Kampanjat

ACO PARTY syyskuussa!

ACO PARTY: Kahden ACO-tuotteen ostajalle syyskuussa jalkavoide kaupan päälle!

Lisätiedot
Nyt on aika juhlia!

ACO PARTY on täällä koko syyskuun! Sen kunniaksi kahden ACO-tuotteen ostajalle syyskuussa jalkavoide kaupan päälle!

ACO Foot Crean Rich kaupan päälle!
Täyteläinen ja ravitseva jalkavoide, jossa luonnollista rapsiöljyä ja sheavoita, joka pehmentää ja hoitaa. Voide imeytyy nopeasti ja jättää jalat sileän ja pehmeän tuntuisiksi. Kosteuttaa 24 tuntia. Kevyesti hajustettu.

ACO tuntee ihosi. Tiesitkö 5 faktaa ihostasi:

1. Iho on elimistön suurin elin. Aikuisen ihmisen iho painaa suunnilleen kolmesta neljään kiloon ja sen pinta-ala on noin kaksi neliömetriä.

2. Usein puhutaan ihosta, joka on tasapainossa. Se tarkoittaa sitä, että iho voi hyvin, on riittävän kostea, eikä ole tulehtunut kuten esimerkiksi aknen tai ihottuman yhteydessä. Ihon pH-arvon on oltava 4,5-5,5. Alhaisempi tai korkeampi pH-arvo voi siis aiheuttaa iho-ongelmia tai johtua niistä.

3. Joudumme veden kanssa kosketuksiin monta kertaa päivässä ja vesi voi jo itsessään kuivattaa ihoa. Myös liian voimakkaat tuotteet ja puhdistustuotteet voivat saattaa ihon epätasapainoon ärsyttävien puhdistavien aineiden ja liian korkean pH-arvon vuoksi. Siksi on hyvä käyttää hellävaraisia vaihtoehtoja.

4. Iho koostuu kolmesta kerroksesta – orvaskedestä, verinahasta ja ihonalaiskudoksesta. Iho on yleensä paksuin jalkapohjassa ja ohuin silmäluomessa.

5. Iholla on useita tehtäviä: se muun muassa säätelee kehon lämpötilaa, suojaa bakteereilta ja pitää elimistön kosteutettuna. Iho muodostaa myös D-vitamiinia ollessasi ulkona auringossa. Se suojaa osteoporoosilta ja vahvistaa luustoa.

Satsaa elimistösi suurimpaan elimeen ja tule apteekkiisi hyödyntämään ACO-tarjous!

Biorion -sarja -15%

Hiukset ja kynnet kuntoon? Ota avuksi Biorion-sarja NYT -15% tarjouksessa!

Lisätiedot
Haluatko hiukset ja kynnet kuntoon?

Ota avuksi Biorion-sarja NYT -15% tarjouksessa apteekissasi!

8 syytä kokeilla Biorion-sarjaa:

1. Biorion on korkealaatuinen tuotesarja hiusten ja kynsien hyvinvointiin.
2. Biorion Strong -ravintolisä sisältää runsaasti biotiinia hiusten hyvinvoinnin vahvistamiseksi sekä seleeniä ja sinkkiä kynsien hyvinvoinnin tueksi.
3. Yksi kapseli päivässä riittää.
4. Hiusten hyvinvoinnista huolehtivat ja ravintolisän vaikutusta tukevat shampoo, hoitoaine sekä stimuloiva hoitoneste.
5. Biorion Strong sopii mm. vaihdevuosien, stressin, laihdutuksen ja ikääntymisen yhteydeyteen.
6. Kapseli sisältää myös rautaa, kuparia, E-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja sekä L-kysteiiniä ja hirssiuutetta.
7. Biorion on laktoositon, gluteeniton, maidoton, gelatiiniton, hiivaton ja soijaton. 
8. Biorion on valmistettu Suomessa.

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjous!

Muistiviikko-kampanja

Saat ohjeita paremman muistin tueksi sekä parhaat tarjoukset apteekistasi nyt!

Lisätiedot

Unohtelu pelottaa, vaikka läheskään aina taustalla ei ole etenevää muistisairautta. Useimmiten kyse on esimerkiksi stressin tai univaikeuksien aiheuttamista keskittymiskyvyn ongelmista - sellaisia asioita kun ei voi muistaa, joihin ei ole kiinnittänyt huomiota. Myös ikä muuttaa muistia, mutta iästä huolimatta terve muisti toimii loppuun asti. Vaikka elinvuosia olisi kertynyt runsaasti, on lisääntyneiden muistioireiden taustalla aina jokin syy, joka täytyy selvittää.

On taustalla mikä syy tahansa, on muistioireiden hoito tehokkainta mahdollisimman varhaisessa vaiheessa aloitettuna. Tärkeimpiä merkkejä ovat tilanteen selkeä muutos entisestä sekä vaikutus arkiselviytymiseen.

Muistisairauksia voi ennaltaehkäistä monipuolisella aivojen käyttämisellä kaikissa ikävaiheissa. Aivojen suojaaminen vammoilta on tärkeää. Myös monipuolinen liikunta sekä terveellinen ja monipuolinen ravinto auttavat.


Muistiviikon 20.-26.9 kampanjatuotteet:

Bethover Strong B12-vitamiini tai B12+foolihappo 150 + 20 tabl. NYT VAIN 21,90 € (norm. 24,50-25,00 €).
Päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen ja muistin tueksi.

Souvenaid 4x125 ml kolme eri makua NYT VAIN 12,90 € (norm. 14,90 €) varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon


Meiltä myös suuremmat määrät: Souvenaid laatikko 24x125 ml, 3 eri makua. 65,00 € 
(norm. 89,40 €)

Torstaina 16.9. maistatamme Souvenaidia ja saat samalla tietopaketin muistin tueksi.  

Tervetuloa apteekkiisi kysymään neuvoja juuri sinulle parhaan tuotteen valinnassa – ja hyödyntämään kampanjatarjoukset!

Cranberry Strong Natural Defence

Maitohappobakteeri Cranberry Strong Natural Defence 20 tabl. -10% tarjouksessa!

Lisätiedot
Tunnetko karpalon salaisuudet?

Karpalo tunnetaan erityisistä flavonoideistaan, proantosyanidiineista (PAC). Nämä bioaktiiviset yhdisteet antavat marjoille niiden syvän punaisen värin. Nykyään tiedetään, että PAC-yhdisteet ovat myös tiettyjen karpalon jo pitkään tunnettujen vaikutusten takana.

Nauttimalla karpaloita marjan sisältämät bioaktiiviset yhdisteet erittyvät virtsaan. Tutkimuksissa on havaittu, että karpalon PAC-yhdisteet vähentävät tiettyjen haitallisten bakteerien kiinnittymistä ympäristöönsä. Vahvaa karpalouutetta sisältävässä Cranberry Strong -valmisteessa on vakioitu määrä karpalon bioaktiivisia PAC-yhdisteitä, 72 mg vuorokausiannoksessa. Kapselissa on mukana myös reilusti C-vitamiinia edistämään elimistön oman vastustuskyvyn normaalia toimintaa.

SYYSKUUN ERIKOISTARJOUS: Cranberry Strong Natural Defence 20 tabl. tarjouksessa apteekissasi! NYT 6,70 € (norm. 7,50 €)

Tiesitkö, että maitohappobakteerit ovat tärkeitä myös intiimialueella?

Maitohappobakteerit kuuluvat intiimialueen normaaliin mikrobikasvustoon. Näiden bakteerien määrää emättimen ja virtsateiden alueella voidaan lisätä syömällä maitohappobakteereita, sillä suolistosta bakteereita siirtyy peräaukon kautta myös intiimialueelle. Kun intiimialueen luonnollinen mikrobikasvusto on tasapainossa, vieraille bakteereille on vähemmän elintilaa.

Cranberry Strong -valmisteeseen on valittu neljä intiimialueen mikrobikasvustolle tyypillistä maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum). Bakteerit on suojattu tehokkaasti karpalouutteen ja vatsan happamuudelta, jolloin ne säilyttävät toimintakykynsä kulkiessaan ruoansulatuskanavan läpi.

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjous!

Multivita suosikit -15%

Kampanja sisältää suomalaisten suosikkituotteet Orionilta -15%

Lisätiedot
Syyskuun odotetuin vitamiinikampanja on täällä!

Kampanja sisältää suomalaisten suosikkituotteet Orionilta, joista kaikista on -15% alennus!

Multivita Plus 200 tabl. NYT 16,90 €

Multivita Plus on Suomen suosituin monivitamiinitabletti. Monipuolinen vitamiini ja kivennäisainekoostumus perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Sisältää jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta.

Multivita Raskaus & Imetys 120 tabl. NYT 13,10 €
L
aadukas monivitamiini erityisesti raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville naisille. Täydentää odotus- ja imetysajan ruokavalioita ja varmistaa elimistölle tärkeiden vitamiinien ja hivenaineiden saannin. Sisältää muun muassa D3-vitamiinia, jodia ja foolihappoa.

Multivita Ascorbin Long 500 mg 200 tabl. NYT 14,90 €
Pitkävaikutteinen, 500 mg sisältävä C-vitamiinivalmiste päivittäisen C-vitamiinin saannin varmistamiseen. Nieltävä depottabletti hajoaa normaalia tablettia hitaammin ja vapauttaa tasaisesti C-vitamiinia.

Multivita Beko Long 200 tabl. NYT 19,55 €
Pitkävaikutteinen B-vitamiinivalmiste. Sisältää kaikkia elimistölle välttämättömiä B-vitamiineja, joiden tarve voi lisääntyä esimerkiksi laihdutuksen, stressin, kovan fyysisen rasituksen tai runsaan alkoholin käytön seurauksena.

Multivita Omegalive Strong 100 kaps. NYT 15,30 €
Päiväannostukseltaan apteekin vahvin kalaöljykapseli. Valmiste ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja sopii siksi käytettäväksi yhdessä vitamiinivalmisteiden kanssa.

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään syyskuun suosikkitarjous!

Sebamed tarjous!

Osta Sebamed-täyttöpussi, saat kaupan päälle mango-inkivääri -suihkugeelin!

Lisätiedot
Nyt on hyviä uutisia kaikille, jotka arvostavat ihon luonnollista tasapainoa!

ERIKOISTARJOUS APTEEKISSASI:
Syyskuussa Sebamed pesuneste Face & Body sekä Olive 1000 ml täyttöpussin ostajalle Sebamed mango-inkivääri -suihkugeeli 250 ml kaupan päälle!

Miksi sinun kannattaa tarttua tarjoukseemme?

1. Saat kaupan päälle uuden ihastuttavan hedelmäisen mango-inkivääri suihkugeelin, joka hemmottelee, puhdistaa ja pitää ihosi pehmeänä.

2. Sebamed pesunesteiden pH 5,5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa.

3. Sebamed pesunesteet sopivat normaalin ihon lisäksi myös herkälle ja ongelmaiholle, eivätkä ne horjuta ihon omaa suojakerrosta.

4. Sebamed pesunesteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eli sopivat myös vegaaneille.

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjous, joka on ihosi parhaaksi!