Kampanjat

Kuivan ihon ACO-kampanja

Kuivan ihon ACO-kampanjatuotteet -XX% tarjouksessa apteekissasi!

Lisätiedot
Kuiva, kutiava ja kirvelevä iho sekä ärsyttävä ihottuma ovat yleisiä vaivoja pohjoisessa ilmastossa. Oireita voidaan kuitenkin lievittää.

Kuivan ihon ACO-kampanjatuotteet -15% tarjouksessa apteekissasi!

Nyt tarjouksessa 4 laadukasta ACO-tuotetta:

CANODERM BASE CREAM 5% 210G, tehokosteuttava perusvoide 9,85 € (norm. 11,60 €)
- Sisältää 5% karbamidia
- Pehmentää, kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojakerrosta
- Helpottaa kuivuutta ja kutisevaa ihoa
Canoderm on tehokosteuttava perusvoide, joka vahvistaa, suojaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Sisältää 5 % karbamidia, joka sitoo kosteutta ihoon. Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja/tai atooppiselle iholle. Voide on helppo levittää, ja se imeytyy nopeasti. Sopii sekä aikuisille että lapsille. Hajusteeton.

MINIDERM BASE CREAM 20% 500G, kosteuttava ja pehmentävä perusvoide 6,35 € (norm. 7,50 €)
- Sisältää 20% glyserolia ja 24% rasvaa
- Pehmentää kuivaa ihoa ja sopii koko perheelle
- Sopii myös karbamidiherkille
Miniderm on hellävarainen perusvoide, joka pehmentää, hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Sisältää 20 % glyserolia, joka sitoo kosteutta ihoon. Miellyttävä käyttää, levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Sopii koko perheelle - vauvoille, lapsille ja aikuisille. Hajusteeton.

CANO+ MOISTURIZING BODY SPRAY 150 ML kosteuttava ja hoitava vartalosuihke kuivalle iholle 13,10 € (norm. 15,40 €)
- hoitaa ja helpottaa kuivan ja atooppisen ihon oireita, kuten kuivuutta, kutinaa ja hilseilyä
- helppokäyttöinen suihke sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon ja korjaa ihon vaurioitunutta läpäisyestettä sekä suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä
- HajusteetonFavora Rauhoittava -15%

Favora rauhoittavat ja kosteuttavat tuotteet -15% tarjouksessa apteekissasi!

Lisätiedot
Reagoiko ja ärtyykö ihosi herkästi?


Favora Rauhoittava, rauhoittavat ja kosteuttavat tuotteet -15% tarjouksessa apteekissasi!

Uudet Favora Rauhoittava -hoitolinjan tuotteet on suunniteltu suomalaiselle iholle. Ne auttavat rauhoittamaan ja kosteuttamaan ärtynyttä ja herkkää ihoa. Allergiatunnuksella varustetut uutuudet auttavat vähentämään ihon punoitusta, kutinaa ja kiristävää tunnetta sekä vahvistamaan ihon omaa suojamekanismia. Iho näyttää ja tuntuu rauhalliselta ja tasaiselta. Suomessa kehitetyt ja valmistetut tuotteet ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Ne sopivat kaiken ikäsille, jotka kaipaavat kosteuttavaa ja rauhoittavaa ihonhoitoa.


Apteekissasi tarjouksessa myös nämä tuotteet:

Devisol D-vitamiini 20 mcg 200+30 tabl 15,10 €

DeviSol 20 mikrog on Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Devisol tuotesarjan kaikki tuotteet on Suomessa valmistettu ja Devisolilla on avainnippu.


Melatoniini Orion 1,9 mg nieltävä 100 tabl. 19,90 € (norm. 24,00 €)

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Nieltävä tabletti, pienikokoinen ja jakouurteellinen. Melatoniini Orion tuotesarjalla on avainlippu.


Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjoukset!

Lemmikkituotteet -10 %

Aptus-hammasgeelit, Probalansin Collagenbalans, Pectbalans ja Multibalans -10 %

Lisätiedot
Kaikki mitä paras ystäväsi tarvitsee nyt tarjouksessa! Tarjoustuotteen ostajalle tuotenäyte kaupan päälle!

Aptus Bucacat- ja Bucadog-hammasgeelit, Aptus Bucadog purupalat sekä Probalansin lisäravinteet Collagenbalans, Pectbalans ja Multibalans -10% apteekissasi!

Tarjouksessa 6 laatutuotetta lemmikillesi. Valitse suosikkisi:

Makeanmakuinen Bucacat-hammasgeeli koirille 15,75 € (norm. 17,50 €)
Kalanmakuinen Bucacat-hammasgeeli kissoille 11,40 € (norm. 12,60 €)

Molempien Aptus suuhygieniageelien avulla harjaamisesta voi tehdä miellyttävän tapahtuman. Entsymaattista suuhygieniageeliä käytetään harjaukseen ja sen jälkeen geeliä levitetään vielä hampaiden pinnalle, jolloin geeli kiinnittyy hampaisiin ja ikeniin. Ainesosat ylläpitävät suun normaalia mikrobitasapainoa, edesauttavat plakin hajoamista ja estävät uuden plakin muodostumista. Samalla lemmikin pahanhajuinen hengitys vähenee.

- Vähentää plakin muodostumista ja pahanhajuista hengitystä
- Voidaan käyttää myös ilman harjaustaAptus Bugadog purupalat large 141g 11,45 € (norm. 12,70 €)

Purupalat vähentävät plakin muodostusta, ehkäisevät pahanhajuista sekä ylläpitävät suun normaalia mikrobitasapainoa. Purupalat on valmistettu erikoiskäsitellystä naudannahasta, joka pureskeltaessa antaa koiralle aidon puruvastuksen. 


Uutuus Probalansilta: Collagenbalans 32,40 € (norm. 36,00 €)

Kollageenia ja C-vitamiinia sisältävä jauhe nivelten hyvinvoinnin turvaamiseen. Erityisesti ikääntyneille koirille tukemaan aktiivisuutta sekä harrastuskoirille nivelten hyvinvoinnin optimoimiseksi.
Kollageeni on tärkeä nivelruston rakenneosa, jonka tehtävänä on ylläpitää ruston rakennetta ja ominaisuuksia. Collagenbalans sisältää laadukasta PETAGILE®-kollageenia, jonka teho on todettu koirilla kliinisissä tutkimuksissa. Tutkimuksissa on havaittu, että suun kautta nautittu PETAGILE®-kollageeni hakeutuu koiran nivelrustoon ja tukee rustokudoksen uusiutumista. Kollageenin lisäksi jauheessa on myös C-vitamiinia, jota tarvitaan rustossa kollageenin muodostumiseen.

- Nivelten hyvinvoinnin ylläpitoon
- Liikkuvuuden turvaamiseen
- Ikääntyneen koiran aktiivisuuden tueksi

Probalans Multibalans 22,10 € (norm. 24,50 €)

Monipuolisessa vitamiini- ja kivennäisainevalmiste Multibalansissa on oikeassa suhteessa kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet, mitä koira tarvitsee raakaruoan ja kotiruoan tasapainottamiseksi. Jauhe sisältää A-vitamiinia, D3-vitamiinia, E-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja (B1, B2, B3, B5, B6 ja B12), biotiinia, foolihappoa, C-vitamiinia, beetakaroteenia, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja mangaania.

Tuotteen koostumus on päivitetty vastaamaan entistä paremmin nykyisiä raaka- ja kotiruokintatapoja. Se sopii koti- ja raakaruoan täydentämiseen.

Probalans Pectbalans 180 g 6,55 € (norm. 7,30 €) ja 450 g 11,90 € (norm. 13,20 €) 

Maitohappobakteerivalmiste suoliston bakteerien tasapainottamiseen ruokinnan muutosten ja antibioottihoidon yhteydessä. Suolisto saattaa reagoida ruokinnan muutoksiin ja koiralle voi tulla vatsavaivoja tai ripuli. Maitohappobakteerit lisääntyvät suolistossa ja valtaavat näin tilaa epäsuotuisilta bakteereilta, mikä palauttaa vatsan normaalin toimintakyvyn. Pektiini taas suojaa suoliston limakalvoa. Pectbalans sopiikin käytettäväksi kuuriluontoisesti tai herkkävatsaisille koirille jatkuvasti ruoan seassa. Maitohappobakteereista on hyötyä myös vieroitusvaiheessa oleville pennuille.

- Vatsalle ja suolistolle
- Vieroitukseen pennuille ja emälle
- Ruokinnan muutoksiin
- Antibioottihoidon tueksi

Tervetuloa apteekkiisi hakemaan tarjoustuotteet parhaan ystäväsi terveydeksi!
Tarjous voimassa 7.2.2021 saakka. 
Tuotenäytteitä rajoitetusti.