Kampanjat

Lihaskipujen lievittämiseen

Perskindol geelit 100ml sekä Multivita Magnesium tarjoushintaan!

Lisätiedot
Lihasjumi voi yllättää talvipäivän liikunnan jälkeen !

Liikunnan jälkeinen lepo on tärkeää. Joskus pelkkä lepo ei auta, vaan sen lisäksi on hyvä nopeuttaa palautumista hoitogeeleillä. Magnesium on liikkuvan ihmisen lihaksille tarpeellinen hivenaine, joka voi helpottaa myös kipeitä lihaskramppeja. 

Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lievittämään lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Mentolia ja eteerisiä öljyjä sisältävä geeli vaikuttaa viilentäen ja vaikutusta seuraa lämmöntunne. Nyt vain 14,55 € (norm. 17,10 €)

Perskindol Thermo Hot Gel on tehokkaasti lämmittävä geeli lihasjumeihin. Geelin lämmittää, tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää lihaksen parantumista. Nyt vain 14,55 € (norm. 17,10 €)

Lue asiakaspalautteita Perskindol-tuotteista:

”Lämmittävä tunne saa unohtamaan jumit/kivut mitä alueella on. Geeli imeytyi todella hyvin ja nopeasti. Eikä jäänyt sotkemaan iholle.” 

"N.50 vuotta urheilleena ja olkapään ja lonkan huonoon happeen saaneena rehellisesti sanon, että ensimmäinen Suomesta vapaasti ostettava voide joka oikeasti toimii!"

Multivita Magnesium +B6 80 purutab/90 tabl 11,50 €  
(norm. 12,80 €)
Hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Magnesium edistää normaalia elektrolyyttitasapainoa sekä lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Useita eri makuja. 

Tule kysymään lisää vinkkejä lihasjumeihin ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme apteekkiin!'

Raikasta hengitystäsi

SB12 poistaa pahanhajuista hengitystä

Lisätiedot

Eroon pahanhajuisesta hengityksestä !

SB12 Spray –suusuihke raikastaa hengityksen välittömästi - missä vain. Sen patentoitu koostumus neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja.  

SB12 Spray 15 ml antaa suuhun raikkaan tunteen nopeasti tilanteesta riippumatta. Nyt 5,50 € (norm. 6,30 €)

Tule apteekkiisi hyödyntämään tarjous !

Erikoistarjous: Avène-tuotteet

Nyt Avène -dermokosmetiikkatuotteet -15%

Lisätiedot

Avène-sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, iho-ongelmista kärsiville, mm. couperosa -iholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. 

Avènen hoitotuotteissa on sekä hajustamattomia että kevyesti hajustettuja valmisteita. Tuotteiden joukosta löytyy myös paljon valmisteita, jotka eivät sisällä parabeenijohdannaisia säilöntäaineita tai jopa tuotteita täysin ilman säilöntäaineita. 

Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.

Nyt apteekissasi Avéne-kampanja: Avène-sarjan tuotteet -15%


 Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjous!

Hoida ihoasi talven pakkasilla

Carbalan ja Carbalan Plus sekä Ceralan-pesuöljy tarjoukset ihon hoitoon

Lisätiedot

Talvella iho kuivuu helposti. Erityisesti atooppinen - tai psoriasis-iho kaipaavat erityistä huomiota talvella. Carbalan voiteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti karbamidin ansiosta. Lisäksi voiteiden glyseroli pehmentää ihoa.

Carbalan perusvoide 200g voide sopii normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Nyt 9,50 € (norm. 11,20 € )

Carbalan Plus emulsiovoide 200g sopii erityisesti atooppiselle- ja psoriasis -iholle. Voiteen sisältämät karbamidi, glyseroli ja ksylitoli toimivat yhdessä tehokkaasti ja vahvistavat ihon omaa luonnollista suojaa. Nyt 9,50 € (norm. 11,20 € )

Molemmat voiteet levittyvät helposti ja imeytyvät ihoon nopeasti.

Ceralan pesuöljy 200g sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia öljyjä. Pesuöljy sopii normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle . Tuote sisältää myös keramideja, jotka sitoutuvat öljyyn ja näin osa jää myös iholle pesun jälkeen. Nyt 7,80 € (norm. 9,10 €)