Kampanjat

Perusvoiteilla pakkasta vastaan

Osta 200g Orionin kampanjatuote saat Probicare 30 g kaupanpäälle!

Lisätiedot
Perusvoiteilla pakkasta vastaan!

Talven hyytävät kelit saavat ihon kaipaamaan kosteutusta. Apteekkisi helmikuun kampanjassa ovat mukana Aqualan L, Plus ja Duo sekä Carbalan, Carbalan Plus ja Probicare 200 g.

Osta 200g kampanjatuote saat Probicare 30 g kaupanpäälle.


Aqualan L on nopeasti imeytyvä koko perheen voide. Aqualan Plus antaa pitkäkestoista kosteutusta geelimäisessä muodossa. Aqualan Duo on glyserolia sisältävä tehokas kosteuttaja. Carbalan ja Carbalan Plus sitovat tehokkaasti kosteutta ja pehmentävät ihoa. Carbalan sisältää karbamidia (5 %) ja runsaasti glyserolia. Carbalan Plus sisältää lisäksi ksylitolia ja karitevoita, joka suojaa ja hoitaa ihoa. Probicare sisältää Lactococcus lactis -solu-uutetta, joka vahvistaa ihon omaa läpäisyestettä ja estää haitallisten mikrobien kasvua iholla. Probicare-voiteen sisältämä butyleeniglykoli on antimikrobinen aine, joka sitoo kosteutta ihoon.

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään erikoistarjous!

Multivita Plus -tarjous!

Multivita Plus nyt 18,70 € (norm. 19,70 €) + 250 kpl 200:n hinnalla!

Lisätiedot
Helpotusta helmikuuhun:
1 tabletti, 18 vitamiinia ja kivennäisainetta!

Multivita on Suomen suosituin monivitamiini- ja kivennäisainetabletti, jonka koostumus on suunniteltu erityisesti aikuisille. Yhdessä tabletissa jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta. Monipuolinen vitamiini -ja kivennäisainekoostumus perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Yksi pienikokoinen ja helposti nieltävä tabletti päivässä riittää!

Helmikuun tarjous:
Multivita Plus -kampanjapakkaus 18,70 € (norm. 19,70 €) + 250 kpl 200:n hinnalla!

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjous! 

Bepanthen-kampanja!

Bepanthen SensiCalm ostajalle Bepanthen Lotion 200ml kaupan päälle!

Lisätiedot
Bepanthen SensiCalm emulsiovoide on kortisoniton voide, joka on tarkoitettu ihottuman ja ärtyneen ihon päivittäiseen hoitoon lievittämään kutinaa ja elvyttämään ihoa.

HELMIKUUN KAMPANJA: Bepanthen SensiCalm emulsiovoiteen 15,80 €  ostajalle Bepanthen Lotion 200ml KAUPAN PÄÄLLE!

Kortisoniton Bepanthen SensiCalm emulsiovoide sopii koko perheen kutiavan, ärtyneen ihon ja ihottuman päivittäiseen hoitoon. Ihon kutina, punoitus ja turvotus voivat johtua useista eri tekijöistä kuten ihottumasta, atooppisesta ihottumasta, allergisesta reaktiosta, ihon kuivuudesta tai useasta muusta ihoärsytyksestä. Kova ihon kutina aiheuttaa raapimista, mikä puolestaan lisää ihon vaurioitumista.

Bepanthen SensiCalm emulsiovoide on tarkoitettu ihottuman, ärtyneen ihon ja allergisten reaktioiden hoitoon lievittämään ihon kutinaa ja
punoitusta. Voiteen koostumuksessa yhdistyy kutinaa lievittävä ja ihon
sarveiskerrosta elvyttävä vaikutus, mikä vähentää raapimisen tarvetta ja auttaa ihoa parantumaan.

Kaupanpäällinen: Bepanthol Lotion 200 ml
Miellyttäväntuoksuinen Bepanthol Lotion kosteuttaa ja rauhoittaa ja iho tuntuu miellyttävän viileältä esim. suihkun, saunan tai kylvyn jälkeen. Se imeytyy nopeasti eikä tahraa ja palauttaa kuivan ja rasittuneen ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Bepanthol Lotion myös suojaa ihoa kuivumista aiheuttavia ulkoisia tekijöitä kuten ilmastointia, lämmitystä ja tuulta vastaan. Bepanthol Lotion on iholle helposti levittyvä öljy-/vesiemulsio. Emulsion sisältämä vesi haihtuu osittain iholla nopeasti, minkä vuoksi iho tuntuu miellyttävän viileältä. Emulsion rasvapitoisuus 10%.

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjous!