Tarjoukset

Compeed blister extreme rakkolaastari 5 kpl

7,75€
9,10€
Lisätiedot
COMPEED® Extreme Rakkolaastari antaa 20 % lisävaimennusta hiertymiä vastaan hunajakennomallisten tyynyjen ansiosta. Extreme Rakkolaastarin ansiosta menosi ei pysähdy epämukavissakaan kengissä. 

Compeed känsät ja kovettumat 6 kpl

6,10€
7,20€
Lisätiedot
COMPEED® Kovettumat -laastarin hydrokolloiditeknologia kosteuttaa ja pehmentää kovettunutta ihoa ja lievittää kipua ja hankausta.

Compeed liikavarvaslaastari 10 kpl

4,60€
5,40€
Lisätiedot
COMPEED® Liikavarvaslaastari sisältää aktiivista geeliä, joka lievittää välittömästi kipua ja helpottaa liikavarpaan poistamista. Laastari suojaa ihoa vähentämällä hankausta ja painetta. Pysyy paikoillaan yli 24 tuntia*.

Compeed liikavarvaslaastari kosteuttava 6 kpl

6,30€
7,40€
Lisätiedot
COMPEED® Liikavarvaslaastari Moisturising on suunniteltu ehkäisemään liikavarpaita paineelta suojaavan tyynyn sekä pitkäaikaisen, kosteuttavan vaikutuksen avulla. Auttaa pysäyttämään liikavarpaat jo ennen niiden syntymistä.

Compeed rakkolaastari jalkapohjat 5kpl

7,75€
9,10€
Lisätiedot
Rakkolaastari lievittää kipua ja suojaa hankaukselta sekä nopeuttaa rakon paranemista.

Compeed rakot varpaille 8 kpl

6,45€
7,60€
Lisätiedot
COMPEED® Rakkolaastari Varpaille auttaa lievittämään rakkojen aiheuttamaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Suunniteltu erityisesti yltämään varpaiden ympärille.

COMPEED sormenpään halkeamat 10 laastaria 3 in 1

6,95€
8,20€
Lisätiedot
Helpottaa kipua ja painetta välittömästi. Kliinisesti testattu. Vedenkestävä ja bakteereja hylkivä. Hypoallergeeninen. COMPEED®-tuotteet hoitavat jalkojen vaivoja, kuten rakkoja, liikavarpaita ja kantapäiden halkeilevaa ihoa. Voit huoletta käyttää korkokenkiä tai lenkkitossuja eikä sinun tarvitse menettää yöuniasi hiertymien vuoksi. 

Compeed vaivaisenluulaastari 5 kpl

6,10€
7,20€
Lisätiedot
COMPEED® Vaivaisenluut -laastari lievittää välittömästi vaivaisenluuhun kohdistuvaa kipua ja painetta ja suojaa hiertymiseltä. Ehkäisee rakkojen ja kovettumien muodostumista.

Ice Power Roll kylmägeeli 75 ml

9,00€
10,00€
Lisätiedot
Ice Power kylmägeeli on saatavilla myös väriaineettomana kätevässä Roll-tuubissa. Roll –tuubin avulla esim. niska-hartiaseudun käsittely onnistuu vaivattomasti. Geeli imeytyy tehokkaasti ja on helppo levittää rollin avulla koskematta käsin geeliin.

Lactrase Go 50 kpl purutabletti

15,90€
17,10€
Lisätiedot
Lactrase pilkkoo laktoosin helpommin imeytyviksi sokeriyksiköiksi - glukoosiksi ja galaktoosiksi.

Nalox 10 ml

28,90€
33,00€
Lisätiedot
Nalox on paikallishoito kynsisienen, psoriaasin tai ulkoisen vamman aiheuttamien kynsivaurioiden ja -värjääntymien hoitoon.

Nogasin Go 50 purutabl.

15,90€
17,10€
Lisätiedot
Kaloriton ja hyvänmakuinen Nogasin GO on helppo nauttia ilman vettä. Taskupakkaus kulkee kätevästi mukana. Nogasin on tehokas ja helppokäyttöinen ruoansulatusentsyymi. Nogasinin sisältävät luontaista alfa-galaktosidaasi -entsyymiä. Alfa-galaktosidaasin on tutkimuksissa todettu helpottavan ilmavaivoja ja muita yleisimpiä ruoansulatusvaivoja.

SyylEnd Pen 3 ml

22,80€
28,50€
Lisätiedot
SyylEnd Pen on ainutlaatuinen ja tehokas hoito syylien poistoon jaloista, käsistä, kyynärpäistä sekä polvista. Levittäminen vie vain muutaman sekunnin ja liuosta voi käyttää koko perhe.

Tick Bar Punkkirauta

15,90€
17,70€
Lisätiedot
Punkkirauta on uusi helppokäyttöinen työkalu punkkien oikeaoppiseen poistamiseen ihmisiltä ja eläimiltä. Punkkiraudassa ei ole liikkuvia osia ja punkki vain nostetaan sillä pois ihosta. Punkkiraudalla ei voi puristaa tai muuten siirtää taudinaiheuttajia punkista ihmisen tai eläimen verenkiertoon ja punkin leukaosat eivät jää niin helposti ihoon. Riski vaarallisten tautien siirtymiseen elimistöön pienenee huomattavasti käyttämällä Punkkirautaa.

Alflorex maitohappobakteerivalmiste 30 kaps.

22,90€
25,50€
Lisätiedot
Alflorex sisältää Bifidobacterium longum 35624® bifidobakteerikantaa. Kaikki bakteerikannat eivät ole samanlaisia,vaan jokainen kanta on erityinen – myös bifidobakteerien ryhmässä. Alflorex lisää suolistolle luontaisten bifidobakteerien määrää ja soveltuu tukemaan esim. FODMAP-ruokavaliota. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön, aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille. Valmiste on maidoton, gluteeniton, laktoositon, säilöntäaineeton, soijaton, kasvisruokavalioon sopiva ja vegaaninen.

Sebamed Liquid face & body wash, pumppupullo 300 ml

7,00€
8,30€
Lisätiedot
Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle.

Sebamed Olive Face & Body Wash 300 ml pumppupullo

7,00€
8,30€
Lisätiedot
Erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste puhdistaa hellävaraisesti. Oliiviöljyä sisältävä tuote pehmittää ja ravitsee ihoa. Olive Face & Body Wash on täysin saippuaton, eikä  horjuta ihon omaa, luonnollista suojakerrosta.

SyylEnd Freeze syylien jäädytyshoito 7,5 g

23,60€
29,50€
Lisätiedot
SyylEnd FREEZE on ensimmäinen kotihoito syyliin, jossa on typpioksiduulia (N2O), erittäin kylmää kaasua. Ultra Freeze Technology™ jäädyttää syylän yli -80°C:seen ja ulottuu syylän syvimpiinkin kerroksiin. SyylEnd FREEZE on tehokas – vain muutaman sekunnin käytön jälkeen jäädytys ylettää syylän juureen tuhoten sen. Iho uusiutuu luonnollisesti ja hylkii pois syyläkudoksen.

Beko Strong B12 + foolihappo + B6 150 purutabl.

22,50€
26,50€
Lisätiedot
Ihanan marjaisa, mustikka-karpalon makuinen purutabletti. Pienikokoinen, helposti suussa hajoava tabletti sisältää 1 mg B12-vitamiinia, 400 mikrog foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia. Yhdessä ne edistävät muistin ja hermoston normaalia toimintaa ja tukevat vastustuskykyä. Suomessa valmistettu.

Genumex 30 kaps

18,90€
21,00€
Lisätiedot
Pysy liikkeellä! Genumex® on uuden sukupolven ravintolisä nivelten hyvinvointiin – tieteellisesti tutkittu täsmätuote, joka sisältää 2. tyypin biologista UC-II®-kollageenia. Se sisältää myös rustolle tärkeää C-vitamiinia.

Genumex 90 kaps

35,10€
39,00€
Lisätiedot
Pysy liikkeellä! Genumex® on uuden sukupolven ravintolisä nivelten hyvinvointiin – tieteellisesti tutkittu täsmätuote, joka sisältää 2. tyypin biologista UC-II®-kollageenia. Se sisältää myös rustolle tärkeää C-vitamiinia.

Wonderm AntiSepti sumute 100 ml

4,30€
4,70€
Lisätiedot
Wonderm Antisepti, pienten haavojen ja ihonaarmujen puhdistukseen. Pienten haavojen, ihonaarmujen ja palovammojen puhdistukseen.

SyylEnd 5 ml

22,80€
28,50€
Lisätiedot
SyylEnd on tehokas ulkoisesti käytettävä liuos käsien, jalkojen ja vartalon syylien hoitoon.

Wonderm AntiSepti liuos 100 ml

4,30€
4,70€
Lisätiedot
Wonderm Antisepti Liuos on tarkoitettu pienten haavojen ja ihovammojen desinfiointiin.

HELEIN STRONG COLLAGEN 90 + 15 TABL

14,00€
16,50€
Lisätiedot
Helein Strong Collagen sisältää kliinisesti tutkittua Verisol® kollageenia. Kollageeni on hyvin imeytyvässä peptidimuodossa. Lisäksi tuote sisältää C-vitamiinia. C-vitamiini edistää kehon normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää iholle, nivelrustolle ja luustolle. Se sisältää kollageenia hyvin imeytyvässä muodossa sekä C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon ja maidoton.

Sebamed Hydrating Body Wash Parfume-Free 300 ml

7,47€
8,30€
Lisätiedot
Mieto pesuneste koko perheen päivittäisiin pesuihin. Sopii normaalille, herkälle ja kuivalle iholle – myös ärtyneen ja kiristävän ihon hoitoon.

SUPER UBIKINONI Q10 60 KAPS

19,90€
23,00€
Lisätiedot
Super Ubikinoni Q10 on vahva ja monipuolinen ubikinonivalmiste, jossa on mukana B1-vitamiinia ja luontaista E-vitamiinia tukemassa ja tehostamassa ubikinonin toimintaa. Valmiste on tarkoitettu sydämen ja solujen hyvinvointiin. Tiamiini edistää sydämen normaalia toimintaa. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Tuote sopii käyttöön yhdessä statiinien kanssa. Se sopii myös jatkuvaan käyttöön. Ubikinonia suositellaan ikääntyville, koska elimistön kyky muodostaa ubikinonia heikentyy ikääntymisen yhteydessä. Ubikinonia suositellaan myös erityisesti statiinien käyttäjille, diabeetikoille, urheilijoille, väsyneille sekä toipilaille.Valmiste on gluteeniton, laktoositon, maidoton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita.

Sebamed Clear Face Deep Cleansing Foam 150 ml

10,80€
12,00€
Lisätiedot
Syväpuhdistava puhdistusvaahto epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.

SYSTANE HYDRATION MDPF SÄILYTYSAINEETON 10 ML

16,40€
20,50€
Lisätiedot
Pitkäaikainen kostutus ja helpotus potilaille, jotka kärsivät kohtalaisesta tai kroonista kuivasilmäisyydstä. Potilaille joilla on kuivasilmäoireita taittovirhe ja kaihileikkauksen jälkeen.Sopii piilolinssien käyttäjille. Säilöntäaineeton.

SYSTANE ULTRA MDPF SÄILYTYSAINEETON 10 ML

15,20€
19,00€
Lisätiedot
Systane Ultra tarjoaa nopean vaikutuksen väsyneille ja ärtyneille kuiville silmille. Sopii piilolinssien käyttäjille.

SEBAMED HAIR REPAIR CONDITIONER 200 ML

7,92€
8,80€
Lisätiedot
Elvyttää rasittuneita, vaurioituneita ja elottomia hiuksia.

SEBAMED LIQUID FACE&BODY WASH PESUN TÄYT 400 ML

7,00€
8,30€
Lisätiedot
Sebamed Liquid Face Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan.

SEBAMED OLIVE FACE&BODY WASH PESUN. TÄYT PUMPPUPULLO 400 ML

7,00€
8,30€
Lisätiedot
Erityisesti kuivuuteen taipuvalle, herkälle iholle kehitetty pesuneste puhdistaa hellävaraisesti.

COMPEED HUULIHERPES LAASTARI 15 KPL

10,10€
11,90€
Lisätiedot
Huomaamaton COMPEED®-huuliherpeslaastari hyödyntää aktiivista hydrokolloidigeeliteknologiaa, joka mahdollistaa nopeamman paranemisen ja ehkäisee arven syntymistä. Se tehoaa heti ensimmäisestä oireesta alkaen kaikkien vaiheiden läpi estäen huuliherpeksen pahenemisen

SEBAMED CLEAR FACE DEEP CLEANSING FACIAL TONER 150 ML

8,01€
8,90€
Lisätiedot
Syväpuhdistava kasvovesi.

MOVEX ICE KYLMÄ-KUUMA VOIDE 150 ML

14,67€
16,30€
Lisätiedot
MOVEX™ ICE kylmä-kuuma voide lihas-ja nivelkipujen lievitykseen. Kaksitehoinen vaikutus alkaa viilentävänä vaihtuen lämmittäväksi. Mentoli viilentää, lievittää kipua, vähentää turvotusta ja laukaisee lihasjännitystä. Capsicum-uute lämmittää, vilkastuttaa kudosten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

BEKO STRONG B12+FOOLIHAPPO+B6 150 TABL

22,50€
26,50€
Lisätiedot
Pienikokoinen, helposti nieltävä B12-vitamiinitabletti. Sisältää 1 mg B12-vitaminia, 400 mikrog. foolihappoa ja 20 mg B6-vitamiinia, jotka yhdessä tukavat muistin, hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä liivatetta, soijaa tai eläinperäisiä aineosia. Sopii myös vegaaneille.

SEBAMED HAND WASH OIL käsienpesuöljy 250 ml

8,28€
9,20€
Lisätiedot
Kosteuttava käsienpesuöljy herkälle, kuivalle, karhealle ja pykivälle iholle. Hajusteeton ja saippuaton.

Rela Tipat + D3 UUSI 8 ml

14,90€
16,00€
Lisätiedot
Uudistuneet Rela Tipat + D3 sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 miljardia bakteeria päiväannosta kohden sekä hyvin imeytyvää D3-vitamiinia pienelle lapselle ja vauvalle sopivassa muodossa. D3-vitamiinivalmisteiden käyttöä suositellaan lapsille ja nuorille Suomessa ympäri vuoden. Rela Tipat + D3 sopii täysiaikaisille vauvoille 2 viikon iästä lähtien. Valmiste on oliiviöljypohjainen eikä sisällä palmuöljyä. Uudistuneet Rela Tipat on valmistettu Suomessa ja niillä on avainlippumerkki.

Sebamed Clear Face Anti-Spot Gel 10 ml

5,40€
6,00€
Lisätiedot
Tehokas geelimäinen täsmähoito finneille ja epäpuhtauksille.

SEBAMED CLEAR FACE MATTIFYING CREAM VOIDE 50 ML

9,81€
10,90€
Lisätiedot
Öljytön, ihon mattapintaiseksi jättävä voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä vähentää ärsytystä.

SEBAMED CLEAR FACE MOISTURISING CARE GEL HOITOGEELI 50 ML

9,81€
10,90€
Lisätiedot
Hoitogeeli epäpuhtaalle, rasvaiselle ja akneiholle. Rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä vähentää punoitusta. Ehkäisee myös uusien finnien muodostumista.

Avene Tolerance HYDRA-10 cream 40 ml

26,10€
29,00€
Lisätiedot
100% luonnollinen, biomimeettinen ja kosteuttava voide kuivalla, erittäin kuivalle ja kaikkein herkimmälle iholle. 48 tunnin kosteusteho luonnollisen hyaluronihapon ansiosta. Sisältää vain 10 ainesosaa. Voide on erittäin hyvin siedetty. Kosteusvoide sopii kaikille, jo 2 kk:n iästä lähtien.Säilyttää ihon mikrobiomin luonnollisen tasapainon.

ACO Hair Moist & Repair Conditioner 200 ml

8,50€
9,60€
Lisätiedot
Kosteuttava ja korjaava hoitoaine, joka hoitaa hiuksia intensiivisesti ja tekee niistäpehmeämmät, sileämmät ja kiiltävämmät. Antioksidantit auttavat säilyttämään värjättyjen hiusten värin. Sopii herkälle päänahalle. Miedosti hajustettu.Dermatologisesti testattu. Vegaaninen koostumus.

ACO Hair Moisturising Shampoo 250 ml

8,50€
9,60€
Lisätiedot
Kosteuttava shampoo, joka hoitaa ja antaa kiiltoa normaaleille hiuksille ja tekee niistä raikkaat japehmeät. Puhdistaa hiukset ja päänahan hellävaroen. Antioksidantit auttavat säilyttämäänvärjättyjen hiusten värin. Sopii herkälle päänahalle. Miedosti hajustettu. Dermatologisesti testattu.Vegaaninen koostumus.

ACO Hair Repairing Shampoo 250 ml

8,50€
9,60€
Lisätiedot
Korjaava shampoo, joka kosteuttaa ja hoitaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia.Puhdistaa hiukset ja päänahan hellävaroen. Antioksidantit auttavat säilyttämäänvärjättyjen hiusten värin. Sopii herkälle päänahalle. Miedosti hajustettu.Dermatologisesti testattu. Vegaaninen koostumus.

ACO Hair Volumising Conditioner 200 ml

8,50€
9,60€
Lisätiedot
Volyymiä tuova hoitoaine, joka tekee ohuista hiuksista tuuheammat. Vahvistaa ja pehmentää hiuksia tekemättä niitä raskaiksi ja tekee hiuksista helpommin kammattavat. Antioksidantit auttavat säilyttämään värjättyjen hiusten värin. Sopii herkälle päänahalle. Miedosti hajustettu. Dermatologisesti testattu. Vegaaninen koostumus.

ACO Hair Volumising Shampoo 250 ml

8,50€
9,60€
Lisätiedot
Volyymia tuova shampoo, joka antaa ohuille hiuksille runsautta. Antaa volyymia javahvistaa hiusten rakennetta tekemättä niitä raskaiksi. Puhdistaa hiukset ja päänahan hellävaroen. Antioksidantit auttavat säilyttämään värjättyjen hiusten värin.Sopii herkälle päänahalle. Miedosti hajustettu. Dermatologisesti testattu.Vegaaninen koostumus.

Eucerin Sun Sensitive Protect Kids Sun Spray SPF50 auringonsuojaspray 150 ml

19,90€
24,50€
Lisätiedot
Aurinkosuojasuihke yli 3-vuotiaille lapsille. Erittäin tehokas ja erittäin vedenkestävä aurinkosuoja. Rauhoittaa herkkää ihoa, sopii myös atooppiselle iholle. Suojaa auringonpolttamilta ja vähentää pitkäaikaisen ihovaurion riskiä. Hajusteeton. Sopii koko perheen aurinkosuojaukseen ja etenkin yli 3-vuotiaille lapsille. Hyödyntää Anti-Stain After Wash -teknologiaa, jonka ansiosta voide ei tahraa vaatteita yhtä helposti kuin monet muut tuotteet. Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-suoja ja puolustusjärjestelmä HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan.Korkealuokkainen aurinkosuojasuihke lapsille – myös vesileikkeihin! Erittäin vedenkestävä, tehokkaasti auringon säteiltä suojaava tuote rauhoittaa ja suojaa lapsen herkkää ihoa ja vähentää pitkäaikaisten ihovaurioiden riskiä. Eucerinin Advanced Spectral -teknologia suojaa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteiltä ja puolustaa ihoa HEVIS-valon kielteisiä vaikutuksia vastaan. Tuote tukee myös ihon omaa dna:n korjausmekanismia.

Avene Cicalfate+ cream 100 ml

16,29€
18,10€
Lisätiedot
Rauhoittaa, suojaa ja auttaa korjaamaan koko perheen ärtynyttä ihoa. Se muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon, joka suojaa ihoa ärtynyttä ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoitovoiteen koostumus sisältää yhdistelmän Avène Terveyslähdevettä sekä korjaavia ja puhdistavia [C?-Restore]™ -ainesosia : kuparisulfaatti ja sinkkisulfaattia.