Tarjoukset

Apteekki Fluacute Zinc +

14,90€
18,80€
Lisätiedot
Sinkkiasetaatti lyhentää virusperäisen ylähengitystieinfektion kestoa ja lievittää sen oireita. Sinkin vaikutukset ovat suun ja nielun limakalvolle annosteltuna paikallisia. Liuennut sinkki estää virusten sitoutumista soluihin ja siten estää infektion leviämistä. Valmistettu Suomessa.

Coldzyme suusuihke flunssaa vastaan 7 ml

13,68€
15,20€
Lisätiedot
Ainutlaatuinen ColdZyme®-suusuihke estää flunssavirusten tarttumisen. Helppokäyttöinen ColdZyme®-suusuihke muodostaa kurkun limakalvolle suojaavan kalvon, jolloin flunssavirukset eivät pääse kiinnittymään siihen. ColdZyme®-suusuihke vähentää flunssaan sairastumisen riskiä ja voi lyhentää flunssan kestoa, jos käyttö aloitetaan tartunnan alkuvaiheessa.

MagneCit Magnesiumsitraatti+ B6-vitamiini 200 tabl

13,40€
16,70€
Lisätiedot
MagneCit on ravintolisä, joka sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia sekä B6-vitamiinia.

Minisun Kalsium 500mg + D3 10mcg marjainen 100 purutabl.

10,45€
12,30€
Lisätiedot
Huolehdi luustosi kunnosta! Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Minisun Kalsium + D3 -tuotteet maistuvat hyviltä, ja niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D3-vitamiinia suomalaisten tarpeisiin. Lempeän marjaisen makuinen Kalsium, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 10 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Valmiste on laktoositon, gluteeniton, sokeriton, hiivaton ja maidoton. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Kalsium + D 20 mikrog. Sitruunainen purtava 100 tabl

11,80€
13,90€
Lisätiedot
Huolehdi luustosi kunnosta! Kalsium on tärkeä luuston vahvistaja, jonka imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Minisun Kalsium + D? -tuotteet maistuvat hyviltä, ja niissä on sopiva määrä kalsiumia ja hyvin imeytyvää D?-vitamiinia suomalaisten tarpeisiin. Miedon sitruksen makuinen Kalsium, sisältää runsaasti kalsiumia (500 milligrammaa) ja 20 mikrogrammaa D?-vitamiinia. Valmiste on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Se ei sisällä liivatetta eikä säilöntäaineita. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Minisun Luusto Kalsium D+K2 80 tablettia

14,00€
16,50€
Lisätiedot
Minisun Luusto on ainutlaatuinen uutuus luuston hyvinvointiin. Se sisältää monipuolisen ja vahvan yhdistelmän luustolle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita.

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tablettia

16,50€
18,30€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Minisun Monivitamiini Vahvan avulla varmistat kaikkien tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saannin.

Ocuvite Complete silmille 60 kaps

15,90€
20,00€
Lisätiedot
Ravintolisä, joka sisältää näkökyvylle tärkeitä ravintoaineita.

Physiomer Baby Mist 115 ml

11,50€
12,80€
Lisätiedot
PHYSIOMER Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee jälkitauteja ja korvatulehduksia.

Physiomer Hyperton Spray -nenäsuihke 25 ml

8,20€
9,10€
Lisätiedot
PHYSIOMER Hyperton Spray on hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa flunssasta, nenä- ja sivuontelovaivoista (rinosinuiitti) tai allergiasta johtuvan tukkoisen nenän oireita. Vähentää painetta sivuonteloissa ja sitä voi käyttää päivittäin kroonisiin vaivoihin.

Physiomer Normal Jet & Spray -nenäsuihke 135 ml

11,50€
12,80€
Lisätiedot
PHYSIOMER Normal Jet & Spray on tehokas nenähuuhtelu, joka auttaa erilaisissa nenävaivoissa. Se puhdistaa tukkoisen nenän ja helpottaa nenän kautta hengittämistä. PHYSIOMER Normal Jet & Spray on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema, sillä se ehkäisee jälkitauteja ja nopeuttaa paranemista. Sitä voi lisäksi käyttää myös yhdessä lääkehoidon kanssa.

Physiomer Strong Jet -nenäsuihke 210 ml

11,50€
12,80€
Lisätiedot
PHYSIOMER Strong Jetin voimakas suihke sopii erityisesti kroonisten vaivojen ja sivuontelovaivojen hoitoon sekä nenän tai sivuonteloiden leikkausten jälkeiseen käyttöön. Voimakas suihke huuhtelee tehokkaasti nenän ja sivuontelot. PHYSIOMER Strong Jet puhdistaa nenäkanavat ja helpottaa hengitystä. Kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin toiminnan ja ehkäisee jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

DeviSol Neutral 50 mikrog 200 kpl

18,90€
21,00€
Lisätiedot
DeviSol Neutral on erittäin pienikokoinen, nieltävä D-vitamiinitabletti. DeviSol Neutral ei sisällä lainkaan sokeria, makeutus -tai aromiaineita. Erinomainen vaihtoehto puru/imeskelytabletille ja sopii erityisesti niille, jotka eri syistä välttelevät makeutus ja/tai aromiaineita. Erittäin pienikokoinen tabletti on lapsenkin helppo niellä. DeviSol Neutral-valmiste sopii mm. fodmap-ruokavaliota noudattaville ja sitä voi kokeilla jos aromianieita sisältävät D-vitamiinivalmisteet aiheuttavat yliherkkyysoireita.

Apteekki Fluacute Zinc + mustaherukka

14,90€
18,80€
Lisätiedot
Sinkkiasetaatti lyhentää virusperäisen ylähengitystieinfektion kestoa ja lievittää sen oireita. Sinkin vaikutukset ovat suun ja nielun limakalvolle annosteltuna paikallisia. Liuennut sinkki estää virusten sitoutumista soluihin ja siten estää infektion leviämistä. Valmistettu Suomessa.

Magnesium Ihosuihke nivelet 100ml

15,39€
17,10€
Lisätiedot
Tehokas nivelille - lihaksille - jänteille. Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät talvikkiöljy, glukosamiini ja mentoli. 10 suihkausta sisältää 50mg magnesiumia. Tehoaa nopeasti!

Vichy Liftactiv Supreme Night yövoide 50 ml

34,65€
38,50€
Lisätiedot
Liftactiv Supreme Night -yövoide kiinteyttää kasvojen ihoa tehokkaasti. Tuloksena on kiinteämmältä ja sileämmältä näyttävä iho. Noin 35-50 vuotiaille.

DeviSol 20 mikrog. 200 tabl.

13,60€
15,10€
Lisätiedot
Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

DeviSol Strong 50 mikrog. 200 tabl.

19,35€
21,50€
Lisätiedot
Raikkaasti sitrukselta maistuva DeviSol Strong sisältää 50 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. 50 mikrogramman vahvuus sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon sekä harvempaa annostusta suosiville. Hammasystävällinen tabletti on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla ja sisältää vain luonnollista sitrusaromia. Helposti suussa hajoavan tabletin voi joko imeskellä, pureskella tai antaa hitaasti liueta suussa. Laktoositon (maidoton), gluteenito, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

Physiomer Menthol -nenäsumute 20 ml

8,20€
9,10€
Lisätiedot
Luonnollinen vaihtoehto lääkkeellisille avaaville nenäsumutteille. Nenäsumute avaa ja puhdistaa nenäkäytävät sekä estää bakteerien ja virusinfektioiden leviämisen. Hypertoninen suolaliuos vähentää tukkoisuutta poistamalla ylimääräistä nestettä turvonneilta limakalvoilta osmoosin avulla. Rantaminttu-uute antaa välittömän virkistävän tunteen.

Apteq C+D+Sinkki 90 tabl.

12,25€
13,60€
Lisätiedot
Uusi Apteq C+D+Sinkki purutabletti on raikas appelsiinin ja tyrnin makuinen purutabletti vastustuskyvyn ylläpitoon.

Devisol Mustikka 20 mikrog 200 tabl.

13,60€
15,10€
Lisätiedot
DeviSol Mustikka 20 mikrog on aidon mustikan makuinen D-vitamiini puru-/imeskelytabletti. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

DeviSol Neutral 20 mikrog 200 tabl.

13,60€
15,10€
Lisätiedot
Sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton nieltävä D3-vitamiinitabletti. Erittäin pienikokoinen tabletti on helppo niellä ja se on hyvä vaihtoehto makeutusaineita sisältäville imeskely/purutableteille. Sopii makeutusaineita -ja/tai aromiaineita vältteleville, yliherkkyyksiostä kärsiville tai esimerkiksi fodmap-ruokavalion noudattajille

Minisun Monivitamiini Extra Vahva 50 mikrog 90 tabl

16,50€
18,30€
Lisätiedot
Minisun Extra Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, joka sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Extra Vahva monivitamiinissa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet kätevästi yhdessä nieltävässä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä reilun annoksen kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva ja Extra Vahva ovat markkinoiden ainoat monivitamiinit, jotka sisältävät mustikkauutetta.

ACO FACE AGE DELAY DAY CREAM DRY SKIN P 50 ML

23,90€
28,00€
Lisätiedot
ACO AGE DELAY DAY on täyteläinen ja tehokas anti-age päivävoide, joka kosteuttaa jarauhoittaa kuivaa ihoa.

ACO FACE AGE DELAY DAY CREAM NORMAL SKIN 50 ML P

23,90€
28,00€
Lisätiedot
ACO AGE DELAY DAY on kevyt ja tehokas anti-age päivävoide normaalille/sekaiholle.

ACO FACE AGE DELAY NIGHT CREAM DRY SKIN 50 ML

23,90€
29,00€
Lisätiedot
ACO AGE DELAY NIGHT on täyteläinen, ravitseva ja tehokas anti-age yövoide kuivalle iholle.

ACO FACE AGE DELAY NIGHT CREAM NORMAL SKIN 50 ML P

23,90€
29,00€
Lisätiedot
ACO AGE DELAY NIGHT on kosteuttava ja tehokas anti-age yövoide normaalille/sekaiholle.

Ferrodan Fe + C-vitamiini 60 tabl

5,70€
7,10€
Lisätiedot
Vahva ja pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti, joka ei ärsytä vatsaa.

NovaNight 30 tabl

12,80€
15,00€
Lisätiedot
Kolmivaikutteinen Novanight lyhentää nukahtamisaikaa, vähentää yöllisiä heräämisiä ja rauhoittaa.

Ferrodan Fe2+ 100 mg 120 tabl

10,55€
13,20€
Lisätiedot
Vahva ja pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti, joka ei ärsytä vatsaa.

Ferrodan Fe2+ 50 mg 120 tabl

7,90€
9,90€
Lisätiedot
Vahva ja pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti, joka ei ärsytä vatsaa.

Physiomer Poskiontelot 0,05 g

20,70€
23,00€
Lisätiedot
Tehokas ja luonnollinen helpotus akuuttiin ja krooniseen sivuontelotulehdukseen.

Vichy LiftactivSpecialist päivävoideSPF25 50 ml

46,35€
51,50€
Lisätiedot
Liftactiv Collagen Specialist SPF25, on tehokas suojakertoimellinen anti-age-päivävoide. Häivyttää ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa niiltä tehokkaasti.

A-Derma hand cream 50 ml

5,90€
6,50€
Lisätiedot
Kosteuttava ja hoitava käsivoide herkille, kuiville ja karheille käsille.

Apteq Fluzinc suusuihke salmiakki 25 ml

16,65€
18,50€
Lisätiedot
Flunssan kestoa voi lyhentää ja oireita lievittää, jos hoidon aloittaa heti oireiden ilmaannuttua. Fluzinc suusuihke on tehokuuri flunssaan hoitoon. Sinkkiasetaatti lyhentää flunssan kestoa ja vähentää oireita. B5-vitamiini, glyseroli ja sorbitoli hoitavat ja kosteuttavat limakalvoja.

LadyVita Uni & Balanssi ravintolisä 60 tabl

11,16€
12,40€
Lisätiedot
Ladyvita UniBalanssi on hyvää unta edistäviä, rentouttavia ja rauhoittavia ainesosia sisältävä ravintolisä. Sitruunamelissa edistää hyvää ja levollista unta. Sitruunamelissa ja sahramiuute auttavat tukemaan rentoutumista. Sopii vegaaneille.

BEKO STRONG B12+FOOLIHAPPO+B6 170 tabl

24,90€
26,50€
Lisätiedot
Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-vitamiinitabletti. Sisältää B12-vitaminin lisäksi myös foolihappoa ja B6 vitamiinia jotka yhdessä tukavat muistin, hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta, soijaa tai eläinperäisiä aineosia. Sopii myös vegaaneille.

BEKO STRONG B12+FOOLIHAPPO+B6 170 purutabl

24,90€
26,50€
Lisätiedot
Mustikka-karpalon makuinen pureskeltava tabletti sisältää 1 mg B12-, 20 mg B6-vitamiinia sekä 400 mikrog foolihappoa. Yhdessä B12 -ja B6-vitamiini sekä foolihappo tukavat muistin, hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Sopii myös vegaaneille. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta, soijaa tai eläinperäisiä aineosia.

SYSTANE HYDRATION MDPF SÄILYTYSAINEETON 10 ML

16,90€
20,50€
Lisätiedot
Pitkäaikainen kostutus ja helpotus potilaille, jotka kärsivät kohtalaisesta tai kroonista kuivasilmäisyydstä. Potilaille joilla on kuivasilmäoireita taittovirhe ja kaihileikkauksen jälkeen.Sopii piilolinssien käyttäjille. Säilöntäaineeton.

SYSTANE ULTRA MDPF SÄILYTYSAINEETON 10 ML

16,90€
19,10€
Lisätiedot
Systane Ultra tarjoaa nopean vaikutuksen väsyneille ja ärtyneille kuiville silmille. Sopii piilolinssien käyttäjille.

MINISUN VINSKI 10 MIKROG D-VIT. JUNIOR 60 KPL

8,19€
9,10€
Lisätiedot
LIMITED EDITION Minisun Vinski D-vitamiini Junior on hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. D-vitamiini on tarpeellinen lasten luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Minisun Vinski sisältää 10 mikrog tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, on makean mansikan makuinen ja näkymättömyyspulveripullon muotoinen. Se on makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla ja sen värit sekä aromit ovat luontaisia. Maidoton, laktoositon, soijaton, hiivaton ja sokeriton.. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

DEVISOL MUSTIKKA 50 MIKROG IMESKELYTABLETTI 200 KPL

19,35€
21,50€
Lisätiedot
Devisol Mustikka 50 mikrog on aidon mustikan makuinen D-vitamiini puru-/imeskelytabletti. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Saatavilla 200 tabl. pakkauksissa.

PHYSIOMER VIRUS DEFENSE 20 ML

12,33€
13,70€
Lisätiedot
Lievittää vilustumisen ja flunssan kaltaisia oireita sekä voi lyhentää taudin kestoa käytettynäensioireisiin. Tuote muodostaa suojaavan kalvon flunssavirusten ympärille, joka vähentää viruksenleviämistä ja uusintainfektion riskiä ja ehkäisee viruksen kiinnittymistä nenän limakalvolle. Lievittäänenän tukkoisuutta ja helpottaa hengittämistä. Tuote on säilöntäaineeton. Physiomer Virus Defence -nenäsuihkeella on kliinisesti todistettu vaikutus.