Kampanjat

ACO Spotless ihonhoitosarja -20%

ACO Spotless on ihonhoitosarja finnejä vastaan.

Lisätiedot
Häiritsevätkö finnit?

3 vinkkiä finnien hoitoon
1. Tärkeintä epäpuhtaan ihon hoidossa on säännöllinen puhdistus ja kosteutus.
2. Puhdistus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja ylimääräistä talia ihon pinnalta, mikä estää ihohuokosten tukkeutumista.
3. Kosteusvoiteen käyttö puhdistuksen jälkeen on yhtä tärkeää kuin itse puhdistus. Voidakseen hyvin, epäpuhdas iho kaipaa kosteutta. 

ACO Spotless on ihonhoitosarja finnejä vastaan. Nyt ACO Spotless -tuotteita tarjouksessa -20 %

Valitse suosikkisi tästä upeasta valikoimasta:

-ACO Spotless Daily Face Wash on syväpuhdistava geeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Se sisältää salisyylihappoa, joka ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. 9,70 € (norm. 12,10 €)
-ACO Spotless Daily Purifying Toner kasvovesi hoitaa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Se ehkäisee bakteerien kasvua, poistaa liikaa talia ja tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Se sisältää salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista. 9,20 € (norm. 11,50 €)

-ACO Spotless Daily Moisturiser kosteuttava geelivoide rauhoittaa ja pehmentää ihoa puhdistuksen jälkeen. Se sisältää mikropartikkeleja, jotka imevät talia itseensä. Ihosta tulee mattapintainen ja raikas. 8,90 € (norm. 11,10 €)
-ACO Spotless Two-in-One Blemish Treating Moisturiser on kosteuttava geeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Rasvaton geeli sisältää salisyylihappoa, joka avaa ihohuokosia ja ehkäisee epäpuhtauksia. 8,40 € (norm. 10,50 €)
-ACO Spotless Cover Stick on ihonvärinen puikko, joka peittää ja kuivattaa finnit. 6,90 € (norm. 8,60 €)

- ACO Spotless Acne hoitovoide on hoitovoide lieviin ja keskivaikeisiin aknen oireisiin. Taistelee aknebakteerita vastaan palauttamalla ihon luontaisen pH-tasapainon ja mikrobiflooran. 13,10 € (norm. 16,40 €)

- ACO Spotless spot treatment, rauhoittava ja puhdistava yöhoito epäpuhtaalle iholle. Hellästi kuoriva salisyylihappo syväpuhdistaa huokosia ja sinkkioksidi kuivattaa näppyjä. 6,90 € (norm. 8,60 €)

Hyvät neuvot ovat arvokkaita taistelussa finnejä vastaan. Tule apteekkiisi, niin kerromme lisää!