Kampanjat

ACO PARTY apteekissasi!

Kahden ACO-tuotteen ostajalle syyskuussa 75ml käsivoide kaupan päälle!

Lisätiedot
ACO PARTY on taas täällä!

Kahden ACO-tuotteen ostajalle syyskuussa lahjaksi ACO Protecting Hand Cream 75ml!

ACO Protecting Hand Cream kaupanpäällinen on kosteuttava ja suojaava käsivoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja pehmentää kuivia ja herkkiä käsiä, jotka tarvitsevat tehokasta hoitoa. Käsivoide vahvistaa ihon suojakerrosta ja estää ihoa ärsyyntymästä. Suojaa kädet ennen niiden joutumista kosketuksiin veden kanssa. Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevänä hoitona. Hajusteeton. Käsivoide sisältää Triple Moist Complex -koostumuksen, joka kosteuttaa ihoa välittömästi, pitkään ja syvältä.

Tarjous voimassa syyskuun ajan. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Tarjous ei koske ACO-huulivoiteita.

Muista myös muut laadukkaat ACO-tuotteet!

Tuotteen tärkein ainesosa on taito ja 80 vuoden kokemuksella ACO lupaa asiakkaille, että tuotteiden koostumus on huolellisesti suunniteltu ja teho on etusijalla – jokaisella ainesosalla on tietty tarkoitus.


Laadukas ihonhoito merkitsee sitä, että ACO käyttää muutamia puhtaita ja huolellisesti valittuja ainesosia, joilla on selkeät hyödyt ja karsii tarpeettomat lisäaineet.


Kaikkien tuotteiden laatu on varmistettu yksityiskohtaisten tutkimusten ja turvallisuusasiakirjojen kautta. Kaikki ACO tuotteet on suunniteltu pohjoiseen ilmastoon ja kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille sopiviksi.


Tervetuloa apteekkiisi hyödyntämään tarjous!
Kaupanpäällisiä rajoitettu määrä. 

Vitamiinipommi-kampanja

Pysy terveenä syksyn riennoissa parhailla kampanjatarjouksilla!

Lisätiedot
Vitamiinipommi-kampanja on taas täällä! Keräsimme siihen jälleen laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, joilla voit lisätä omaa ja läheistesi hyvinvointia syksyn mittaan.

Kampanjatuotteet:

Minisun D-vitamiini 20 mcg 200 tabl. 12,90 €
(14,80 €)
Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille päivittäiseen käyttöön.

Minisun Junior D-vitamiini 10 mcg 100 tabl nalle tai apina 8,00 € (9,70 €)
Lapsille suunnatut Minisun D-vitamiinit sisältävät aurinkoista D3-vitamiinia. Junior Nalle maistuu makealta mansikalta ja Junior Apina maukkaalta banaanilta.

Multivita Plus 200 tabl. -15% 16,75 € (19,70 €)
Multivita Plus on Suomen suosituin* monivitamiinitabletti. Monipuolinen vitamiini- ja kivennäisainekoostumus perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Yksi pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti. sisältää jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta. Yksi tabletti päivässä riittää!
*Pharmarket MAT 9/2022

Bethover B12 Strong 100 kaps tai 120 tabl.  21,90 €
(25,00 €)
Vahva ja monipuolinen B12-vitamiinivalmiste mansikanmakuisena purutablettina varmistamaan maksimaalisen tuen muistille ja jaksamiselle. Tuote sisältää monipuolisen valikoiman B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia ja foolihappoa. Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja liivatteeton.

Berocca Energy Orange 60 poretabl. 21,00 € (23,00 €)
Kun kaipaat positiivista virtaa päivääsi, ota avuksi Berocca Energy! Nujerra väsymys Berocca Energy -valmisteella, joka sisältää yhdistelmän B- ja C-vitamiineja, magnesiumia ja sinkkiä. Berocca Energy auttaa sinua pysymään hyvässä vireessä joka päivä. Soveltuu aikuisille ja vähintään 12-vuotiaille lapsille.

Tervetuloa apteekkiisi kysymään neuvoja juuri sinulle parhaan tuotteen valinnassa – ja hyödyntämään kampanjatarjoukset!

Sebamed-kampanja!

Sebamed pesuneste 1000ml täyttöpussin ostajalle suihkugeeli 250 ml kaupan päälle

Lisätiedot
Syyskuun kampanjassa apteekissasi: Sebamed pesuneste 1000 ml  täyttöpussin 19,40 € ostajalle karhunvatukka-minttu-suihkugeeli 250 ml kaupan päälle!

Sebamed-pesunesteitä voi hyvillä mielin suositella normaalin ihon lisäksi myös herkän ja ongelmaihon omaaville. Pesunesteissä on miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet ja ne puhdistavat tehokkaasti eivätkä kuivata ihoa. Sebamed-pesunesteet sisältävät lukuisia kosteudensitojia ja vitamiineja Pesunesteiden pH 5.5 tukee ihon kosteustasapainoa ja ylläpitää sen suojakerroksen toimintaa.

Uutuus kaupanpäällinen:
Herkullinen, karhunvatukan ja mintun tuoksuinen Sebamed suihkugeeli sopii herkällekin iholle. Puhdistaa ihon hellävaraisesti ilman saippuaa ja pH 5,5 ylläpitää ihon luonnollista suojaa. Dermatologisesti / kliinisesti testattu. 250 ml

Huom! suihkugeelejä on rajoitettu erä!

Tervetuloa apteekkiisi hyädyntämään tarjous!