Kampanjat

Katso Minisun kaupanpäällinen!

Kahden Minisun D-vitamiinin ostajalle Supernalle C-vitamiini kaupan päälle!

Lisätiedot
Perheiden suosikki Minisun-kampanja on täällä:

Kahden Minisun D-vitamiinin ostajalle Supernalle C-vitamiini kaupan päälle!

D-vitamiinin tarve on meille suomalaisille ilmeinen, sillä pohjoinen sijaintimme ei ole eduksi auringosta nauttimiselle. D-vitamiinia saa kuitenkin tankattua kolmella keinolla: oleskelemalla auringossa kesäkuukausina, syömällä D-vitamiinia sisältäviä ruoka-aineita tai nauttimalla vitamiinilisää. Talviaikaan keinovalikoima supistuu, jolloin kokonaissaantiin pitää kiinnittää erityistä huomiota.
“Pimeimpinä talvikuukausina, marraskuulta huhtikuulle, D-vitamiinin kanssa ei kannata pihistellä. Vitamiinivarastojen pieneneminen voi kostautua epämääräisellä kevätväsymyksellä”, kertoo Vermanin tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja Kajsa Kajander.

Ikäryhmistä lapset ja vanhukset kuuluvat ns. riskiryhmään, minkä vuoksi heille suositellaan ympärivuotista D-vitamiinilisää päivittäin riippumatta siitä, millaista ravintoa he nauttivat.

Hyödynnä myös kaksi lisätarjoustamme!

Bevita eye pro silmätippa 10 ml 12,60 € (norm. 15,20 €)!

Bevita eye pro-silmätipat on kehitetty kuiville ja ärtyneille silmille. Voit käyttää tippoja päivittäin esim. pakkasen tai ilmastoinnin kuivattamiin silmiin tai kun huomaat, että silmäsi ovat herkistyneet vaikkapa lukemisesta tai ulkoilman pölyistä ja vuotavat runsaasti.

Rela Tabs mansikka bonuspakkaus 30+10 tablettia 13,20 €, saat +33% enemmän!

Apteekin suosituin maitohappobakteeri Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina. Rela on suomalaisten suosikki – se tuonut hyvää oloa suomalaisille jo yli 10 vuoden ajan. Relaa ja voi hyvin!

Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjoukset!

Physiomer-tuotteet -15%

Apua tukkoiseen nenään? Physiomer-tuotteet -15% tarjouksessa apteekissasi!

Lisätiedot
Mistä luonnollista apua tukkoiselle nenälle?


Physiomer-tuotteet -15% tarjouksessa apteekissasi!

Physiomer helpottaa luonnollisesti ja tehokkaasti erilaisia nenävaivoja, kuten nenän tukkoisuutta, räkäisyyttä, kutinaa ja valuvaa nuhaa. Physiomer sisältää vain puhdasta merivettä, ei kemiallisia aineita. 


7 syytä käyttää Physiomer-tuotteita:

Tukkoinen nenä
Physiomer helpottaa tehokkaasti tukkoisen ja valuvannenän oireita ja helpottaa hengitystä ja nukkumista esim.  Physiomer hypertonic spray 20 ml 7,40 € (norm. 9,10 €).
Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. 


Flunssa
Physiomer helpottaa tehokkaasti flunssan oireita, kuten tukkoista, valuvaa ja kutisevaa nenää. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että Physiomer auttaa sinua parantumaan nopeammin esim. Physiomer menthol 20 ml 7,40 € (norm. 9,10 €). 
Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.


Sivuontelot

Physiomer Poskiontelot on lääkinnällinen laite akuutin tai kroonisen poskiontelotulehduksen hoitoon. Physiomer Poskiontelot 19,55 € (norm 23,00 €). 
Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Ei raskauden tai imetyksen aikana.


Allergia

Physiomerin merivesiliuos huuhtelee nenän tehokkaasti ja helpottaa allergiasta kärsivän oireita esim, Physiomer normal jet & spray 135 ml 10,90 € (norm. 14,20 €).
Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. 


Raskaus

Physiomer sisältää vain luonnollista merivettä ja sitä voi käyttää koko raskauden ajan helpottamaan tukkoisen nenän vaivoja esim. Physiomer hypertonic spray 20 ml 7,40 € (norm. 9,10 €).
Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. 


Lapset
Physiomer Babyn merivesiliuos puhdistaa hellävaraisesti lapsen tukkoisen nenän ja helpottaa lapsen syömistä ja nukkumista flunssan aikana. Physiomer Baby mist 115 ml 10,90 € (norm. 14,20 €). 
Voi käyttää 0-vuotiaasta lähtien. 


Leikkauksen jälkeen
Physiomer huuhtelee nenän hellävaraisesti, helpottaa hengitystä ja nopeuttaa paranemista. erilaisten nenäleikkausten jälkeen. Physiomer strong jet 210 ml 10,90 € (norm. 14,20 €).
Aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille. 


Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjous!