Kampanjat

Ferrodan -20%

Rautainen Ferrodan ravintolisä -20% tarjouksessa!

Lisätiedot
Ferrodan ravintolisässä yhdistyvät vatsaystävällinen rauta ja C-vitamiini, joka lisää raudan imeytymistä. Pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa rautaa noin kuuden tunnin ajan. Valmisteessa on rauta(II)bisglysinaattia, josta rauta Fe2+ imeytyy hyvin eikä se ärsytä vatsaa kuten monet muut rautasuolat.

Lokakuun ERIKOISTARJOUS: Rautainen Ferrodan ravintolisä -20% tarjouksessa!
Ferrodan Fe2+ 100 mg 120 tablettia 10,55 € (norm. 13,20 €)
Ferrodan Fe2+ 100 mg 60 tablettia 5,70 € (norm. 7,10 €)
Ferrodan Fe+ 50 mg 120 tablettia 7,90 € (norm. 9,90 €)

Yli 90 % vastaajista suosittelisi Ferrodan-rautavalmisteita
Ferrodan selvitti millaisia kokemuksia käyttäjillä on Ferrodan-rautavalmisteista. Kyselyn perusteella käyttäjien kokemukset Ferrodan-valmisteista olivat erittäin positiivisia. Tuotteet keräsivät kehuja muun muassa vatsaystävällisyydestä, tehokkuudesta, toimivuudesta, hyvästä hinta-laatusuhteesta ja kasviperäisyydestä. Kiitosta tuli myös valmisteen sisältämästä C-vitamiinista ja kotimaisuudesta.

Esimerkiksi tällaisia kokemuksia Ferrodan-tuotteiden käyttäjät kertoivat:
”Ferrodan sopi vatsalleni oikeasti”
”Ferrodan sopi vatsalleni oikeasti. Todella hyvä hinta-laatusuhde.”
”Hyvä tuote, kun ei ärsytä melko herkkää vatsaani. Suosittelen!”
”Kotimaisuus sai ostamaan ja oli vatsalle hyvä valmiste!”
”Suosittelen tätä muillekin raskaana oleville, joilla rautavarastot sekä hemoglobiini huonolla tolalla.”

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään Ferrodan-tarjous!

Physiomer nenätuotteet -10%

Luonnollinen apu erilaisiin nenävaivoihin: Physiomer-tuotteet -10% tarjouksessa

Lisätiedot
Physiomer helpottaa luonnollisesti ja tehokkaasti erilaisia nenävaivoja, kuten nenän tukkoisuutta, räkäisyyttä, kutinaa ja valuvaa nuhaa flunssan, allergian, sivuontelovaivojen ja nenän leikkausten jälkeen.

Nyt lokakuun ajan upeat Physiomerin laatutuotteet -10% tarjouksessa apteekissasi!

Tutustu kampanjatuotteisiin:

Physiomer Baby Mist nyt vain 11,50 €
(norm. 12,80 €)
Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se kosteuttaa vauvan nenän limakalvoja ja ehkäisee jälkitauteja ja korvatulehduksia.

Physiomer Normal Jet & Spray nyt vain 11,50 € (norm. 12,80 €)
Normal Jet & Spray on tehokas nenähuuhtelu, joka auttaa erilaisissa nenävaivoissa. Se puhdistaa tukkoisen nenän ja helpottaa nenän kautta hengittämistä. Normal Jet & Spray on korva-, nenä-, ja kurkkutautispesialistien suosittelema, sillä se ehkäisee jälkitauteja ja nopeuttaa paranemista. Sitä voi lisäksi käyttää myös yhdessä lääkehoidon kanssa.

Physiomer Strong Jet nyt vain 11,50 € (norm. 12,80 €)
Strong Jetin voimakas suihke sopii erityisesti kroonisten vaivojen ja sivuontelovaivojen hoitoon sekä nenän tai sivuonteloiden leikkausten jälkeiseen käyttöön. Voimakas suihke huuhtelee tehokkaasti nenän ja sivuontelot. Strong Jet puhdistaa nenäkanavat ja helpottaa hengitystä. Kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin toiminnan ja ehkäisee jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa.

Physiomer Hyperton Spray nyt vain 8,20 € (norm. 9,10 €)
Hyperton Spray on hypertoninen nenäsuihke, joka helpottaa flunssasta, nenä- ja sivuontelovaivoista (rinosinuiitti) tai allergiasta johtuvan tukkoisen nenän oireita. Vähentää painetta sivuonteloissa ja sitä voi käyttää päivittäin kroonisiin vaivoihin.

Physiomer Menthol nyt vain 8, € (norm. 9,10 €)
Physiomer Menthol on lääkinnällinen laite. Se on tehokas ja luonnollinen vaihtoehto avaaville nenäsuihkeille, jotka sisältävät lääkeaineita. Nenäsuihke sisältää hypertonista merivettä, ja sillä on hellävarainen tukkoisuutta poistava vaikutus. Nenäsuihke lievittää nopeasti flunssan aiheuttamaa nenän tukkoisuutta tutkitusti 2 minuutissa.

Physiomer Poskiontelot nyt vain 20,70 € (norm. 23,00 €)
Physiomer Poskiontelot on lääkinnällinen laite akuutin tai kroonisen poskiontelotulehduksen hoitoon. Nenäsuihke sisältää luonnollista Cyclamen europeeum L. -kasviuutetta, joka sisältää runsaasti saponiineja. Se auttaa puhdistamaan nenän ja poskiontelot eritteestä ja antaa nopean helpotuksen tavallisimpiin poskiontelotulehduksen oireisiin, kuten kipuun kasvojen alueella ja nenän tukkoisuuteen.

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjous!

Orionin syksyn keräilykampanja

Osta 6 Orionin keräilytuotetta, saat tuotelahjan!

Lisätiedot

Tätä olemme koko syksyn odottaneet, ja nyt se on täällä: Supersuosittu Orionin keräilykampanja tulee taas!

Orionin keräilykampanja 27.9.2021–2.1.2022 apteekissasi. Osta 6 Orionin keräilytuotetta ja saat valitsemasi lahjan tilauksesi mukana. Kampanja ei koske lääkkeitä.

Orionin keräilytuotteet ja houkuttelevat tuotelahjat ovat kaunista ja kestävää kerättävää joko omaan kotiin tai anna lahjaksi.

Tuotelahjoiksi on valittavissa Arabian ja Marimekon laadukkaita klassikkoja sekä Orionin tuotteita kivassa puuvillakassissa. Voit valita myös hyvän mielen aineettoman lahjan Itämeren pelastamiseksi.

Mobiilikeräilijöillä on enemmän valinnanvaraa. Perustuotelahjojen ohella on valittavana kaksi aineetonta lahjaa: Suplan ääni- ja e-kirjoja 2 kk tai 3 kk katseluoikeuden Ruutu+ -palveluun.

Keräilykampanjan tuotelahjat:

1. Marimekon Pieni Unikko -keittiöpyyhkeet, 2 kpl (47 x 70 cm, mustavalkoinen)

2. Arabian Uunikokki-vuoka, (1,5 l, pyöreä)

3. Arabian Muumimukit, 2 kpl, 0,3 l, "Niiskuneiti" ja yllätysmuki. Yllätysmukeja rajoitettu erä.

4. Orionin tuotteita (Aqualan L 100 g, DeviSol 20 mikrog 100 tabl., Fiilus Arkeen Mustikka 30 tabl. ja Sebamed Olive Face & Body Wash pesuneste 200 ml) ja puuvillakassi.

5. Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä, lahjoitus, jolla Itä- merestä voidaan poistaa 40 kg sinilevää. Orion lahjoittaa puolestasi John Nurmisen Säätiölle.

6. Suplan ääni- ja e-kirjat 2 kk
Supla -tuotelahja on tarkoitettu sekä vanhoille että uusille asiakkaille.

7. Ruutu+ -katseluoikeus 3 kk
Mikäli asiakkaalla on Ruutu+ -tilaus jo voimassa, hän voi päättää tilauksen ja 3kk lahja aktivoituu suoraan tilauksen päättymisestä.

Keräilykampanjassa yli 100 Orionin tuotetta!
Tervetuloa apteekkiisi tutustumaan kampanjatuotteisiin!