Tarjoukset

Aqualan Plus perusvoide 100 g

4,70€
5,50€
Lisätiedot
Aqualan Plus on tehokkaasti kosteuttava perusvoide. Se jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen.

Bepanthen Eye -silmätipat 20 x 0,5 ml

10,90€
12,30€
Lisätiedot
Bayerin Bepanthen Eye SILMÄTIPAT on tarkoitettu kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille, joiden oireita ovat muun muassa kuivuuden, roskan ja hiekan tunne, kutina, vetistely, silmien väsyminen ja näön vaihtelu.

Canesbalance Gel 7 x 5 ml

12,65€
14,90€

Ceridal 100ml Lipolotion spray

6,40€
7,50€
Lisätiedot
Ceridal Lipolotion on todellinen koko kehon ihoöljy, joka sopii käytettäväksi päästä varpaisiin. Lipolotion on täysin vedetön ja siten erittäin riittoisa. Se ei sisällä säilöntä- tai lisäaineita, emulgaattoreita, väriaineita tai hajusteita.

Dlux 3000 75 mg suihke

12,06€
13,40€
Lisätiedot
D3-vitamiinisuihkeemme on mikroemulsoitu ja siksi, se imeytyy tutkitusti suoraan suun limakalvolta. Cardiffin yliopistossa on tehty imeytymistutkimuksia, jotka varmistavat tämän*. D3-vitamiini ei imeydy tippoina, eikä imeskellen suun limakalvon kautta, vaan suoliston kautta.

KarpaLact Strong yhdistelmävalmiste 60 kaps.

19,90€
25,00€
Lisätiedot
KarpaLact on korkealaatuinen yhdistelmävalmiste naiselliseen hyvinvointiin. Karpalon bioaktiiviset aineosat heikentävät haitallisten E.coli bakteerien tarttumista kasvualustaan. Hyvät maitohappobakteerit täydentävät elimistömme omia suolistobakteereja ja rajoittavat pahojen bakteerien ja hiivojen kasvutilaa. 

Minisun D-vitamiini Metsämansikka 20 mikrog. 200 tabl.

13,20€
14,70€
Lisätiedot
Minisun Metsämansikka sisältää aurinkoista D3-vitamiinia ja maistuu kesäiseltä mansikalta. D-vitamiini on tärkeä luuston rakentaja ja vastustuskyvyn ylläpitäjä. Uusien suositusten mukaisesti ympärivuotista D-vitamiinivalmisteen käyttöä suositellaan erityisesti ikääntyville, lapsille ja nuorille. Minisun Metsämansikka on helppo tapa turvata koko perheen päivittäinen D-vitamiinin saanti.

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tablettia

16,50€
18,30€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Vahva sisältää vahvan annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Lisäksi tuotteessa on ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Minisun Monivitamiini Vahvan avulla varmistat kaikkien tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saannin.

Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja 200 purutabl.

16,50€
18,30€
Lisätiedot
Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja on suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia ja sinkkiä. Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja on pienikokoinen ja lempeän marjanmakuinen purutabletti. Pakkauksessa on lapsiturvallinen ja kätevä korkki.

Nailner 2 in 1 kynsisienen hoitokynä 4 ml

19,80€
27,00€
Lisätiedot
Nailner Hoitokynä 2 in 1 on kehitetty kynsisienen hoitoon, sekä samalla parantamaan kynnen ulkonäköä.

Nailner kynsisienen hoitoaine 2in1, 5 ml

19,80€
27,00€
Lisätiedot
Nailner Hoitoaine 2 in 1 on tarkoitettu kynsisienen hoitoon, sekä samalla parantamaan kynnen ulkonäköä. Kirkastava vaikutus - näkyviä tuloksia 7 päivässä. Suojaa juuri kasvanutta kynttä kynsisienitulehdukselta. Viilausta ei tarvita. Kliinisesti testattu.

Scholl Pharma voide halkeileville kantapäille Active Repair K+

8,19€
9,10€
Lisätiedot
Halkeilleille kantapäille sopiva kosteusvoide. Tuoksuton ja nopeasti imeytyvä.

Sorbact kiinnittyvä haavaside 5 x 7,2 cm 5 kpl

4,95€
5,80€
Lisätiedot
Sorbact® kiinnittyvän haavasidokse pinta on hydrofobiseksi käsiteltyä asetaattisilkkiä. Imukerros on viskoosipropyleenikuitua. Päälimmäisenä polyuretaanikalvo jonka liimapinta on hypoallergeenista polyakrylaattiliimaa. Sidos ei sisällä lääkeaineita, luonnonkumia, hartsia tai hartsijohdannaisia.

ACO Sun After Sun Tan Prolonging Milk 200 ml

10,80€
13,90€
Lisätiedot
After Sun sisältää Total Tanning -raaka-aineyhdisteen, joka aktivoi ruskettumista ja pidentää luonnollisen rusketuksen kestoa. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Helposti levittyvä voide jättää ihon silkkisen sileäksi. Hajustettu.

ACO Sun Lotion Intensive Moisture SPF 30 Big Size 300 ml

20,40€
25,50€
Lisätiedot
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahraa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO Sun Spray Intensive Moisture SPF 30 175 ml

16,40€
21,00€
Lisätiedot
Tehokkaasti kosteuttava aurinkospray antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVBsäteitä vastaan. Voi suihkuttaa kaikista suunnista, mikä tekee levityksestä miellyttävää ja kätevää. Imeytyy nopeasti, ei tahraa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO Sun Face Cream Intensive Moisture SPF 30 50 ml

15,12€
19,40€
Lisätiedot
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide kasvoille antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti, ei tahmaa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO Sun Face Cream Intensive Moisture SPF 50+ 50 ml

15,44€
19,80€
Lisätiedot
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide kasvoille antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti, ei tahmaa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO Sun Face Fluid Mattifying SPF 50+ 40 ml

15,44€
19,80€
Lisätiedot
Aurinkotuote kasvoille erittäin korkealla suojalla. Antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahraa. Vähentää kiiltoa ja jättää iholle mattapinnan. Sisältää aktiiviaineen, joka estää fi nnien muodostumista. Sopii normaalille ja sekaiholle sekä herkälle iholle. Ei tuki ihohuokosia. Sopii meikin alle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO Sun Kids Lotion Active SPF 50+ 125 ml

15,44€
19,80€
Lisätiedot
Erityisesti lapsille kehitetty aurinkovoide. Laajakirjoiset ja fotostabiilit UV-suojat antavat välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Voi levittää märälle iholle. Alkoholiton, väriaineeton. Erittäin veden- ja hiekankestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO Sun Kids Lotion Active SPF 50+ 250 ml

20,80€
27,00€
Lisätiedot
Erityisesti lapsille kehitetty aurinkovoide. Laajakirjoiset ja fotostabiilit UV-suojat antavat välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahmaa. Voi levittää märälle iholle. Alkoholiton, väriaineeton. Erittäin veden- ja hiekankestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO Sun Kids Stick Active SPF 50 8 g

9,68€
12,50€
Lisätiedot
Aurinkopuikko lapsille antaa korkean ja tehokkaan suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan. Antaa välitöntä suojaa. Voi levittää märälle iholle. Erittäin vedenkestävä.

ACO Sun Lip Balm -huulivoide SPF 30 5 g

5,04€
6,50€
Lisätiedot
Aurinkopuikko huulille antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sisältää ravitsevaa Canola-öljyä, joka auttaa ylläpitämään huulten kosteustasapainoa. Mieto vaniljan tuoksu.

Minisun D-vitamiini 20 mikrog. 200 tabl.

13,20€
14,70€
Lisätiedot
Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

Flexitol Heel Balm kantapääbalsami 56 g

8,40€
9,90€
Lisätiedot
Flexitol® Heel Balm kantapää balsami on tarkoitettu kuivien ja halkeilevien kantapäiden sekä jalkojen hoitoon. Erittäin tehokas voide sisältää 25 % ureaa sekä muita syväkosteuttavia, ihoa hoitavia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihon pinnan alle. Flexitol® Heel Balm sopii myös diabeetikoille, koska se vähentää diabeettisten haavaumien vaaraa.

Apteq B12-vitamiini 180 imeskelytabl.

21,90€
26,50€
Lisätiedot
Tehokas Apteq B12-metyylikobalamiini + foolihappo. Metyylikobalamiini on hyvin imeytyvä bioaktiivinen B12-vitamiinimuoto. Apteq B12-vitamiiinin sisältämä metyylikobalamiini imeytyy hyvin myös silloin kun sisäisen tekijän eritys on heikentynyt. Metyylikobalamiini sopiikin erityisen hyvin B12-vitamiinipuutoksen riskiryhmille, joiden sisäisen tekijän eritys on heikentynyt tai toiminta muulla tavalla estynyt. Kyseessä voivat olla mm. ikääntyneet tai metformiinilääkityksen käyttäjät. Apteq B12-vitamiini sisältää myös foolihappoa. Foolihappo tehostavat elimistössä toistensa toimintaa.

ACO Body Caring Shower Oil 400 ml

11,90€
13,60€
Lisätiedot
Hellävarainen suihkuöljy kosteuttaa ihoa pesun aikana. Ihoa tasapainottava pH 4. Jättää ihon puhtaaksi ja pehmeäksi. Sisältää luonnon kasviöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on miedosti hajustettu ja dermatologisesti testattu.

Aqualan Plus -perusvoide 200 g

8,35€
9,80€
Lisätiedot
Aqualan Plus on pitkäkestoisesti  kosteuttava  geelimäinen perusvoide, joka jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen. 

Fiilus Arkeen Neutraali 30 kaps.

9,60€
10,70€
Lisätiedot
Fiilus Arkeen Neutraali sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Valmisteen annostelu on helppoa: kasviperäinen kapseli voidaan ottaa joko sellaisenaan, tai avata ja sekoittaa esimerkiksi juomaan tai ruokaan.

ACO Sun Face Cream Anti Age SPF 30 40 ml

15,12€
19,40€
Lisätiedot
Aurinkovoide kasvoille joka antaa välittömän suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Voiteessa on korotettu UVA-suoja, joka antaa parempaa suojaa ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan. Sisältää C- ja E-vitamiinia sekä Q10, jotka antavat antioksidanttista suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Voide estää ryppyjen ja pigmenttiläiskien syntymistä. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO Sun Transparent Spray SPF 30 175 ml

16,80€
22,00€
Lisätiedot
Intensiivisesti kosteuttava läpinäkyvä aurinkospray, joka antaa välittömän suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Voidaan suihkuttaa kaikista asennoista, mikä tekee käytöstä miellyttävää ja kätevää. Imeytyy nopeasti, eikä tahmaa. Ei sisällä väriaineita ja on erittäin veden- ja hienkestävä. Sopii herkälle iholle ja on dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

Fiilus Arkeen mansikanmakuinen 30 kaps.

9,60€
10,70€
Lisätiedot
Fiilus Arkeen sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote, nimensä mukaisesti arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä.

Avène Very High Protection Fluid SPF 50+ 50 ml

16,40€
20,50€
Lisätiedot
Avène Very High Protection Fluid SPF 50+ on kevyt normaalin ja sekaihon aurinkoemulsio erityisesti kasvoille. Vedenkestävä ja helposti levittyvä koostumus ei jätä valkoista pintaa iholle, miellyttävä Dry-Touch -tuntu. Helppokäyttöinen pumppupakkaus. Erittäin korkea (SPF 50+) ja laaja UVB-UVA-suoja. Fotostabiili, silikoniton, parabeeniton, alkoholiton ja oktokryleenitön koostumus.

Avène Very High Protection Anti-aging Sun Care SPF 50+ 50ml

18,00€
22,50€
Lisätiedot
Avène Very High Protection Anti-aging SPF 50+ on kosteuttava aurinkovoide-emulsio erityisesti kasvoille. Tehokas aurinkosuoja yhdistettynä ikääntymisen merkkejä vähentävään tehoaineeseen ehkäisee auringosta johtuvaa ihon ikääntymistä. Vedenkestävä ja helposti levittyvä koostumus ei jätä valkoista pintaa iholle, miellyttävä Dry-Touch -tuntu. Helppokäyttöinen pumppupakkaus. Erittäin korkea (SPF 50+) ja laaja UVB-UVA-suoja. Fotostabiili, silikoniton, parabeeniton ja oktokryleenitön koostumus.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 lime-sitruuna 90 purutabl

11,50€
12,80€
Lisätiedot
Urheilijoille ja kuntoilijoille harjoittelun tueksi hyvin imeytyvä magnesiumsitraattivalmiste. Luonnollista sitruunamehujauhetta ja lime-aromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tehostavaa B6-vitamiinia. Rakenteeltaan miellyttävä tabletti ei jätä jauhoista suutuntumaa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, ja sen voi ottaa mukaan vaikka lenkille. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 purutablettia

11,50€
12,80€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumistraatti+B6 Purutabletti on hyvänmakuinen ja helposti suussa hajoava. Hyvän maun takaa luonnollinen greippiaromi. Hammasystävällinen purutabletti on rakenteeltaan miellyttävä eikä jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa.

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 90 nieltävä tablettia

11,50€
12,80€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumsitraatti 150 mg on hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi. 

Biorion Strong 60 kapselia

24,65€
29,00€
Lisätiedot
Vahva uutuus on koostumukseltaan yhtä monipuolinen kuin jo tuttu, suomalainen Biorion-ravintolisä. Mukana ovat tärkeät hiusten ja kynsien hyvinvointiin vaikuttavat ainesosat: biotiini, sinkki, seleeni... Erityishuomiota on kiinnitetty biotiinin määrään. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat: 5000 µg biotiinia (B7-vitamiinia), joka edistää hiusten pysymistä normaaleina; 28 µg seleeniä, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina; 5 mg sinkkiä, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina; kuparia, joka edistää hiusten normaalia pigmentoitumista; rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja mm. pantoteeni- ja foolihappoa; L-kysteiiniä ja hirssiuutetta. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja hiivaton. Valmistettu Suomessa.

Biorion shampoo 250 ml

11,00€
13,00€
Lisätiedot
Normaaleille ja kuiville hiuksille suunniteltu Biorion-shampoo tukee ulkoisesti hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Tarkkaan harkittu shampoon koostumus stimuloi hiuspohjan verenkiertoa ja edesauttaa hiuspohjan elinvoimaisena pysymistä. Samanaikaisesti shampoo myös tuuheuttaa ja kosteuttaa hiuksia.

ACO Body Caring Shower Oil hajusteeton 400 ml

11,90€
13,60€
Lisätiedot
Hellävarainen suihkuöljy, joka puhdistaa tehokkaasti ihon. Sisältää pehmentäviä kasviöljyjä, kuten soija- ja auringonkukkaöljyä. Suojaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti 8 tunnin ajan käytön jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa kuivalle ja herkälle iholle. Hajusteeton.

ACO Sun Face Fluid Mattifying SPF 30 40 ml

15,12€
19,40€
Lisätiedot
Korkean suojan antava aurinkosuojavoide kasvoille. Vähentää ihon kiiltelyä ja antaa sille mattapinnan. Sisältää aktiivisia ainesosia, jotka ehkäisevät epäpuhtauksien syntyä. Ei tuki ihohuokosia. Sopii normaalille/sekaiholle, joka on samalla herkkä. Sopii erinomaisesti meikin alle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

Favora kiinteyttävä ja ravitseva päivävoide 50 ml

19,55€
23,00€
Lisätiedot
Kiinteyttävä ja ravitseva päivävoide SK 15 saa ihon tuntumaan sileämmältä ja joustavammalta. Ravitseva, kiinteyttävä ja tehokkaasti kosteuttava koostumus auttaa aktivoimaan ihon luonnollisia toimintoja ikääntymistä vastaan. Suojakerroin 15 auttaa suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA/UVB-säteiltä. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

Perskindol Active geeli 100 ml

14,55€
17,10€
Lisätiedot
Perskindol Active Gel on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti.

FIILUS Arkeen C+Zn -purutabletit 30 tabl

9,60€
10,70€
Lisätiedot
Hedelmäisen makuinen purutabletti sopii koko perheelle. 1 tabletti sisältää miljardi Lactobacillus r. GG- ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria. Tabletissa on myös 20 mg C-vitamiinia ja 5 mg sinkkiä, jotka tukevat vastustuskykyä. Yksi tabletti päivässä riittää. Valmiste ei sisällä eläinperäisiä aineita.

FIILUS Arkeen -purutabletit mustikanmakuinen 30 tabl

9,60€
10,70€
Lisätiedot
Fiilus Arkeen sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote, nimensä mukaisesti arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä.

Kosteuttava aurinkosuojavoide spf 50 200 ml

17,20€
22,00€
Lisätiedot
Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide antaa välitöntä suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Imeytyy nopeasti eikä tahraa. Alkoholiton, väriaineeton ja erittäin vedenkestävä. Sopii herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton. Tuote sisältää Triple Moist Complex®-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä syväkosteutta iholle ja jättää miellyttävän ihotuntuman.

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg greippi 80 tabl

11,50€
12,80€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on apteekin vahvin* magnesiumsitraattipurutabletti sekä urheilijan ja kuntoilijan luottotuote! Yksi raikkaan greipin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Suomessa valmistettu.

AllerVEX silmäsuihke 10 ml

19,35€
21,50€
Lisätiedot
Allervex silmäsuihke on tarkoitettu silmän allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi. Se vähentää tutkitusti allergisia silmäoireita ja päivittäistä allergialääkkeiden käyttöä.

Allervex tabletit 30 tabl

10,50€
11,70€
Lisätiedot
Allervex tabletit on hyödyllinen, kun on kyse kversetiinin, perillan tai D3-vitamiinin puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta.

Salvequick Foot Rescue All in One Cream 100 ml

19,90€
27,50€
Lisätiedot
Kokeile patentoitua Foot Rescue Cream -voidetta – todistettu vaikutus! Ainutlaatuinen, aktiivista ainesosaa 1,5-pentaanidiolia, sisältävä koostumus! Aktiivinen ainesosa kosteuttaa voimakkaasti ja tukee ihon luontaista uudistumisprosessia. Jättää jalkoihisi täysin pehmeän ja sileän tunteen.

Aqualan Duo perusvoide 200 g

8,35€
9,80€
Lisätiedot
Suojaava ja kevyt tehokosteuttaja, jossa 20 % glyserolia. Pehmentää ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Sopii koko keholle.

i3.1 ratiopharm maitohappobakteerivalmiste 30 kaps

18,00€
20,00€
Lisätiedot
i3.1 ratiopharm sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valittuja maitohappobakteerikantoja. Se lisää maitohappobakteerien määrää suolistossa ja voi siten ylläpitää suoliston monipuolista mikrobiomia. Päivittäiseen käyttöön.

Avène Very High Protection Spray SPF 50+ 200 ml

19,20€
24,00€
Lisätiedot
Avène Very High Protection Spray SPF 50+ on erittäin kevyt aurinkosuojaspray kasvoille ja vartalolle. Vedenkestävä ja helposti levittyvä koostumus ei jätä valkoista pintaa iholle. Kätevä spraypullo helpottaa levittämistä. Erittäin korkea (SPF 50+) ja laaja UVB-UVA-suoja. Fotostabiili, silikoniton, parabeeniton, alkoholiton ja oktokryleenitön koostumus.

Biorion hoitoaine 250 ml tuubi

11,00€
13,00€
Lisätiedot
Tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine normaaleille ja kuiville hiuksille. Vähentää hiusten sähköisyyttä ja parantaa kammattavuutta. Sopii suuren suosion saavuttaneeseen curly girl metodiin! Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. 250 ml

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175mg appelsiini 80 purutabl.

11,50€
12,80€
Lisätiedot
Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on apteekin vahvin* magnesiumsitraattipurutabletti sekä urheilijan ja kuntoilijan luottotuote! Yksi raikkaan appelsiinin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Magnesiumvalmisteet sopivat urjeilijoille ja kuntoilijoille, sillä magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille.

Avene Sun Intense Protect SPF50+ 150 ml

19,20€
24,00€
Lisätiedot
Uusi erittäin laajakirjoinen aurinkosuoja, joka vastaa ihon korkeimpiin vaatimuksiin minimoiden ympäristövaikutukset.

Minisun Monivitamiini Extra Vahva 50 mikrog 90 tabl

16,50€
18,30€
Lisätiedot
Minisun Extra Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, joka sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Extra Vahva monivitamiinissa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet kätevästi yhdessä nieltävässä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä reilun annoksen kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva ja Extra Vahva ovat markkinoiden ainoat monivitamiinit, jotka sisältävät mustikkauutetta.

FAVORA RAUHOITTAVA&KOSTEUTTAVA NAAMIO 75 ML

17,42€
20,50€
Lisätiedot
Täyteläinen, ihoa rauhoittava naamio auttaa palauttamaan sekä ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, sillä se tuo iholle välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta 24 tunnin ajan. Naamio hellii kuivaa ja ärtynyttä ihoa jättäen sen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi.Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. Kliininen tehotesti Dermscan 03/2020

FAVORA RAUHOITTAVA KOSTEUSVOIDE 50 ML

19,12€
22,50€
Lisätiedot
Kosteuttaa ja suojaa helposti reagoivaa ihoa sekä auttaa vahvistamaan ihon hydrolipidikalvoa. Kevyt koostumus imeytyy hyvin ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

FAVORA RAUHOITTAVA&KOSTEUTTAVA SEERUMI 30 ML

19,12€
22,50€
Lisätiedot
Seerumin syväkosteuttava koostumus rauhoittaa helposti reagoivaa ja punoittavaa ihoa. Parantaa ihon kosteustasapainoa ja vähentää kiristävää tunnetta iholla. Tukee ihon oma puolustusmekanismia ympäristön stressitekijöitä vastaan. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. Kliininen tehotesti Dermscan 08/2020

FAVORA RAUHOITTAVA&RAVITSEVA HOITOVOIDE 50 ML

19,12€
22,50€
Lisätiedot
Täyteläinen, erityisesti kuivalle iholle suuniteltu koostumus auttaa tehokosteuttamaan, ravitsemaan ja vahvistamaan ihon hydrolipidikalvoa. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

FAVORA HELLÄVARAINEN 2IN1 KUORINTA

10,71€
12,60€
Lisätiedot
Hellävaraisessa kasvokuorinnassa yhdistyy entsymaattinen ja mekaaninen kuorinta samassa. Näin myös erittäin herkkäihoinen voi kuoria ja heleyttää ihonsa hellävaraisesti ilman mekaanista toimenpidettä. 

FAVORA HELLÄVARAINEN KASVOVESISUIHKE

10,71€
12,60€
Lisätiedot
Hellävarainen kasvovesisuihke on kosteuttava ja virkistävä suihke kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn ja ihon raikastukseen. Jos kasvojen iho tuntuu päivän aikana kuivalta ja kiristävältä, erittäin hienojakoista kasvosuihketta voi suihkauttaa tuomaan kosteutta ja raikkautta iholle aina kun se tuntuu tarpeelliselta, myös meikin päälle.

Favora Misellivesi

10,71€
12,60€
Lisätiedot
Kasvojen puhdistus sujuu vaivattomasti hellävaraisella misellivedellä, sillä se poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti mutta hellävaraisesti, samalla virkistäen ja kosteuttaen kasvojen ihoa. 

Favora puhdistusgeeli

10,71€
12,60€
Lisätiedot
Raikas puhdistusgeeli kasvojen päivittäiseen puhdistukseen. Puhdistaa ihon ja vesiliukoisen meikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti, ihoa kuivattamatta. Ihon toimintoja tasapainottava koostumus sopii erityisesti normaalille ja sekaiholle.

NovaNight 30 tabl

12,90€
15,00€
Lisätiedot
Kolmivaikutteinen Novanight lyhentää nukahtamisaikaa, vähentää yöllisiä heräämisiä ja rauhoittaa.

Avene Sun Sport fluid 50+ 100 ml

21,20€
26,50€
Lisätiedot
Avène Sport fluid SPF50+ on erittäin veden- ja hikoilunkestävä. Kehitetty suojaamaan auringolta erityisesti erilaisten urheilusuoritusten aikana. Sopii erinomaisesti aktiivisille naisille ja miehille. Koostumus on ohut, virkistävä, lähes öljytön eikä tahraa. Kevyesti hajustettu.

Ivy Aia Cleansing oil 120 ml

10,89€
12,10€
Lisätiedot
IVY AÏA -puhdistusöljy puhdistaa ihon ilman, että ihon luonnollinen kosteus katoaa. Sisältää tehokkaan yhdistelmän hoitavia ja ihoa kosteuttavia manteliöljyä ja makadamiaöljyä sekä karitevoita ja E-vitamiinia. Puhdistaa myös silmämeikin hellävaraisesti samalla hoitaen silmäripsiä.Käyttö: Levitä kuivalle iholle ja hiero öljy iholle pyörivin liikkein. Huuhtele vedellä tai pyyhi pois kostealla liinalla. Ihosta tulee pehmeä ja kimmoisa.

ACO AFTER SUN GEL CREAM 200 ml

10,00€
12,50€
Lisätiedot
Virkistävä ja viilentävä geelivoide, joka kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan.

Avene SunsiMed Suncare 80 ml

16,80€
21,00€
Lisätiedot
Avène Sunsimed on lääkinnällinen tuote/laite valoherkälle iholle. Sopii kasvoille ja vartalolle, kaikille ihotyypeille myös herkälle iholle. Ehkäisee ihosyöpää (pois lukien melanooma), aktiinisia keratooseja ja auringonvalon aiheuttamaa ihon ikääntymistä. Antaa erittäin korkean suojan iholle. Hajusteeton.

APTEEKKI Hoitava nenäsumute Dekspantenoli 25 ml

8,90€
9,90€
Lisätiedot
Hoitava öljytön nenäsuihke kuiville ja vaurioituneille nenän limakalvoille. Rauhoittava ja kosteuttava vaikutus. Sisältää dekspantenolia (5 %), joka korjaa ja uudistaa nenän vaurioitunutta ja ärtynyttä limakalvoa. Soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön iästä riippumatta. Käyttö on turvallista myös raskauden ja imetyksen aikana. Valmistettu Suomessa.

LadyVita Uni & Balanssi ravintolisä 60 tabl

11,16€
12,40€
Lisätiedot
Ladyvita UniBalanssi on hyvää unta edistäviä, rentouttavia ja rauhoittavia ainesosia sisältävä ravintolisä. Sitruunamelissa edistää hyvää ja levollista unta. Sitruunamelissa ja sahramiuute auttavat tukemaan rentoutumista. Sopii vegaaneille.

MELATONIINI ORION 1,9 MG PITKÄVAIK. 30 TABL

7,05€
8,30€
Lisätiedot
Melatoniini Orion. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Pitkävaikutteinen nieltävä tabletti. Melatoniini Orion tuotesarjalla on avainlippu.

Ivy Aia Anti Age face cream 50 ml

9,54€
10,60€
Lisätiedot
IVY AÏA Anti-Age -kasvovoide on tehokosteuttava, joka samalla kiinteyttää ja energisoi ihoa hyaluronihapon, leväuutteen ja E-vitamiinin avulla. Sisältää myös avokadoöljyä ja karitevoita. Suositellaan käytettäväksi 25-vuotiaasta alkaen. Käyttö: Levitä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle.

ACO SUN KIDS ACTIVE ROLL-ON NP 50 ML

9,68€
12,10€
Lisätiedot
ACO Sun Kids Active Roll-on SPF 50+ Hajusteeton on erityisesti lapsille kehitetty aurinkovoide kätevässä roll-on pakkauksessa

FAVORA HELEYTTÄVÄ BB-VOIDE SK 30 40 ML

19,12€
22,50€
Lisätiedot
Heleyttävä BB-voide SK 30 tasoittaa ihon sävyä saaden sen näyttämään tasaisen kauniilta ja luonnolliselta. Voide sisältää tehokkasti kosteuttavia ainesosia mm. betaiinia sekä ihoa vahvistavaa ja hoitavaa E-vitamiinia. Korkean UVA- ja UVB -suojan SK 30 sisältämä voide suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Voidetta on yksi universaali sävy, joka soveltuu useimmille ihonsävyille. Yksi kerros BB-voidetta antaa kevyemmän sävyn, kaksi kerrosta peittää hieman enemmän. Voide sopii käytettäväksi yksinään tai meikkivoiteen alla. Hajusteeton.

Melatoniini Orion 1,9 mg suussa hajoava tabletti 30 kpl

7,05€
8,30€
Lisätiedot
Melatoniini Orion. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina ksylitoli ja mannitoli. Melatoniini Orion tuotesarjalla on avainlippu.

MELATONIINI ORION 1,9 MG 30 TABL

7,05€
8,30€
Lisätiedot
Melatoniini Orion. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nieltävä tabletti, pienikokoinen ja jakouurteellinen. Melatoniini Orion tuotesarjalla on avainlippu.

Vitaali D tipat 30 ml

7,20€
8,00€
Lisätiedot
Ravintolisä VITAALI® D tipat, Nestemäinen D3-vitamiinivalmiste

ACO FACE HYDRATING VITAMIN B BOOSTER 30 ML

16,40€
19,30€
Lisätiedot
Runsaasti aktiiviainetta sisältävä tehokas seerumi, jonka kolmois -hyaluronihappo ja provitamiiini B5 tuovat välitöntä, intensiivistä ja pitkäaikaista kosteutta syvälle ihoon. Parantaa ihon elastisuutta, häivyttää juonteita ja vahvistaa ihon läpäisyestettä. Ihosta tulee kimmoisa, ja se saa terveen kuulauden.

ACO FACE GLOW VITAMIN C BOOSTER 30 ML

16,40€
19,30€
Lisätiedot
Runsaasti aktiiviaineita sisältävä tehokas C-vitamiiniseerumi, joka vähentää ihon sameutta, lisää ihon hehkua, tasoittaa näkyvästi ihon sävyä sekä vähentää pigmenttiläiskiä. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja antaa iholle raikkaan hehkun.

BETAVIVO KAURASYDÄMIÄ ANNOSPAKKAUS 15X23 G

13,68€
15,20€
Lisätiedot
Betavivo on rapeita kaurasydämiä, jotka sisältävät runsaasti beetaglukaania, jolla on suotuisia vaikutuksia kolesteroliin ja verensokeriin.Betavivon ainutlaatuisen valmistusmenetelmän ansiosta kaurasydämissä on enemmän beetaglukaania kuin tavallisessa kaurassa.Vaikutus kolesteroliin:Kauran beetaglukaanin on osoitettu alentavan kolesterolia. Korkea kolesteroli on sepelvaltimotaudin kehittymisen riskitekijä.Vaikutus verensokeriin:Kauran beetaglukaanin nauttiminen osana ateriaa auttaa vähentämään aterian jälkeistä verensokerin nousua.

SEBAMED HAND WASH GEL PUMPPUPULLO 300 ML

7,11€
7,90€
Lisätiedot
Hellävarainen, limentuoksuinen allantoiinia ja pantenolia sisältävä käsienpesugeeli.

SEBAMED SHOWER OIL 200 ML

7,11€
7,90€
Lisätiedot
Kuivan ja herkän ihon Shower Oil puhdistaa ja ravitsee ihoa jokaisella suihkukerralla luonnon avokadoöljyn ja lesitiinin avulla.

SMARTLAX MAKROGOLI + ELEKTROLYYTIT JAUHE 20 PSS

11,65€
13,70€
Lisätiedot
Smartlax Makrogoli + elektrolyytit on luontainen tapa hoitaa ummetusta. Vaikuttava aine, makrogoli, sitoo itseensä vettä, jolloin kiinteä uloste pehmenee ja suolen toiminta palaa normaaliksi. Smartlax Makrogoli tehoaa yleensä 1–2 vuorokauden kuluessa, mutta vaikutusaika on kuitenkin yksilöllinen. Valmiste ei aiheuta yhtäkkistä pakottavaa tarvetta ulostaa. Smartlax Makrogoli + elektrolyytit sisältää makrogolin lisäksi suoloja, jolloin elimistö säilyttää hyvän nestetasapainon. Annos (kaksi pussia) liuotetaan 1,25 desilitraan kylmää vettä ja juodaan, kun jauhe on kokonaan liuennut veteen. Valmis liuos maistuu miedosti sitrukselta.Valmiste ei laiskista suolta eikä aiheuta tottumista, joten sitä voi käyttää pitkäaikaisestikin. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Pakkauskoko 20 annospussia.

FAVORA VAHVISTAVA HOITOVOIDE 50 ML

19,55€
23,00€
Lisätiedot
Täyteläinen koostumus jättää ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi. Tukee ihon omaa mikrobiomia auttaen vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

FAVORA VAHVISTAVA JA SUOJAAVA TEHOHOITO SEERUMI 30 ML

19,55€
23,00€
Lisätiedot
Runsaasti aktiiviaineita sisältävä tehohoito edistää ihon hyvinvointia ja auttaa palauttamaan sen tasapainoa. Iho näyttää hyvinvoivalta sekä tuntuu pehmeältä ja sileältä. Tukee ihon omaa mikrobiomia auttaen vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

FAVORA VAHVISTAVA JA VIRKISTÄVÄ SILMÄNYMPÄRYSGEELI 15 ML

18,28€
21,50€
Lisätiedot
Kosteuttava ja virkistävä geeli auttaa häivyttämään tummia silmänalusia ja turvotusta. Tukee ihon omaa mikrobiomia auttaen vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

FAVORA VAHVISTAVA KOSTEUSVOIDE 50 ML

19,55€
23,00€
Lisätiedot
Tehokkaasti kosteuttavia ainesosia sisältävä kevyt koostumus jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Tukee ihon omaa mikrobiomia ja auttaa siten vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Hajusteeton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille.

A-VITA HYDRA+ NENÄSUIHKE 20 ml

12,90€
14,00€
Lisätiedot
A-vita® Hydra+ nenäsuihke on lääkinnällinen laite, joka voitelee nenän limakalvoja ja ylläpitää niiden kosteutusta ja joustavuutta sekä edistää limakalvoepiteelin uusiutumista. Se isältää ristikkäissidottua hyaluronihappoa, dekspantenolia, biotiinia sekä A- ja E-vitamiinia.

BIORION STIMULOIVA HOITONESTE 150 ML

17,40€
20,50€
Lisätiedot
Stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle auttaa hidastamaan ja ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä ja edistämään uusien hiusten kasvuaerityisen aktiiviaineyhdisteen ja hiuspohjan pintaverenkiertoa virkistävän kofeiinin ja B3-vitamiinin avulla.

AQUALAN DUO EMULSIOVOIDE 100 G

4,70€
5,50€
Lisätiedot
Tehokosteuttaja kuivalle ja kuivan tuntuiselle iholle.

SEBAMED HAND WASH OIL käsienpesuöljy 250 ml

8,28€
9,20€
Lisätiedot
Kosteuttava käsienpesuöljy herkälle, kuivalle, karhealle ja pykivälle iholle. Hajusteeton ja saippuaton.

Favora roll on antiperspirant 50 ml

7,74€
9,10€
Lisätiedot
Roll-On antiperspirantti antaa pitkävaikutteisen suojan hikoilua vastaan. Hajusteeton, alkoholiton ja säilöntäaineeton.

FAVORA PEHMEÄ PUHDISTUSVAAHTO 150 ml

10,46€
12,30€
Lisätiedot
Runsaasti glyserolia sisältävä puhdistusvaahto puhdistaa kasvot ja meikin tehokkaasti. Hajusteeton ja säilöntäaineeton.

FAVORA KOSTEUTTAVA HOITOVOIDE KASVOVOIDE 75 ml

10,37€
12,20€
Lisätiedot
Favora kosteuttava hoitovoide kasvoille on hajusteeton ja vitamiinirikas kasvovoide, joka sitoo kosteutta pitkävaikutteisesti ja tehokkaasti. Sopii päivä- ja yövoiteeksi kaikille ihotyypeille.

FAVORA HOITAVA KÄSIVOIDE 75 ML

6,88€
8,10€
Lisätiedot
Hoitava käsivoide pehmittää, suojaa ja hoitaa kuivia käsiä, kynsinauhoja ja kynsiä

ACO Sun Body Mousse SPF 30 NP 150 ml

15,45€
19,80€
Lisätiedot
Aurinkosuojavaahto SPF 30 (korkea suoja) vartalolle. Kevyt vaahdosta voiteeksi -koostumus, joka on helppo ja kätevä levittää. Imeytyy nopeasti ihoon tahraamatta. Sopii myös herkälle iholle. Hajusteeton. Dermatologisesti testattu. Vedenkestävä. Sisältää ACOn Triple Moist Complex -koostumuksen, joka syväkosteuttaa ihoa välittömästi, tehokkaasti ja pitkään.

ACO Sun Kids Active Mousse SPF 50 NP 150 ml

16,00€
21,00€
Lisätiedot
Aurinkosuojavaahto SPF 50 (korkea suoja) lapsille. Kevyt vaahdosta voiteeksi -koostumus, joka on helppo ja kätevä levittää ja joka imeytyy nopeasti ihoon tahraamatta. Sisältää Triple Moist Complex -koostumuksen, joka syväkosteuttaa ihoa välittömästi, tehokkaasti ja pitkään. Sisältää myös pantenolia, joka auttaa vahvistamaan ihon suojaa. Vaahto sopii levitettäväksi myös märälle iholle ja se on erittäin veden- ja hiekankestävä. Suunniteltu lasten herkälle iholle. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.

ACO Sun Kids Sensitive Cream SPF 30 NP 100 ml

15,12€
19,40€
Lisätiedot
Erityisesti pienten lasten herkälle iholle suunniteltu aurinkosuojavoideSPF 30. Sisältää 100 % fysikaalisia suodattimia (partikkelisuodattimia), joista osa on mineraalisuodattimia. Antaa välitöntä suojaa auringon UVA-ja UVB-säteitä vastaan.Sisältää Triple Moist Complex -koostumuksen, joka syväkosteuttaa ihoa välittömästi, tehokkaasti ja pitkään.Sopii pienille lapsille,vauvoille 6 kuukauden iästä alkaensekä erittäin herkkäihoisille.Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.Ei alkoholia eikä hajusteita.Erittäin vedenkestävä.Täydellinen tuotekäsille, jaloille ja kasvoille, joita ei voida suojataauringolta vaattein.

ACO Sun Ultra Light Face Fluid SPF 50+ 40 ml

16,00€
21,00€
Lisätiedot
Erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus, joka sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa. SPF 50+ , erittäin korkea suoja. Suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja sopii myös hyvin herkälle silmänympärysiholle. Laajakirjoinen suoja ja fotostabiilit UVA- ja UVB-suodattimet, jotka suojaavat pigmentaatiolta. Suojaa myös HEV-valolta/siniseltä valolta. Sisältää myös antioksidantteja, jotka suojaavat ilmansaasteilta. Erittäin kevyt tuote ei jätä valkoisia jälkiä, ei tuki ihohuokosia ja jättää ihon mattapintaiseksi ja silkkisen pehmeäksi. Se sopii ihanteellisesti käytettäväksi päivittäin meikin alla. Veden- ja hikoilunkestävä. Dermatologisesti testattu. Hajusteeton.