Tarjoukset

ACO Face Rescue Mist 75 ml

12,60€
14,00€
Lisätiedot
ACO Rescue Mist -suihke kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa välittömästi. Jättää pehmeän ja raikkaan tunteen iholle. Sisältää antioksidanttina toimivaa C-vitamiinia, joka antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa säilyttämään nuorekkaan hehkun.

ACO Face Rebalancing Cleansing Foam norm/comb skin 150 ml

12,15€
13,50€
Lisätiedot
Syväpuhdistaa ihoa kevyesti kuorivien AHA-happojen avulla. Jätää ihon puhtaaksi ja pehmeäksi. Levitä kostutetulle iholle ja huuhtele vedellä. Miedosti hajustettu.

Rela Tabs UUSI Mansikka 30 tabl

9,90€
11,00€
Lisätiedot
Monipuolinen ja vahva maitohappobakteeri. Hyvänmakuinen purutabletti, joka maistuu mansikalta.

Arthrobalans Plus 120 tabl.

36,60€
38,50€
Lisätiedot
Nivelen toiminnassa nivelrusto toimii iskunvaimentimena kahden luun välissä. Rusto koostuu erilaisista proteiineista, jotka tekevät siitä joustavan. Vanhetessa tai liiallisesta nivelen rasituksesta johtuen nivelrusto haurastuu ja ohenee, jolloin rusto menettää kimmoisuutensa. Nivel jäykistyy ja sen liikerata pienenee. Nivelrustosolut muodostavat elimistössä luontaisesti olevasta glukosamiinista ja kondroitiinisulfaatista uutta korvaavaa ruston proteiinia sekä niveltä voitelevaa nivelnestettä. Arthrobalans Plus sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja orgaanista rikkiä MSM:ää.

Bepanthen Anti-Exem Creme 50 g

14,90€
15,80€
Lisätiedot
Bepanthen Anti-Exem Creme on kortisoniton voide, joka on tarkoitettu ihottuman ja ärtyneen ihon päivittäiseen hoitoon lievittämään kutinaa ja elvyttämään ihoa.

Carbalan perusvoide 200g

9,50€
11,20€
Lisätiedot
Carbalan perusvoide sisältää 5 % karbamidia eli ureaa ja runsaasti glyserolia, jotka sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Carbalan levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Voide sopii normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Hajustamaton.

Ceralan Pesuöljy 200 g

7,55€
8,90€
Lisätiedot
Ceralan pesuöljyn koostumus on voidemainen ja se sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia öljyjä. Voide vaahtoaa miellyttävästi. Pesevät aineosat ovat hellävaraisia ja pesuöljy sopii normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Tuote sisältää myös keramideja, jotka sitoutuvat öljyyn ja näin myös osa jää iholle pesun jälkeen. Hajustamaton.

Ceralan Perusvoide 100 g

11,55€
13,60€
Lisätiedot
Keramideja sisältävä, erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle suunniteltu Ceralan Perusvoide kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Voide sopii ominaisuuksiensa vuoksi vaativammallekin iholle. Keramidiensa ansiosta Ceralan Perusvoide soveltuu myös herkän ihon kasvovoiteeksi, sillä se auttaa pitämään ihoa luonnollisen kimmoisana ja joustavana.

Ducray Squanorm Oily Dandruff -shampoo 200ml

13,50€
15,90€
Lisätiedot
Ducray Squanorm OILY Dandruff -shampoo vähentää hiuspohjan rasvoittumista ja hilseilyä sekä estää hiivasienen kasvua ja rauhoittaa nopeasti ärtynyttä punoittavaa päänahkaa. Auttaa poistamaan päänahkaan tarttuvaa hilsettä jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Aktiiviaineina keratolyyttinen Guanadine glycolate sekä vahva antifungaalinen (hilsettä lisääviä mikrobeja ja hiivasieniä vastaan) piroctone olamine. Lisäksi talineritystä säätelevä Sabal sekä ihoärsytystä ja kutinaa rauhoittaa Bisabolol.

Minisun D-vitamiini 50 mikrog. metsämansikka 200 tabl

19,40€
21,50€
Lisätiedot
Uusi Minisun 50 µg D3-vitamiini Metsämansikka laajentaa Minisun D-vitamiinien tuoteperhettä kesäisellä metsämansikkamaulla. D-vitamiini ylläpitää luiden, lihasten ja hampaiden kuntoa sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Yksi pieni purutabletti sisältää 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia ja sopii nuorille, aikuisille ja ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

Minisun D-vitamiini 50 mikrog. 200 tabl.

19,40€
21,50€
Lisätiedot
Minisun-tableteilla varmistat helposti riittävän D-vitamiinin saannin ympäri vuoden. Minisun-tabletit sisältävät hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Hyvänmakuiset Minisun-tabletit voit imeskellä, pureskella, niellä tai murskata.

Multivita Beko Long 200 tabl.

19,55€
23,00€
Lisätiedot
Pitkävaikutteinen B-vitamiinivalmiste. Pienikokoinen ja helposti nieltävä depottabletti vapauttaa tasaisesti B-vitamiineja elimistön tarpeisiin. Sisältää kaikkia elimistölle välttämättömiä B-vitamiineja, joiden tarve voi lisääntyä esimerkiksi laihdutuksen, stressin, kovan fyysisen rasituksen tai runsaan alkoholin käytön seurauksena. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

Multivita Raskaus ja Imetys 120 tabl.

13,10€
15,40€
Lisätiedot
Multivita Raskaus ja Imetys -monivitamiinitabletti on tarkoitettu erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Se täydentää odotus- ja imetysajan ruokavaliota varmistamalla päivittäin tarvittavien vitamiinien ja hivenaineiden saannin juuri oikeassa suhteessa.

Paranix Shampoo 200 ml + metallinen täikampa

20,40€
24,00€
Lisätiedot
Päätäin hävittäminen perheestä voi olla stressaavaa ja hyvin työlästä. Paranix on Euroopan johtava täivalmiste, ja teemme jatkuvasti töitä sen eteen että päätäi ongelmaan saadaan helppo ja yksinkertainen ratkaisu, sillä hyvin monet kärsivät päätäistä.   

Physiomer Baby Mist 115 ml

10,90€
12,80€
Lisätiedot
PHYSIOMER Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee jälkitauteja ja korvatulehduksia.

Physiomer Normal Jet & Spray -nenäsuihke 135 ml

10,90€
12,80€
Lisätiedot
PHYSIOMER Normal Jet & Spray on tehokas nenähuuhtelu, joka auttaa erilaisissa nenävaivoissa. Se puhdistaa tukkoisen nenän ja helpottaa nenän kautta hengittämistä. PHYSIOMER Normal Jet & Spray on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema, sillä se ehkäisee jälkitauteja ja nopeuttaa paranemista. Sitä voi lisäksi käyttää myös yhdessä lääkehoidon kanssa.

Physiomer Strong Jet -nenäsuihke 210 ml

10,90€
12,80€
Lisätiedot
PHYSIOMER Strong Jetin voimakas suihke sopii erityisesti kroonisten vaivojen ja sivuontelovaivojen hoitoon sekä nenän tai sivuonteloiden leikkausten jälkeiseen käyttöön. Voimakas suihke huuhtelee tehokkaasti nenän ja sivuontelot. PHYSIOMER Strong Jet puhdistaa nenäkanavat ja helpottaa hengitystä. Kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin toiminnan ja ehkäisee jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

Rela Tabs -purutabletit Mieto Sitruuna 30 tabl.

9,90€
13,20€
Lisätiedot
Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Rela Tabs -purutabletit Mansikka 30 + 10 tabl.

9,90€
13,20€
Lisätiedot
Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Rela Tabs -purutabletit Mansikka 30 tabl.

9,90€
13,20€
Lisätiedot
Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Rela Tabs -purutabletit Mansikka 90 tabl.

23,25€
31,00€
Lisätiedot
Rela Tabsin sisältämä Lactobacillus reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Rela Tabs sopii käytettäväksi päivittäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

Souvenaid Kahvi 4 x 125 ml

12,90€
14,90€
Lisätiedot
Souvenaid-juoma on kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Se on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Melatoniini Extra Vahva ratiopharm 1,9mg 100 kpl

15,50€
18,20€
Lisätiedot
Suomessa valmistettu Melatoniini extra vahva ratiopharm auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pieni pyöreä tabletti on helppo niellä. Vaikuttava aine melatoniini. Ei sisällä laktoosia, gluteenia eikä hiivaa.

Apobase Creme 250g

9,90€
11,80€
Lisätiedot
Puhdas, tutkittu ja turvallinen Apobase Creme kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti kuivaa, herkkää ja atooppista ihoa. Se sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille ihon päivittäiseen kosteutukseen, hoitoon ja puhdistukseen. Apobase Creme imeytyy hetkessä eikä jätä rasvaista tuntua ihollesi. Sen kosteuttava vaikutus tuntuu ihollasi pitkään.

Apobase Oily Creme 250g

9,90€
11,80€
Lisätiedot
Apobase Oily Creme eli punainen Apobase on perusvoideperheen toinen koko kansan suosikkituote erittäin kuivan ja herkän ihon hoitoon.

Multivita Ascorbin Long 500 mg 200 tabl

14,90€
17,50€
Lisätiedot
Pitkävaikutteinen nieltävä C-vitamiinitabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia. Helposti nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei sisällä liivatetta tai muita eläinperäisiä ainesosia. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä ylläpitää elimistön normaalia energiatasapainoa ja immuunipuolustusta. C-vitamiini edistää mm. kalsiumin, B-vitamiinin, foolihapon ja raudan imeytymistä sekä toimii elimistössä solujen hapettumisstressiä ehkäisevänä antioksidanttina.

Multivita Omegalive Strong 100 kaps

15,30€
18,00€
Lisätiedot
Elimistömme tarvitsee päivittäin ravinnosta saatavia omega-rasvahappoja. Kalasta saatavat omega-3 rasvahapot EPA (eikosa-pentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) ovat tärkeitä mm. aivojen, näkökyvyn ja sydämen toiminnalle. Tyydyttyneiden rasvahappojen korvaaminen tyydyttämättömillä rasvoilla ruokavaliossa edistää veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Jos et syö kalaa säännöllisesti, voit täydentää ruokavaliotasi omega-3 kapselien avulla. Multivita Omegalive-kalaöljykapselit sisältävät elimistölle tärkeitä, kalaperäisiä omega-3-rasvahappoja. Kahdesta Omegalive-kapselista saat tärkeitä omega-3-rasvahappoja jopa 800 mg. Multivita Omegalive kapselit on muotoiltu helposti nieltävään muotoon.

Biorion Strong 60 kapselia

24,65€
29,00€
Lisätiedot
Vahva uutuus on koostumukseltaan yhtä monipuolinen kuin jo tuttu, suomalainen Biorion-ravintolisä. Mukana ovat tärkeät hiusten ja kynsien hyvinvointiin vaikuttavat ainesosat: biotiini, sinkki, seleeni... Erityishuomiota on kiinnitetty biotiinin määrään. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat: 5000 µg biotiinia (B7-vitamiinia), joka edistää hiusten pysymistä normaaleina; 28 µg seleeniä, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina; 5 mg sinkkiä, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina; kuparia, joka edistää hiusten normaalia pigmentoitumista; rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja mm. pantoteeni- ja foolihappoa; L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa.

Biorion shampoo 250 ml

10,90€
12,80€
Lisätiedot
Normaaleille ja kuiville hiuksille suunniteltu Biorion-shampoo tukee ulkoisesti hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Tarkkaan harkittu shampoon koostumus stimuloi hiuspohjan verenkiertoa ja edesauttaa hiuspohjan elinvoimaisena pysymistä. Samanaikaisesti shampoo myös tuuheuttaa ja kosteuttaa hiuksia.

Biorion stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle 150 ml

17,40€
20,50€
Lisätiedot
Hiuspohjan ja hiusjuurien kuntoon voit vaikuttaa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Hiuspohjan hyvinvointiin kehitetty, pintaverenkiertoa stimuloiva Biorion-hoitoneste auttaa hidastamaan ja ehkäisemään hiustenlähtöä sekä edistää uusien hiusten kasvua.

Multivita Plus 200 tabl.

16,90€
19,80€
Lisätiedot
Multivita Plus on erityisesti aikuisille suunniteltu monivitamiini, johon on lisätty mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia. Tavalliseen Multivitaan verrattuna mukana on myös enemmän D3-vitamiinia (10µg), suonenvetoihin helpotusta antavaa magnesiumia sekä soluille välttämätöntä foolihappoa.

Posivil Fluzink Veriappelsiini 40 imeskelytabl.

10,50€
11,70€
Lisätiedot
Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Imeskelytableteista voi valita kahden makuvaihtoehdon, veriappelsiini ja anis, välillä. Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia.

Puro Suoja kotimainen emulsiosilmätippa 10 ml

14,90€
16,70€
Lisätiedot
Puro™ Suoja - Hoitaa ja ennaltaehkäisee. Kotimainen silmien kestokosteuttaja. Kun kuivasilmäisyydestä on runsaasti haittaa silmien hyvinvoinnille, Puro™ Suoja auttaa. Se on keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu pitkävaikutteinen kestokosteuttava lipidi-mikroemulsio-silmätippa. Allergiatunnustuote.

Bethover B12-vitamiini 1 mg 150+20 tabl.

21,90€
24,50€
Lisätiedot
Bethover B12-vitamiinivalmiste on vadelmanmakuinen purutabletti päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Bethover B12-vitamiini 1 mg + foolihappo 150+20 tabl.

21,90€
25,00€
Lisätiedot
Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Biorion hoitoaine 250 ml tuubi

10,90€
12,80€
Lisätiedot
Tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine normaaleille ja kuiville hiuksille. Vähentää hiusten sähköisyyttä ja parantaa kammattavuutta. Sopii suuren suosion saavuttaneeseen curly girl metodiin! Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. 250 ml

Posivil Fluzink sitruuna-lakritsi 40 kpl

10,50€
11,70€
Lisätiedot
Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin, lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun imeskelytabletti imeskellään rauhallisesti suussa noin joka toinen tunti.

Rela Tabs UUSI Appelsiini + D3 30 tabl

9,90€
11,00€
Lisätiedot
Monipuolinen ja vahva maitohappobakteeri. Hyvänmakuinen purutabletti, joka maistuu appelsiinilta.

Apteq C+D+Sinkki 90 tabl.

11,60€
13,60€
Lisätiedot
Uusi Apteq C+D+Sinkki purutabletti on raikas appelsiinin ja tyrnin makuinen purutabletti vastustuskyvyn ylläpitoon.

Minisun D-vitamiini Kola 50 mikrog 200 tabl.

19,40€
21,50€
Lisätiedot
Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti sisältää 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia ja sopii nuorille, aikuisille ja ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön. Nyt uutuutena kolan maku!