Tarjoukset

Multivita Omegalive 120 kaps.

15,72€
18,50€
Lisätiedot
Laadukas kalaöljykapseli, joka on pienen kokonsa ja soikean muotonsa vuoksi helppo niellä. Erinomainen valinta silloin, jos ei haluta tai voida käyttää vahvoja kalaöljyvalmisteita. Tuote sopii esimerkiksi henkilöille, joilla on seurannassa oleva verenohennuslääkitys. Multivita Omegaliven sisältämät tärkeät omega-3-rasvahappot DHA ja EPA tukevat sydämen normaalia toimintaa ja lisäksi DHA edistää aivojen sekä näkökyvyn normaalina pysymistä. Edullinen vaikutus näkökyvylle ja aivoille saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta, ja sydämelle nautittaessa 250 mg DHA:ta ja EPA:a.

Multivita Omegalive Raskaus 100 kaps

15,80€
18,60€
Lisätiedot
Multivita Omegalive Raskaus on odottavan ja imettävän äidin ikioma kalaöljyvalmiste. Se vahvistaa sikön kehityksessä tarvittavien omega-3-rasvahappojen riittävyyttä etenkin silloin, kun äidin ruokavalioon ei kuulu 1-2 kala-annosta viikossa. 

Rela Tabs -purutabletit Mansikka 60 tabl.

20,80€
26,00€
Lisätiedot
Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Sebamed Liquid Face & Body Wash -pesuneste, täyttöpullo 1000 ml

18,90€
19,70€
Lisätiedot
Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle. Sisältää lukuisia kosteudensitojia, vitamiineja sekä aktiivisesti kosteuttavan Pentavitin-yhdisteen. Sopii myös intiimialueiden pesuun.

Souvenaid Kahvi 4 x 125 ml

11,90€
14,90€
Lisätiedot
Souvenaid-juoma on kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Se on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Yotuel All-In-One SnowMint-hammastahna 75 ml

14,90€
16,60€
Lisätiedot
All-In-One -hammastahojen hampaiden valkaisu perustuu karbamidiperoksidiin. Ne eivät vain poista esim. kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia vaan myös valkaisevat hammasluun sävyä muutamalla asteella säännöllisesti käytettynä. Silmin havaittavia tuloksia on mahdollista saada jo kahden viikon säännöllisellä käytöllä. SnowMint (valkoinen pakkaus) on maultaan raikkaampi minttu sekä koostumukseltaan tahnamainen.

Yotuel All-In-One Wintergreen -hammastahna 75 ml

14,90€
16,60€
Lisätiedot
All-In-One-hammastahojen valkaisuteho perustuu karbamidiperoksidiin. Ne eivät vain poista esim. kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia, vaan säännöllisesti käytettynä myös valkaisevat hammasluun sävyä muutamalla asteella.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm 1,9mg 100 kpl

16,00€
20,00€
Lisätiedot
Suomessa valmistettu Melatoniini extra vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pieni pyöreä tabletti on helppo niellä. Vaikuttava aine melatoniini. Ei sisällä laktoosia, gluteenia eikä hiivaa.

BevitaEye tipat 20 x 0,5 ml

10,90€
12,90€
Lisätiedot
BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatti on kehon voitelevissa nesteissä esiintyvä aine. Viskositeettinsa ansiosta sillä on optimaalisesti silmää voitelevat ominaisuudet, silmää kosteuttava ja kyynelfilmiä stabiloiva vaikutus. 

Multivita Omegalive Juniori 45 Geelitabletti

12,65€
14,90€
Lisätiedot
Multivita Omegalive Juniori maistuu perheen pienimmille. Hedelmäisessä, apptelsiinin ja sitruunan makuisessa pureskeltavassa tabletissa ei ole kalamaista jälkimakua. Pehmeä, geelimäinen tabletti on myös helppo pilkkoa osiin. Tablettien valmistukseen on käytetty vain luonnollisia väri- ja aromiaineita. Hammasystävällinen tabletti on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

Sebamed Olive Face & Body Wash -pesuneste, täyttöpullo 1000 ml

18,90€
19,70€
Lisätiedot
Erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste puhdistaa hellävaraisesti. Oliiviöljyä sisältävä tuote pehmittää ja ravitsee ihoa. Olive Face & Body Wash on täysin saippuaton, eikä  horjuta ihon omaa, luonnollista suojakerrosta. Kuivaihoisellekin sopiva pesuneste on hellävarainen ja miedosti pesevät ainesosat jättävät ihon pehmeäksi.

Multivita Omegalive Strong 100 kaps

17,00€
20,00€
Lisätiedot
Elimistömme tarvitsee päivittäin ravinnosta saatavia omega-rasvahappoja. Kalasta saatavat omega-3 rasvahapot EPA (eikosa-pentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) ovat tärkeitä mm. aivojen, näkökyvyn ja sydämen toiminnalle. Tyydyttyneiden rasvahappojen korvaaminen tyydyttämättömillä rasvoilla ruokavaliossa edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Jos et syö kalaa säännöllisesti, voit täydentää ruokavaliotasi omega-3 kapselien avulla. Multivita Omegalive-kalaöljykapselit sisältävät elimistölle tärkeitä, kalaperäisiä omega-3-rasvahappoja. Kahdesta Omegalive-kapselista saat tärkeitä omega-3-rasvahappoja jopa 800 mg. Multivita Omegalive kapselit on muotoiltu helposti nieltävään muotoon.

Apteq Crampex 120 tabl.

10,40€
13,00€
Lisätiedot
Apteq Crampex sopii kaikille krampeista, suonenvedoista ja levottomista yöunista kärsiville. Crampexin ainutlaatuinen koostumus vaikuttaa sekä lihaksiin, että hermostoon: Magnesiumsitraatti edistää lihaksien ja hermoston normaalia toimintaa. B-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.

Biorion Strong 60 kapselia

26,00€
32,50€
Lisätiedot
Vahva uutuus on koostumukseltaan yhtä monipuolinen kuin jo tuttu, suomalainen Biorion-ravintolisä. Mukana ovat tärkeät hiusten ja kynsien hyvinvointiin vaikuttavat ainesosat: biotiini, sinkki, seleeni... Erityishuomiota on kiinnitetty biotiinin määrään. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat: 5000 µg biotiinia (B7-vitamiinia), joka edistää hiusten pysymistä normaaleina; 28 µg seleeniä, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina; 5 mg sinkkiä, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina; kuparia, joka edistää hiusten normaalia pigmentoitumista; rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja mm. pantoteeni- ja foolihappoa; L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa.

Vichy Idéalia päivävoide kuivalle iholle 50 ml

19,50€
32,50€
Lisätiedot
Kuivalle iholle tarkoitettu päivävoide, joka tasoittaa ihonsävyä, heleyttää ihoa ja häivyttää hienoja juonteita. Sopii herkälle iholle.

Vichy Idéalia Skin Sleep yövoide 50 ml

20,40€
34,00€
Lisätiedot
Sopii kaikenikäisille naisille sekä kaikille ihotyypeille ja -sävyille. Kliinisesti todistettu teho myös huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Palauttava geelimäinen yövoide, joka vahvistaa ja tekee ihon laadusta paremman yön aikana.

Vichy Idéalia seerumi 30 ml

25,50€
42,50€
Lisätiedot
Seerumi parantaa ihon laatua näkyvin tuloksin: heleyttää ihoa, tasoittaa ihonsävyä, tekee ihon rakenteesta hienomman ja häivyttää ihohuokosten ja hienojen juonteiden näkyvyyttä. Kosteuttava vaikutus, joka kestää 24 tuntia.Palauttaa ihon heleyden. Sisältää Vichy Thermal Spa -lähdevettä.

Biorion shampoo 250 ml

10,70€
13,40€
Lisätiedot
Normaaleille ja kuiville hiuksille suunniteltu Biorion-shampoo tukee ulkoisesti hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Tarkkaan harkittu shampoon koostumus stimuloi hiuspohjan verenkiertoa ja edesauttaa hiuspohjan elinvoimaisena pysymistä. Samanaikaisesti shampoo myös tuuheuttaa ja kosteuttaa hiuksia.

Biorion stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle 150 ml

17,20€
21,50€
Lisätiedot
Hiuspohjan ja hiusjuurien kuntoon voit vaikuttaa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Hiuspohjan hyvinvointiin kehitetty, pintaverenkiertoa stimuloiva Biorion-hoitoneste auttaa hidastamaan ja ehkäisemään hiustenlähtöä sekä edistää uusien hiusten kasvua.

Favora kiinteyttävä ja ravitseva päivävoide 50 ml

19,10€
22,50€
Lisätiedot
Kiinteyttävä ja ravitseva päivävoide SK 15 saa ihon tuntumaan sileämmältä ja joustavammalta. Ravitseva, kiinteyttävä ja tehokkaasti kosteuttava koostumus auttaa aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan. Suojakerroin 15 auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA/UVB-säteiltä. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.