Kampanjat

Huippuarvonta!

Arvomme WellO2-laitteen ja MyBreath-älysuukappaleen!

Lisätiedot

Arvomme asiakkaidemme kesken WellO2 hyvinvointilaitteen ja huippu-uutuus MyBreath-älysuukappaleen (paketin arvo 328,00 €).

WellO2 on keuhkojen hyvinvointia edistävä laite, josta hyötyy jokainen. Erityisesti heikosti hengittävät, liikuntarajoitteiset tai ilmateiden limaisuudesta kärsivät saavat tutkitusti apua WellO2-harjoittelusta.

WellO2 harjoittelu: 
- auttaa heti avaamalla hengitysteitä ja tukkoista nenää
- puhdistaa keuhkoja tehokkaasti edistämällä liman ja pienhiukkasten poistumista
- parantaa suorituskykyä vahvistamalla hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä
- vahvistaa ja ylläpitää ääntä kosteuttamalla äänihuulia

MyBreath älysuukappaleella voit mitata ja seurata keuhkojen hengityslihasvoimaa, -ilmanvirtausta keuhkoputkissa sekä hengityksen kokonaiskapasiteettia. 

KUINKA OSALLISTUT ARVONTAAN: tule täyttämään arvontalappu apteekille.

Arvontaan voi osallistua 30.4.2023 saakka. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Palkinto noudettava Kiuruveden apteekista. 

Orionin keräilykampanja

Ota äkkilähtö keräilyyn – upeat lahjat odottavat! Keräilyaika 27.3.–2.7.2023.

Lisätiedot
Kevät on jo täällä, olethan keräilypäällä?

Ostamalla kuusi Orionin keräilytuotetta saat valita suosikkisi upeista tuotelahjoista! Valitse Marimekon muki tai termospullo aurinkoisiin kahvihetkiin tai Lapuan Kankureiden liina kevään kattauksiin. Marimekon sukat ja Aqualan L tuovat tyyliä varpaille ja kosteutta iholle.

Saat tuotelahjan kuudella keräilyleimalla tai -koodilla. Keräilytuote on Orionin normaalihinnaltaan vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote (kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita). Enintään 3 tuotelahjaa/talous. Keräilyaika 27.3.–2.7.2023.

Nyt kipin kapin keräilemään!