa.

Gelsectan 60 kaps

36,45€
40,50€
Lisätiedot
Krooniseen ja toistuvaan ripuliin ja vatsakipuunGelsectan palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja lievittää ripulia, vatsakipua, vatsan alueen jännittyneisyyttä, turvotusta ja ilmavaivoja. Sopii ripulipainotteisesta ärtyvän suolen oireyhtymästä (IBS) kärsiville ja suolistoyliherkkyydestä tai lääkkeiden käytöstä johtuviin oireisiin. Gelsectan suojaa suolen limakalvoa ja lisää hyödyllisten bifidobakteerien määrää suolistossa.

APOBASE CREME 30 % PERUSVOIDE 100 G

5,76€
6,40€
Lisätiedot
Apobase Creme on voide, joka sopii erityisesti kuivan ja herkän ihon hoitoon. Tuote on koko vartalon suojaava, keskirasvainen perusvoide kaikille ihotyppeille.

DECUBAL CLINIC CREME EMULS VOIDE 250 g

11,60€
14,30€
Lisätiedot
Decubal Clinic on kuivaa ihoa kosteuttava, suojaava ja pehmentävä voide. Lanoliinipohja.