Kampanjat

ACO Spotless ihonhoitosarja -20%

ACO Spotless on ihonhoitosarja finnejä vastaan.

Lisätiedot
Häiritseekö epäpuhdas iho?

3 askelta puhtaampaan ihoon:
1. Tärkeintä epäpuhtaan ihon hoidossa on säännöllinen puhdistus ja kosteutus.
2. Puhdistus poistaa kuollutta ihosolukkoa ja ylimääräistä talia ihon pinnalta, mikä estää ihohuokosten tukkeutumista.
3. Kosteusvoiteen käyttö puhdistuksen jälkeen on yhtä tärkeää kuin itse puhdistus. Voidakseen hyvin, epäpuhdas iho kaipaa kosteutta. 

ACO Spotless on täydellinen ihonhoitosarja epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle. Nyt ACO Spotless -tuotteita tarjouksessa -20 %

Valitse suosikkisi tästä upeasta valikoimasta:

-ACO Spotless Daily Face Wash on syväpuhdistava geeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Se sisältää salisyylihappoa, joka ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. 
-ACO Spotless Daily Purifying Toner kasvovesi hoitaa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Se ehkäisee bakteerien kasvua, poistaa liikaa talia ja tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Se sisältää salisyylihappoa, joka kuorii kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista. 

-ACO Spotless Daily Moisturiser kosteuttava geelivoide rauhoittaa ja pehmentää ihoa puhdistuksen jälkeen. Se sisältää mikropartikkeleja, jotka imevät talia itseensä. Ihosta tulee mattapintainen ja raikas. 
-ACO Spotless Two-in-One Blemish Treating Moisturiser on kosteuttava geeli rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Rasvaton geeli sisältää salisyylihappoa, joka avaa ihohuokosia ja ehkäisee epäpuhtauksia.
-ACO Spotless Overnight Spot Treatment kuivattaa finnejä ja poistaa epäpuhtauksia. Levitetään epäpuhtauksien päälle illalla ja annetaan vaikuttaa yön yli.
-ACO Spotless Cover Stick on ihonvärinen puikko, joka peittää ja kuivattaa finnit.

Hyvät neuvot ovat arvokkaita taistelussa finnejä vastaan. Tule apteekkiisi, niin kerromme lisää!