Tarjoukset

Rela Tabs UUSI Mansikka 30 tabl

10,30€
11,50€
Lisätiedot
Monipuolinen ja vahva maitohappobakteeri. Hyvänmakuinen purutabletti, joka maistuu mansikalta.

Aptus Bucadog hammasgeeli 70 g

15,80€
18,60€
Lisätiedot
Entsymaattinen suuhygieniageeli koirille.

Aptus Bucadog purupala large 141 g

11,40€
13,40€
Lisätiedot
Entsymaattisia purupaloja yli 20 kg koiran suuhygienian hoitoon. Koiralle hyvän suuhygienian ylläpitoon erityisesti eläinlääkärin suorittaman hammaskiven poiston jälkeen. Aptus Bucadog purupalojen lisäksi voidaan käyttää Aptus Bucadog suuhygieniageeliä. Aptus Bucadog purupalat vähentävät plakin muodostumista ja raikastavat hengitystä. Raakanahasta valmistetut purupalat antavat koiralle aidon puruvastuksen ja tyydyttävät koiran luonnollista tarvetta pureskella.

Aptus Multidog jauhe 180 g

16,00€
18,90€
Lisätiedot
Vitamiineja ja hivenaineita sisältävä kivennäisvalmiste täysikasvuisen koiran kotiruoan tasapainottamiseen.

Aptus Nutrisal jauhe 180 g

11,50€
13,50€
Lisätiedot
Veteen liukeneva täydennysrehu koirien ja kissojen nestetasapainon säilyttämiseen. Nutrisal jauhetta käytetään koiran ja kissan nestehukan ja elektrolyyttien puutteen korvaamiseen esimerkiksi suolisto-ongelmien yhteydessä. Kun koiralla tai kissalla on löysä vatsa, elimistöstä poistuu suuria määriä nestettä, jolloin lemmikki on vaarassa kuivua. Eläin tarvitsee tällöin veden lisäksi elektrolyyttejä, joita Nutrisalissa on sopivassa määrin. Lemmikille on hyvä antaa lisäksi suolistokäymisen tuotteita sitovia Aptus Attapectin tabletteja. Myös kovan rasituksen jälkeen tai helteisellä säällä lemmikille voi antaa Nutrisal elektrolyyttijuomaa. Laktoositon.

Bepanthen Anti-Exem Creme 50 g

14,20€
15,80€
Lisätiedot
Bepanthen Anti-Exem Creme on kortisoniton voide, joka on tarkoitettu ihottuman ja ärtyneen ihon päivittäiseen hoitoon lievittämään kutinaa ja elvyttämään ihoa.

Minisun Monivitamiini Multi Plus 200 tabl.

16,47€
18,30€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Multi Plus on meille suomalaisille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää jopa 17 vitamiinia ja hivenainetta. Minisun Monivitamiini Multi Plus sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä luuston terveydelle tärkeää kalsiumia. Minisun Monivitamiini Multi Plus on helposti nieltävä tabletti, joka sopii koko perheelle. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Multivita Juniori Mansikka 100 purutabl

8,91€
9,90€
Lisätiedot
Multivita-monivitamiinituoteperheestä löytyy oma monivitamiini myös perheen junioreille! Hammasystävällinen, hedelmäisen Tutti Frutin makuinen purutabletti sisältää 14 erilaista vitamiinia ja kivennäisainetta juuri perheen pikkuväelle oikeassa suhteessa, mm. 7,5µg tärkeää D3-vitamiinia. Multivita Juniorin koostumus on suunniteltu 2-9 -vuotiaiden suomalaisten ravitsemussuositusten pohjalta. Pienikokoinen, helposti suussa hajoava tabletti on rakenteeltaan miellyttävä ja helppo niellä.

Thealoz Duo silmätipat

15,10€
16,80€
Lisätiedot
THEALOZ DUO® on ainutlaatuinen, kaksivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Se on hypotoninen, fosfaatiton ja täysin säilytysaineeton valmiste.

Apteq B12-vitamiini 180 imeskelytabl.

19,90€
26,50€
Lisätiedot
Tehokas Apteq B12-metyylikobalamiini + foolihappo. Metyylikobalamiini on hyvin imeytyvä bioaktiivinen B12-vitamiinimuoto. Apteq B12-vitamiiinin sisältämä metyylikobalamiini imeytyy hyvin myös silloin kun sisäisen tekijän eritys on heikentynyt. Metyylikobalamiini sopiikin erityisen hyvin B12-vitamiinipuutoksen riskiryhmille, joiden sisäisen tekijän eritys on heikentynyt tai toiminta muulla tavalla estynyt. Kyseessä voivat olla mm. ikääntyneet tai metformiinilääkityksen käyttäjät. Apteq B12-vitamiini sisältää myös foolihappoa. Foolihappo tehostavat elimistössä toistensa toimintaa.

DeviSol 20 mikrog. 200 tabl.

13,60€
15,10€
Lisätiedot
Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Multivita Plus 200 tabl.

17,80€
19,80€
Lisätiedot
Multivita Plus on erityisesti aikuisille suunniteltu monivitamiini, johon on lisätty mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia. Tavalliseen Multivitaan verrattuna mukana on myös enemmän D3-vitamiinia (10µg), suonenvetoihin helpotusta antavaa magnesiumia sekä soluille välttämätöntä foolihappoa.

Perskindol Active geeli 100 ml

14,90€
17,60€
Lisätiedot
Perskindol Active Gel on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti.

Ainoa Melatoniini 1,9mg 100 kaps

16,56€
18,40€
Lisätiedot
Vahva melatoniinikapseli ilman turhia lisäaineita. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniini auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

Thealoz® Duo Gel 30 x 0,4 g

14,20€
15,80€
Lisätiedot
Thealoz Duo Gelillä on pidempi vaikutusaika, kuin Thealoz Duolla ja on siksi erityisen sopiva suojaamaan silmäsi yön aikana ja tuomaan miellyttävämmän aamun.

BEROCCA ENERGY ORANGE 60

19,90€
23,00€
Lisätiedot
Poretabletti, joka sisältää 11 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta. Berocca Energy auttaa vapauttamaan energiaa ruoastasi, ja auttaa sinua pysymään hyvässä vireessä ja jaksamaan arjen haasteissa. Berocca Energy -valmisteen käyttö on hyvin helppoa. Laita yksi tabletti lasilliseen vettä ja anna sen liueta. Ota enintään yksi päivässä. Olipa sinulla edessäsi kiireinen päivä tai kokeisiin opiskelua, Berocca Energy antaa annoksen positiivista virtaa, joka autaa sinua pysymään hyvässä vireessä joka päivä.

Rela Caps UUSI 30 kaps

10,30€
11,50€
Lisätiedot
Monipuolinen ja vahva maitohappobakteeri. Kasviperäinen helposti nieltävä kapseli, jonka voi halutessaan myös avata.

Rela Tabs UUSI Appelsiini + D3 30 tabl

10,30€
11,50€
Lisätiedot
Monipuolinen ja vahva maitohappobakteeri. Hyvänmakuinen purutabletti, joka maistuu appelsiinilta.

Devisol Mustikka 20 mikrog 200 tabl.

13,60€
15,10€
Lisätiedot
DeviSol Mustikka 20 mikrog on aidon mustikan makuinen D-vitamiini puru-/imeskelytabletti. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

DeviSol Neutral 20 mikrog 200 tabl.

13,60€
15,10€
Lisätiedot
Sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton nieltävä D3-vitamiinitabletti. Erittäin pienikokoinen tabletti on helppo niellä ja se on hyvä vaihtoehto makeutusaineita sisältäville imeskely/purutableteille. Sopii makeutusaineita -ja/tai aromiaineita vältteleville, yliherkkyyksiostä kärsiville tai esimerkiksi fodmap-ruokavalion noudattajille

FAVORA KOSTEUTTAVA JA SUOJAAVA PÄIVÄVOIDE 50 ML SK 30

18,00€
22,50€
Lisätiedot
Korkean UVA- ja UVB -suojan (SK 30) sisältämä voide suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä. Betaiini kosteuttaa ja E-vitamiini suojaa ja vahvistaa ihoa. Voide imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Hajusteeton ja väriaineeton. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

MULTIVITA NAMINALLE KALSIUM+D3 50 TABL 100 MG/5 MCG

7,56€
8,40€
Lisätiedot
Multivita NamiNalle Kalsium+D3 on pehmeä ja pureskeltava, nallenmuotoinen kalsium -ja D3-valmiste, jossa kalsium on hyvänmakuisessa, helposti nautittavassa ja hauskassa muodossa. Yksi marjaisan makuinen nalle sisältää 100 mg kalsiumia ja 5 mikrog. D3-vitamiinia. Kalsium ja D3-vitamiini tukevat lapsen luuston normaalia kasvua ja kehitystä sekä vahvistavat vastustuskykyä. Samassa pakkauksessa on sekä mansikan että mustikan makuisia nallevalmisteita, joista lapsi voi päivittäin valita mieleisensä maut. Valmisteet sisältävät vain luontaisia väri -ja aromiaineita. Kalsium ja D-vitamiini ovat välttämättömiä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

FAVORA HELLÄVARAINEN 2IN1 KUORINTA

10,08€
12,60€
Lisätiedot
Hellävaraisessa kasvokuorinnassa yhdistyy entsymaattinen ja mekaaninen kuorinta samassa. Näin myös erittäin herkkäihoinen voi kuoria ja heleyttää ihonsa hellävaraisesti ilman mekaanista toimenpidettä. 

FAVORA HELLÄVARAINEN KASVOVESISUIHKE

10,08€
12,60€
Lisätiedot
Hellävarainen kasvovesisuihke on kosteuttava ja virkistävä suihke kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn ja ihon raikastukseen. Jos kasvojen iho tuntuu päivän aikana kuivalta ja kiristävältä, erittäin hienojakoista kasvosuihketta voi suihkauttaa tuomaan kosteutta ja raikkautta iholle aina kun se tuntuu tarpeelliselta, myös meikin päälle.

Favora Misellivesi

10,08€
12,60€
Lisätiedot
Kasvojen puhdistus sujuu vaivattomasti hellävaraisella misellivedellä, sillä se poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti mutta hellävaraisesti, samalla virkistäen ja kosteuttaen kasvojen ihoa. 

Favora puhdistusgeeli

10,08€
12,60€
Lisätiedot
Raikas puhdistusgeeli kasvojen päivittäiseen puhdistukseen. Puhdistaa ihon ja vesiliukoisen meikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti, ihoa kuivattamatta. Ihon toimintoja tasapainottava koostumus sopii erityisesti normaalille ja sekaiholle.

Favora puhdistusvaahto

10,08€
12,60€
Lisätiedot
Hellävarainen puhdistusvaahto on ihanan pehmeä puhdistustuote kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen. Se puhdistaa ihon ja vesiliukoisen meikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti, ihoa kuivattamatta. Kosteuttava koostumus sopii kaikille ihotyypeille,

FAVORA HELEYTTÄVÄ BB-VOIDE SK 30 40 ML

18,00€
22,50€
Lisätiedot
Heleyttävä BB-voide SK 30 tasoittaa ihon sävyä saaden sen näyttämään tasaisen kauniilta ja luonnolliselta. Voide sisältää tehokkasti kosteuttavia ainesosia mm. betaiinia sekä ihoa vahvistavaa ja hoitavaa E-vitamiinia. Korkean UVA- ja UVB -suojan SK 30 sisältämä voide suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Voidetta on yksi universaali sävy, joka soveltuu useimmille ihonsävyille. Yksi kerros BB-voidetta antaa kevyemmän sävyn, kaksi kerrosta peittää hieman enemmän. Voide sopii käytettäväksi yksinään tai meikkivoiteen alla. Hajusteeton.

DEVISOL MUSTIKKA 50 MIKROG IMESKELYTABLETTI 200 KPL

19,35€
21,50€
Lisätiedot
Devisol Mustikka 50 mikrog on aidon mustikan makuinen D-vitamiini puru-/imeskelytabletti. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Saatavilla 200 tabl. pakkauksissa.

MINIDERM 20% CREAM 210 G

7,90€
9,30€
Lisätiedot
Hellävarainen perusvoide

FAVORA VAHVISTAVA HOITOVOIDE 50 ML

18,40€
23,00€
Lisätiedot
Täyteläinen koostumus jättää ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi. Tukee ihon omaa mikrobiomia auttaen vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

FAVORA VAHVISTAVA JA SUOJAAVA TEHOHOITO SEERUMI 30 ML

18,40€
23,00€
Lisätiedot
Runsaasti aktiiviaineita sisältävä tehohoito edistää ihon hyvinvointia ja auttaa palauttamaan sen tasapainoa. Iho näyttää hyvinvoivalta sekä tuntuu pehmeältä ja sileältä. Tukee ihon omaa mikrobiomia auttaen vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

FAVORA KOSTEUTTAVA HOITOVOIDE KASVOVOIDE 75 ml

9,76€
12,20€
Lisätiedot
Favora kosteuttava hoitovoide kasvoille on hajusteeton ja vitamiinirikas kasvovoide, joka sitoo kosteutta pitkävaikutteisesti ja tehokkaasti. Sopii päivä- ja yövoiteeksi kaikille ihotyypeille.

Rela Tabs UUSI Mansikka 30 tabl

10,30€
0,00€
Lisätiedot
Rela on apteekin suosituin maitohappobakteeri! Uudistuneet Rela-maitohappobakteerivalmisteet sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Vahvaa vastustuskykyä – Rela Tabs -tuotteet sisältävät maitohappobakteerien lisäksi C-vitamiinia, joka on tärkeä vastustuskyvyn ylläpitäjä. Hyvänmakuinen Rela Tabs Mansikka maistuu raikkaalle mansikalle, ei sisällä sukraloosia ja sopii koko perheelle. Uudistuneet Rela-tuotteet on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki. Tamro Bright MAT 2 / 2021 Rela-tuotteet sisältävät C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

LV Oat balancing hand cream 100 ml

6,84€
7,60€
Lisätiedot
LV Oat balancing hand cream käsivoide 100 mlPehmeä ja kosteuttava käsivoide. Kauraöljy, hyaluronihappo ja karitevoi kosteuttavat ihoa. Prebiootti tasapainottaa ihon normaalia mikrobistoa ja auttaa käsien ihon hyvinvointia. Rasvapitoisuus 13%. Prebiootti ja E-vitamiini tasapainottaa ja suojaa ihoa.

LV Oat caring body wash 250 ml

8,19€
9,10€
Lisätiedot
LV Oat caring body wash hoitava pesuneste 250 mlHellävarainen ja hoitava pesuneste kuivalle ja herkälle iholle. Kauraöljy, hyaluronihappo ja glyseroli kosteuttavat ihoa. Prebiootti auttaa ihoa palautumaan pesun jälkeen ja tasapainottaa ihoa.

LV Oat gentle cleansing milk 250 ml

9,99€
11,10€
Lisätiedot
LV Oat gentle cleansing milk puhdistusmaito 250 mlHellävarainen ja tehokas puhdistus-ja meikinpoistoaine kuivalle ja herkälle iholle. Prebiootti auttaa ihoa palautumaan pesun jälkeen ja tasapainottaa ihoa. Kauraöljy, hyaluronihappo ja glyseroli kosteuttava ihoa.

LV Oat moisturising serum water 150 ml

14,58€
16,20€
Lisätiedot
LV Oat moisturising serum water seerumivesi 150 mlTehokosteuttava seerumivesi. Kauraöljy ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Prebiootti ja E-vitamiini suojaa ihoa. Kevyt ja nopeasti imeytyvä, lisää tarvittaessa päivän aikana.

LV Oat regenerating night cream 50 ml

11,88€
13,20€
Lisätiedot
LV Oat regenerating night cream yövoide 50 mlTäyteläinen ja pehmeä yövoide. Kauraöljy ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Tehokas antioksidantti, joka uudistaa ihoa yön aikana. Prebiootti ja E-vitamiini suojaa ihoa. Käytä myös naamiona.

LV Oat soft day cream spf 20 50 ml

10,53€
11,70€
Lisätiedot
LV Oat soft day cream spf 20 päivävoide 50 mlErittäin pehmeä päivävoide. Kauraöljy ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa. Aurinkosuojakerroin SPF 20 suojaa tehokkaasti ihoa auringon vanhentavilta UVA-ja UVB -säteiltä. Prebiootti ja E-vitamiini suojaavat ihoa.

APTEEKKI Antiperspirantti 50 ml

6,30€
7,00€
Lisätiedot
Tuoksuton APTEEKKI Antiperspirantti voimakkaaseen hikoiluun. Sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia sekä hajuja sitovia ainesosia. Tuoksuton, alkoholiton ja tahraamaton koostumus.

Rela Tipat UUSI 8 ml

10,30€
12,10€
Lisätiedot
Vauva tarvitsee ympärilleen hoivaa, hellyyttä, lämpöä ja turvaa, ja tässä tukena on uudistunut Rela Tipat, vauvan oma maitohappobakteeri. Rela Tipat sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden. Rela Tipat sopivat vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmiste sopii täysiaikaisille vauvoille ja sitä voi turvallisesti käyttää myös vastasyntyneille. Valmiste on oliiviöljypohjainen eikä sisällä palmuöljyä. Uudistuneet Rela Tipat on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki.

DEVISOL DINO MANSIKKA 10 MIKROG 200 PURUTABL

13,60€
15,10€
Lisätiedot
Dinosauruksen muotoinen, mansikan makuinen D-vitamiinipurutabletti. Hyvänmakuisen tabletin voi joko pureskella tai imeskellä. Yksi tabletti sisältää 10 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle ja vahvistaa vastustuskykyä lapsilla. Saatavilla 100 ja 200 tabletin pakkauksissa.

DEVISOL NEUTRAL 50 MIKROG 200 TABL

19,35€
21,50€
Lisätiedot
DeviSol Neutral on erittäin pienikokoinen, nieltävä D-vitamiinitabletti. DeviSol Neutral ei sisällä lainkaan sokeria, makeutus- tai aromiaineita. Erinomainen vaihtoehto puru/imeskelytabletille ja sopii erityisesti niille, jotka eri syistä välttelevät makeutus ja/tai aromiaineita. DeviSol Neutral -valmiste sopii mm. fodmap-ruokavaliota noudattaville ja sitä voi kokeilla jos aromianieita sisältävät D-vitamiinivalmisteet aiheuttavat yliherkkyysoireita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

MULTIVITA JUNIORI DINO MANSIKKA MONIVITAMIINI 200 PURUTABL

15,48€
17,20€
Lisätiedot
Uusi Multivita Juniori Dino Mansikka on pureskeltava, hurjan hyvän makuinen dinosauruksen muotoinen monivitaminitamiinitabletti. Multivita Juniori Dino Mansikka vahvistaa vastustuskykyä ja tukee normaalia kasvua ja kehitystä. Hyvän maun salaisuus on luontainen mansikka-aromi ja tabletin väriaine on peräisin punajuuresta. Monipuolinen koostumus - yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla. D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

Gelsectan 60 kaps

36,45€
40,50€
Lisätiedot
Krooniseen ja toistuvaan ripuliin ja vatsakipuunGelsectan palauttaa suoliston normaalin toiminnan ja lievittää ripulia, vatsakipua, vatsan alueen jännittyneisyyttä, turvotusta ja ilmavaivoja. Sopii ripulipainotteisesta ärtyvän suolen oireyhtymästä (IBS) kärsiville ja suolistoyliherkkyydestä tai lääkkeiden käytöstä johtuviin oireisiin. Gelsectan suojaa suolen limakalvoa ja lisää hyödyllisten bifidobakteerien määrää suolistossa.

MULTIVITA JUNIORI DINO MIX MONIVITAMIINI 200 PURUTABL

15,48€
17,20€
Lisätiedot
Uusi Multivita Juniori Dino MIX on pureskeltava, hurjan hyvän makuinen dinosauruksen muotoinen monivitaminitamiinitabletti. Multivita Juniori Dino MIX vahvistaa vastustuskykyä ja tukee normaalia kasvua ja kehitystä. Samassa pakkauksessa on kolmen suosikkimaun makumix mansikan, toffeen ja päärynän makuisia- ja värisiä dinotabletteja. Niistä perheen pienimmät voivat joka päivä valita mieleisensä maun! Monipuolinen koostumus - yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

MULTIVITA JUNIORI DINO MIX MONIVITAMIINI 100 PURUTABL

8,46€
9,40€
Lisätiedot
Uusi Multivita Juniori Dino MIX on pureskeltava, hurjan hyvän makuinen dinosauruksen muotoinen monivitaminitamiinitabletti. Multivita Juniori Dino MIX vahvistaa vastustuskykyä ja tukee normaalia kasvua ja kehitystä. Samassa pakkauksessa on kolmen suosikkimaun makumix mansikan, toffeen ja päärynän makuisia- ja värisiä dinotabletteja. Niistä perheen pienimmät voivat joka päivä valita mieleisensä maun! Monipuolinen koostumus - yhdessä tabletissa on 14 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.